Slik åpner du KEY-filer på Windows

Keynote er presentasjonsprogramvaren som følger med Apples kontor suite. Applikasjonen er Apples alternativ til MS PowerPoint. Windows støtter imidlertid ikke Keynote's KEY filformat. Følgelig er det nesten ingen Windows-programvare som er kompatibel med denne formattypen. Dette betyr ikke at du ikke kan åpne Keynote-presentasjoner i Windows, men de fleste brukere konverterer dem til et kompatibelt format.

Åpne KEY-filer på PC

Åpne nøkkelfiler med FileViewer Plus (anbefalt)

Viktig oppdatering : FileViewer Plus 3 falt støtten for .key-filer på grunn av den begrensede støtten til .key-format i den forrige programversjonen. Vi foreslår at du ruller ned til de neste løsningene. Vi vil følge de neste oppdateringene fra programvareprodusenten for å oppdatere denne artikkelen hvis det er noen nyheter om .key support.

Den første programvaren som vi vil anbefale, er FileViewer Plus. Dette verktøyet kan åpne og vise et mangfold av filformater (over 300). Selvfølgelig er KEY-filer også inkludert, og du vil kunne åpne dem uten problemer. Du vil kunne redigere filene dine ettersom programvaren har bilde, tekst og mange andre redigeringsmoduser.

Dette verktøyet er fullt kompatibelt med Windows, men som de fleste av våre lesere bruker Windows 7 / 8.1 / 10, vil det ikke være noen problemer mens du kjører dette programmet på systemet ditt. Vi foreslår at du prøver dette verktøyet (7-dagers prøveversjon) fra den offisielle nettsiden, og gi oss beskjed i kommentarene hvis den åpner KEY-filene dine.

 • Last ned nå FileViewer Plus 3

Åpne KEYs med File Viewer Lite

Det er imidlertid noen få universelle filåpnere

Programmer som åpner masse formattyper. File Viewer Lite- programvaren åpner mer enn 150 formattyper, og det inkluderer Keynote's KEY-filer

! Du kan åpne Keynote-presentasjonene med den programvaren, men den inneholder ikke noen redigeringsalternativer. File Viewer Lite er også freeware som er kompatibel med Windows-plattformer fra XP opp.

Du kan sjekke ut File Viewer Lite på denne nettsiden. Trykk på Last ned nå- knappen der for å lagre programvarens installasjonsveiviser, og åpne deretter installasjonsprogrammet. Hvis KEY-presentasjonen er på en Mac, lagre den på en USB-flash-stasjon. og flytt filen til en Windows-mappe. File Viewer Lite støtter dra og slipp slik at du kan dra Keynote-filer fra File Explorer (eller skrivebordet) til programvarens vindu for å åpne dem i FVL.

* File Viewer Lite støtter bare Keynote '09 dokumenter som inkluderer et QuickLook forhåndsvisning.

Åpne Keynote-filer i iCloud

Hvis du vil åpne og redigere en Keynote-presentasjon med mer Windows-programvare, må du sannsynligvis konvertere formattypen. Du kan imidlertid fortsatt redigere KEY-presentasjoner i Windows med Apples iCloud. ICloud er en rekke skybaserte tjenester som inkluderer webappene Keynote, Pages and Numbers. Som sådan kan du sette opp en iCloud-konto og åpne og redigere en KEY-fil i en Windows-nettleser. Slik åpner du en KEY-fil i Keynote web-appen.

 • Først åpner du denne siden og klikker på Opprett din nå- lenken for å konfigurere en Apple-ID.
 • Legg iCloudsoft-programvaren til Windows fra denne nettsiden. Klikk på Last ned- knappen for å lagre iCloud for Windows installasjonsveiviser til en mappe, og åpne installasjonsprogrammet for å installere programvaren.
 • Åpne iCloud for Windows-programvaren, og skriv inn din Apple ID for å logge på.
 • Velg avkrysningsboksen iCloud Drive, og trykk på Bruk- knappen. Du kan også velge alternativene Bilder, Mail og Bokmerker .

 • Nå er du god til å gå med Keynote web-appen. Skriv inn din Apple-ID på iCloud.com-loggingssiden.
 • Klikk på Keynote-ikonet for å åpne nettappappen.
 • Klikk på girknappen øverst på Keynote for å åpne en meny. Velg alternativet Last opp presentasjon på den menyen.
 • Bla gjennom mappen som inneholder Keynote-filen, velg den og trykk på Åpne- knappen for å åpne Keynote-presentasjonen i webappa.

Konverter nøkkelen til PPT eller PDF-format

Konvertere filer til alternative formater er den vanlige måten å åpne dokumenter, presentasjoner og bilder som Windows ikke støtter mye. Selvfølgelig åpner du ikke nøyaktig en KEY-fil ved å endre formatet. Imidlertid har konvertering av presentasjons- og tekstdokumentfiler til alternative formater vanligvis ikke mye innvirkning på formatering.

Hvis du trenger å redigere en Keynote-fil, er PowerPoints PPT sannsynligvis det beste formatet for å konvertere det til som det er mer allment støttet av Windows-presentasjonsprogrammer. PDF er et av de beste universelle filformatene, men de fleste PDF Viewer-programvare inkluderer ikke redigeringsalternativer. Du kan konvertere KEY-filer til både PPT- og PDF-formater med ZAMZAR-nettverktøyet som følger.

 • Først klikker du her for å åpne ZAMZARs KEY til PPT-siden.

 • Trykk på Velg filer- knappen, og velg deretter KEY-presentasjon for å konvertere til PPT.
 • Velg PPT-formattypen fra Konverter filer til rullegardinmenyen.
 • Skriv inn en e-postadresse for å sende PPT-filen til.
 • Trykk på knappen Konverter .
 • Åpne ZAMZAR-e-posten din, som vil inneholde en lenke til PPT-filen. Da kan du lagre presentasjonen på harddisken din.
 • Åpne denne siden for å konvertere KEY-filer til PDF-filer med ZAMZAR. Konvertere dem til Portable Document Format er nesten helt det samme, bortsett fra at du velger PDF fra Konverter filer til rullegardinmenyen.
 • Deretter kan du åpne Keynote-presentasjonen i PowerPoint og Adobe Acrobat eller annen lysbildefremvisning og PDF-programvare.

Konverter presentasjonen til ZIP-format

ZIP er et komprimert arkivformat som du kan konvertere KEY til. Du kan forhåndsvise innholdet i en Keynote-presentasjon ved å konvertere KEY-filer til ZIP-format. Slik viser du en Keynote-presentasjon i ZIP-format.

 • Først klikker du på File Explorer-knappen på oppgavelinjen i Windows 10.
 • Åpne mappen som inneholder Keynote-presentasjonen.
 • Velg alternativet Filnavnstillatelser i kategorien Vis hvis det ikke allerede er valgt. Da skal Keynote-filtittelen inneholde KEY på slutten av den.

 • Høyreklikk på KEY-filen og velg Gi nytt navn .
 • Erstatt KEY-formatet på slutten av filtittelen med ZIP. Du kan holde resten av tittelen nøyaktig den samme.
 • Et nytt navn på dialogboksen vises da. Trykk på Ja- knappen for å endre filnavnets utvidelse.

 • Den tidligere KEY-filen vil nå være en komprimert ZIP. Klikk på Keynote ZIP for å åpne innholdet.
 • Åpne ZIP-bildemappen. Det inkluderer bilder for alle presentasjonens lysbilder.
 • Nå kan du åpne hver presentasjonsbilde i bildevisningsprogramvare.
 • ZIP-en kan også inneholde en forhåndsvisningsfil som du kan dobbeltklikke for å åpne en forhåndsvisning av Keynote-presentasjon.

Så du kan åpne KEY presentasjonsformatet i Windows med Keynote web app eller File Viewer Lite. Alternativt kan du konvertere presentasjonene til PDF- eller PPT-formatene for å sikre kompatibilitet med Windows-programvare.