Slik: Skriv ut kalenderen i Windows 8, 8.1

Hvordan skriver jeg ut kalenderen i Windows 8.1, 8 hvis den ikke fungerer?

 1. Fra Kalender App-menyen
 2. Lag en utskriftsskjerm
 3. Kalender programvare som kan skrives ut

Mange Windows 8.1, 8 brukere har problemer med å skrive ut kalenderen, etter å ha prøvd alle forskjellige Windows 8-funksjoner, fant jeg ut at noen apper i Windows 8.1, 8 ikke støtter og ikke har funksjonen tilgjengelig for utskrift av sider inne i appen.

Hvis du prøver å skrive ut en kalender i Windows 8, 1, 8, og du ikke finner i Fil-menyen, fungerer utskriftsalternativet eller "Ctrl" pluss "P" ikke, du vil se i noen få trinn under hvordan du kan Prøv å skrive ut innholdet i kalenderen på bare fem minutter av tiden din.

Skriv ut kalender i Windows 8.1, 8: hvordan gjør du det?

1. Fra Kalender App-menyen

De første trinnene vi må ta, er å sjekke om vi kan skrive ut kalenderen normalt ved å klikke (venstre klikk) på "Fil" -menyen inne i appen, og klikk deretter (venstre klikk) på "Skriv ut".

Dette bør ta deg til utskriftssiden din og derfra må du bare velge alternativene for utskrift du vil ha og klikk (venstre klikk) på "OK" -knappen som ligger nederst i vinduet "Skriv ut" åpnet.

2. Lag en utskriftsskjerm

Hvis du ikke har tilgang til skriverprogrammet i Windows 8, så skal vi prøve å løse dette problemet og skrive ut kalenderen ved hjelp av en annen metode som er oppført nedenfor.

 1. Klikk (venstre klikk) i kalenderappen.
 2. Gå til kalenderen du vil skrive ut.
 3. Trykk og hold på tastaturet knappen "Ctrl" og knappen "PrtScn" (knappen for utskriftsskjerm).
 4. Åpne et Word-dokument og navngi det som du ser passende (Eksempel: Kalender)
 5. Trykk og hold knappene "Ctrl" og "V" eller bare høyreklikk i ordet dokument og velg derfra "Lim inn".
 6. Du kan endre i Word-dokumentet bildet slik det passer deg.
 7. Trykk og hold på tastaturet "Ctrl" og knappen "P" eller gå til "File" -menyen i dokumentet og velg derfra "Print" -alternativet.
 8. Nå kan du skrive ut kalenderen i orddokumentet.

3. Kalenderprogramvare som kan skrives ut

Du vil kanskje endre kalenderen din, for å skrive ut den, spesielt hvis Kalenderapp fra Windows ikke lar deg skrive ut den. Du kan konfigurere en personlig kalender på Windows PC. Hvis du vil tilpasse det mer, kan du til og med installere en fotokalender programvare og markere datoer med favorittbildene dine. Til slutt, hvis du vil ha en enklere metode for å skrive ut kalendere og hendelsene dine, kan du bare gå videre og installere Google Kalender.

Å se at Windows 8 ikke har utskriftsfunksjonen for alle appene, er den andre opplæringen som er en god måte å skrive ut kalenderen på, og det tar bare noen minutter på tiden. Hvis du har noe annet å legge til i denne opplæringen, vennligst skriv oss under dine meninger om saken.