Slik spiller du The Legend of Zelda på Windows PC i 2019

Spillindustrien har stadig utviklet seg fra de første enkle arkadespillene som hadde en enkel arkitektur og pixelert grafikk. Med de siste fremskrittene innen datateknologi har spillene nådd et nivå du ikke ville tro mulig for et tiår siden.

Spillene i dag kjører komplekse systemarkitekturer, har fantastisk grafikk i sanntid, og gir spillere en utrolig dyktig opplevelse, inkludert lyder og ekte-lignende ansiktsmikrouttrykk av tegnene.

Spill kan spilles på alle plattformer som eksisterer hvis de oppfyller den nødvendige kompatibiliteten med typen maskinvare du bruker, men noen av de mest populære er spillkonsoller og datamaskiner.

Noen spillere foretrekker å bruke en spillkonsoll fordi de er spesielt laget for å spille spill med best mulig grafikkvalitet, og fordi det tillater bruk av en kontroller.

Noen av de mest populære spillkonsollene er:

  • Nintedo Switch
  • Wii U
  • Playstation 4
  • Xbox One

Andre spillere foretrekker allsidigheten og brukervennligheten til en datamaskin. Hvis PCen din er kraftig nok, kan du også spille spill med den beste grafikkgraden, og til og med bruke en USB-kontroller. For noen er det lettere å kontrollere spilltegnene ved å bruke musen og tastaturet, men alt dette kommer ned til personlig preferanse.

Kan du spille The Legend of Zelda: Breath of the Wild på datamaskinen?

Ja det kan du ! Event, selv om den nyeste versjonen av Zelda: Breath of the Wild 'ble utgitt bare for Wii U og Nintendo Switch-plattformer, kan dette spillet spilles på PCen din ved hjelp av spesialisert programvare som lar deg etterligne spill.

Spillemulatorer fungerer ved å skape et virtuelt miljø på PCen som etterligner strukturen på plattformen som spillet ble opprettet for, og lar deg spille det uten en konsoll.

Selv om spillemulatorer har kommet langt siden begynnelsen, på grunn av kompleksiteten til moderne spill, er det mye vanskeligere å lage en emulator som fungerer perfekt på din PC. En av plattformene som er vanskeligst å etterligne, er Nintedo Switch - en av plattformene som den siste Zelda ble utgitt.

Er Zelda: Breath of the Wild tilgjengelig for PC?

"Breath of the Wild" ble ikke offisielt gitt ut på PC, men det kan spilles ved å bruke CeMu-emulatoren, som gjør at du enkelt kan spille Nintendo Switch og Wii U-spillene på din PC.

Hva er CeMu-emulatoren?

CeMU-emulatoren er en flott programvare som lar deg spille Nintendo Switch og Wii U-spill på Windows-datamaskiner. Avhengig av kompleksiteten til spillet du vil spille, krever CeMu at PCen din har minst 4 GB RAM, minimum OpenGL 4.1 kompatibilitet, og en kraftig prosessor og skjermkort.

CeMu-emulatoren støtter bare 64bit-prosessorer, og en av de beste funksjonene den har, er at du kan kjøre spill i 4K-kvalitet hvis systemet ditt klarer det.

Denne programvaren er perfekt kompatibel med NVIDIA og AMD GPU, men den støtter ikke Intel GPU. Når det gjelder kontrollerinnganger, har CeMu et bredt utvalg av emulerte muligheter: DRC, pro og klassisk kontroller, Wiimotes med innbygget støtte, tastatur og USB-kontroller.

Å spille Breath of the Wild på PCen ser bra ut takket være den store oppløsningen, men du kan få det til å se enda bedre ut ved å bruke den nylig utgitte Clarity FX-pakken fra CeMu. Hvis du vil finne ut mer informasjon om denne pakken, og prøv den, klikk her.

En av medlemmene i Cemu Discord-kanalen, kalt Xalphenos, realeased en nyttig hack som kan fjerne grensen på 30 fps (rammer per sekund), inngradd i The Legends of Zelda, og lar deg øke den opp til 60 fps.

Det er verdt å nevne at på grunn av den kraftige systemytelsen som trengs for å kjøre den nyeste versjonen av Zelda, kan ikke noe system faktisk nå 60 fps for nå, men dette forbedrer fremdeles måten spillet går. Hvis du vil holde deg oppdatert med de siste fremskrittene vedrørende denne hacken, kan du besøke den offisielle Reddit-tråden.

Du finner mer informasjon om CeMu ved å gå til den offisielle FAQ-siden.

Hvis du vil se en liste over alle spillene som kan emuleres på din PC, og hvor godt de ville fungere ved å bruke CeMu, kan du besøke den offisielle kompatible nettsiden.

Last ned CeMu Emulator

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

  • Beste gratis Android-emulatorer for Windows 10 / 8.1 / 7 [Oppdatert for 2019]
  • 5 beste emulatorer for PUBG Mobile på PC for en ny spillopplevelse
  • Slik bruker du HoloLens-emulatoren