Slik spiller du spill med venner over virtuelt LAN

Vi elsker alle å spille våre favorittspill, men ting blir mye mer interessant når vi gjør det med våre venner eller familie.

Normalt vil den eneste måten å oppnå forbindelse til en eller flere PCer være å gjøre det over et kablet LAN-nettverk. Med de nyeste fremskrittene i datateknologi kan vi bruke spesialisert programvare som lar deg lage virtuelle LAN-nettverk, som gir vennene dine muligheten til å koble til PCen din via internett.

På grunn av den store populariteten til spill som støtter lokale multiplayer, bruker en virtuell LAN-programvare mange andre fordeler, for eksempel avansert IP-beskyttelse, evne til å dele filer, videostreaming og mye mer.

Her er topp 5 av de kraftigste Virtual LAN-spillplattformene som gjør det enkelt å spille spill med vennene dine.

Hva er de beste LAN-emulatorene for spill?

1

LogMeIn Hamachi

LogMeIn Hamachi er en av de mest populære programvarealternativene på markedet som lar deg spille favorittspillene dine med vennene dine ved å opprette en virtuell LAN-tilkobling.

Denne programvaren er veldig enkel å konfigurere og administrere, og det gir deg muligheten til å opprette og administrere alle aspekter av ditt virtuelle LAN-nettverk. De virtuelle nettverkene som er opprettet i denne programvaren er sikret, og kan administreres fra hvor som helst i verden.

Ved å bruke denne appen kan du opprette et privat virtuelt nettverk, gi tilgang til vennene dine og enkelt spille multiplayer-spill uten at du trenger å være koblet til Internett.

Her er noen av de beste funksjonene til LogMeIn Hamachi:

 • Administrer og gjenopprett nettverk fra hvor som helst på planeten
 • Sentralisert distribusjon av programvare - overfør virtuell nettverksklient til nye datamaskiner enkelt
 • Kan kjøres i bakgrunnen for å tillate tilgang selv om verten ikke er online
 • Tillater sikker tilgang til nettverket ditt ved hjelp av LogMeIn Hamachi gatewayen
 • Kan tillate tilgang til eksterne brukere med bestemte datamaskiner
 • Nettverksnettverk
 • AES 256-bit kryptering

Hamachi kan brukes gratis til 5 datamaskiner, Standardutgaven gir 6-32 datamaskiner per nettverk, Premium-utgaven tillater 33-256 datamaskiner per nettverk, og Multi-Network tillater ubegrenset antall brukere.

Selv om Hamachi har gode funksjoner inkludert, er noen av ulemper ved å bruke denne appgrensen grensen for den gratis versjonen til 5 klienter per nettverk (inkludert verten), og det faktum at brukerne har rapportert å ha lagproblemer.

Last ned LogMeIn Hamachi

2

ZeroTier

ZeroTier er et av de beste Hamachi-alternativene som lar deg lage ditt eget virtuelle LAN-nettverk og spille spill med dine venner.

Denne programvaren er åpen kildekode og inneholder også gratis Android- og iOS-apper. ZeroTier er faktisk en kombinasjon mellom et VPN (virtuelt privat nettverk), SDN (programvaredefinert nettverk) og SD-WAN, under ett enkelt brukervennlig brukergrensesnitt.

På grunn av det enkle å sette opp prosessen, er ZeroTier en av de enkleste bt mest avanserte softare som enkelt kan lage virtuelle LAN-nettverk, gir gode hastigheter, og fungerer veldig bra både for spill og andre VLAN-funksjoner.

ZeroTier ble utgitt i 4 forskjellige versjoner, hver med sine egne evner.

 • ZeroTier Free: Fellesskapsstøtte, GPL-lisens, støtte for opptil 100 enheter.
 • ZeroTier Basic inneholder alle funksjonene i den gratis versjonen og legger til billettstøtte og et ubegrenset antall støttede enheter.
 • ZeroTier Professional inneholder alle funksjonene som ble funnet i tidligere versjoner, og legger til støtte med høyere prioritet enn Basic-versjonen
 • ZeroTier Enterprise tilbyr det høyeste nivået av prioriteringsstøtte, ikke-GPL-produktinnbydningslisens og Live-prioriteringschat med deres supportteam.

Last ned ZeroTier

3

Game

GameRanger er et annet flott programvarealternativ som lar deg spille mer enn 700 spill og demoer med dine venner og andre online motstandere.

Denne programvaren har et stort sett med funksjoner som direktemeldinger, spillerprofiler, kan lage lister over venner, rangeringsfunksjoner og lar deg også kommunisere med spillkamrene dine gjennom stemmen mens du spiller.

Selv om antall funksjoner som finnes i GameRanger ikke er like store som de andre programvarealternativene vi presenterte i denne artikkelen, gir denne appen det beste sikkerhetsnivået og stabiliteten på markedet.

Det er verdt å merke seg at programvarealternativer som Hamachi lar deg spille LAN-spill, mens GameRanger bare lar deg spille de støttede spillene. Du kan finne en fullstendig liste over støttede spill her.

Slik installerer du GameRanger på din Windows 10-PC:

 1. Last ned .exe-filen og naviger på datamaskinen din til nedlastingsstedet
 2. Høyreklikk på GameRanger.exe, og velg "Feilsøk kompatibilitet" og vent på tjenesten for å fullføre behandlingen
 3. Klikk på "Prøv anbefalte innstillinger" - i mitt tilfelle var den anbefalte kompatibilitetsmodusen Windows Vista (SP2)
 4. Klikk på "Test programmet", og det vil kjøre installasjonsprogrammet som du normalt ville

Last ned GameRanger

4

DynVPN

DynVPN er et annet flott programvarealternativ som lar deg enkelt lage og administrere ditt eget virtuelle private nettverk. Denne programvaren har en flott nettverks virtualiseringsplattform kalt NetVirt.

Etter at du har logget deg på DynVPN-dashbordet, kan du se en oversikt over hele nettverket ditt, og du kan administrere tilgang ved å bruke de krypterte kanalene i peer-to-peer.

Denne programvaren er fullstendig kryptert med AES256-SHA, og for enda mer sikkerhet har alle private nettverkene du opprettet, en unik CA (sertifikatmyndighet).

Du kan bruke denne programvaren slik at ansatte får tilgang til ressursene i bedriften din, kan sikre innebygde enheter, lar deg konfigurere et nettverkskamera, og gir deg muligheten til å spille spill over LAN eller Internett samtidig som du tilbyr virtuelle forretningsnettverksløsninger. .

Hvis du vil vite hvordan du kommer i gang med å bruke denne programvaren, kan du finne et godt utvalg av trinnvis veiledning på DynVPNs offisielle nettside.

Last ned DynVPN

5

Radmin VPN

Radmin VPN er et annet flott alternativ for å lage virtuelle private nettverk der du kan spille et ubegrenset antall spill. På grunn av hastigheten som denne programvaren fungerer på, føles det som om du spiller spill på ditt lokale LAN-nettverk.

Denne programvaren kan nå hastigheter på opptil 100 Mbps og tilbyr også en flott sikker VPN-tunnel. Denne funksjonen krypterer nettverket ditt og opprettholder sikkerheten til alle nettverksnoder.

Her er noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene i Radmin VPN:

 • Enkel å sette opp og administrere for brukere med alle ferdighetsnivåer
 • Kan spille nettverksspill over Internett-spill med samme hastigheter som et LAN-spill vil nå
 • Kan opprette og nettverkslag distribuert over hele kloden (kan koble til eksterne PCer skjult bak brannmurer)

Last ned Radmin VPN

Konklusjon

Programvarealternativene vi presenterte i denne artikkelen vil sikkert dekke alle dine behov for virtuell LAN-spillopplevelse, og de tilbyr også nyttige tilleggsfunksjoner.

Vi vil gjerne finne ut om du har andre forslag til programvare for å spille spill på virtuelt LAN. Ta gjerne beskjed om hva din erfaring var og hva ditt favorittprogramvare er.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 5 beste spillredigeringsprogramvare for nedlasting i 2019
 • 5 beste spillprogrammeringsprogramvare for å lage fantastiske spill
 • 5 beste spill benchmark programvare for Windows 10 å bruke i 2019