Slik skjuler du din IP-adresse når du sender e-post

E-post er en av de eldste produktene av moderne teknologi som har vært veldig levende i dag. Men med fremskritt i cybercriminal har vår e-postboks og utboks blitt farlige steder.

Vi kommer ikke til å diskutere søppelpost og ondsinnede e-postmeldinger du kommer fra skyggefulle mennesker på daglig basis her. Vi skal snakke om hva du kan gjøre for å lage e-postmeldinger du sender så trygt og privat som mulig, og unngå å utsette hver eneste bit av identiteten din.

Det stemmer, vi snakker med å sende e-post anonymt. Jeg kommer ikke til å grave inn i grunnene dine for å skjule informasjonen din mens du sender e-post. Jeg er sikker på at du har din egen grunn bak dette, og det er greit.

Så la oss komme til poenget og vise deg hvordan du kan se helt usynlig for mottakere av e-postene dine.

Lag anonym epostkonto

La oss gå trinnvis. Det første du bør gjøre er å opprette en annen e-postkonto ved hjelp av et alias i stedet for ditt virkelige navn. Du kan bruke omtrent hvilken e-posttjeneste du vil, jeg lar deg velge.

Ikke bekymre deg, e-postleverandøren vil ikke forby deg at du bruker et falsk navn. Når du har satt opp alt, er du ferdig med bare det første trinnet. Ikke haste med å sende e-post så snart du oppretter en anonym konto. Fordi det er mer.

Selv om du bruker et alias når du sender e-post, er du fortsatt sporbar. Visst, navnet ditt er annerledes, men din IP-adresse er fortsatt synlig. Som gjør at du lett kan oppdages.

Så, hvis du virkelig vil sende e-post anonymt, bør du dekke din IP-adresse også. Hvis du ikke er sikker på hva som er en IP-adresse, kan du se vår artikkel om å skjule din IP-adresse for noen korte opplysninger, eller vårt innlegg om IP-adresser for mer detaljert forklaring.

Slik skjuler du din IP-adresse når du sender e-post

Du kan skjule din IP-adresse mens du sender e-post på flere måter. Noen av dem er imidlertid ikke trygge og pålitelige. Så, jeg skal liste bare to som jeg tror er både enkle og trygge å bruke.

Bruk VPN

Bruk av VPN er definitivt den enkleste og mest praktiske måten å skjule IP-adressen din på. I utgangspunktet er alt du trenger å gjøre installert og kjører en enkelt app. Og du er god til å gå.

Hvis du ikke er kjent med denne typen programvare, er Virtual Private Network (VPN) en tjeneste som kobler deg til sin egen dedikerte server, i stedet for Internett-leverandøren (ISP).

Så, i stedet for å vise din virkelige IP-adresse, vil du vise IP-adressen til VPN-serveren. På den måten blir du nesten uoppdagelig.

Bruk av en e-postkonto med falske legitimasjon i kombinasjon med VPN er en vinnende strategi. Det gir ikke plass til en mottaker å spore deg ned.

Med mindre personen du vil sende en anonym e-post til, er en hacker. I så fall er du bedre tilbake. Fordi en hacker fortsatt kan finne en måte å spore deg på, selv om du bruker VPN. Så du bør huske på at dette puslespillet ikke er helt uoppløselig.

Det er mange flotte VPN-leverandører du kan bruke, men jeg anbefaler personlig CyberGhost VPN . Denne appen vil få deg dekket feilfritt gratis. Selvfølgelig, hvis du bare bruker den til å skjule din IP-adresse.

Men hvis du ønsker å utforske alle mulighetene til en moderne VPN-tjeneste, tilbyr CyberGhost også mange avanserte funksjoner. Som sikker surfing, annonseblokkering, tilgang til tjenester utilgjengelig i din region, forhindrer sporing fra Google og sosiale medier og mer.

Og vår online personvern og sikkerhet bekymring er på vei opp, denne appen vil sikkert komme til nytte. Du vil ikke at regjeringen skal holde øye med deg døgnet rundt, ikke sant?

  • Kjøp nå Cyber ​​Ghost VPN Pro (få 71% avslag)

Bruk Tor

En annen måte å maskere IP-adressen din når du sender e-post er ved å bruke Tor. Men først, la meg klargjøre at Tor ikke er en djevelens plattform for å få tilgang til Dark Web, som du trolig tror det er.

Den eneste grunnen til at folk bruker Tor for å få tilgang til Dark Web, er på grunn av det høye krypteringsnivået og anonymiteten til brukerne. Du kan lovlig bruke denne nettleseren til å gjøre andre ting på internett uten å forlate sporet bak. Liker å sende e-post anonymt.

Hovedforskjellen mellom bruk av Tor og VPN er at VPN-tilkoblingen din er en rett linje, da du fortsatt kommuniserer med en enkelt server. Tor, derimot, demonterer tilkoblingsforespørselen din i "mindre stykker" som sirkulerer over en rekke datamaskiner distribuert rundt om i verden, noe som gjør at du er enda vanskeligere å finne.

Hvis du er interessert i å sette opp Tor, har vi en artikkel dedikert til det. Så sjekk ut artikkelen for mer informasjon om denne teknologien og detaljerte instruksjoner for å sette opp det.

Det handler om det. VPN og Tor er to mest legitime metoder for bruk hvis du vil skjule din IP-adresse når du sender e-post. Igjen anbefaler jeg ikke andre måter, for eksempel å bruke dedikerte nettsteder for å endre IP, fordi det bare ikke er troverdig.

Jeg håper du fant det du lette etter, som jeg sa, jeg vil ikke grave deg inn i hvorfor vil du gjemme din IP-adresse når du sender e-post, det er din bedrift, jeg viste deg veien.

Hvis du har kommentarer, spørsmål eller forslag, skriv dem bare ned i kommentarene nedenfor.