Hvordan skjule IP-adresse når du laster ned filer

Hvis du noen gang har tenkt på internett som speilet til virkeligheten, har du sannsynligvis hatt noen gyldige konklusjoner. Det er ikke sannsynlig at du skal gi komplette fremmede med hjemmeadressen din, så det samme bør gå for det du bruker til den virtuelle aktiviteten. En IP-adresse er nettopp det, din virtuelle adresse levert av en Internett-leverandør som alltid fører til deg, sluttbrukeren.

Nå, vi ønsker ikke å blande seg med hva slags filer du laster ned - det er din virksomhet. Vi vil heller ikke oppmuntre til piratkopiering eller tyveri av den intellektuelle eiendommen heller. Det vi kan gjøre på den annen side, er å anbefale en nyttig måte å skjule din IP-adresse og laste ned uten bekymringer. Det er flere måter å gjøre dette på, men for dette nøyaktige formål støtter vi sterkt Virtual Private Networks over alt annet.

Slik skjuler du din digitale adresse når du laster ned filer

Så, du har den IP-adressen som er tildelt deg personlig. Internettleverandøren gir deg den IP-adressen som kan endre verdier, men alltid peker i retningen. Hvordan unngå dette? Å skjule IP-adressen din er ikke så vanskelig som man antar. Det eneste du trenger er en VPN-tjeneste som gjør det for deg. Virtual Private Network-tjenesten brukes ofte til å skjule brukerens online identitet, ved å erstatte den med en alternativ IP.

Dette har mer enn noen få formål. Med en bestemt IP kan du enkelt få tilgang til det geografisk begrensede innholdet, beskytte personvernet ditt og unngå ISPs båndbredde-gasspjelding, noe som er ganske vanlig. Selvfølgelig virker det ganske bra hvis du er villig til å skjule din IP mens du laster ned filer fra interwebz.

Nå kan nedlasting av filer med en VPN-aktivert være vanskelig hvis du bruker en gratis løsning. Nesten, de fleste kommer med datagrensen, og de store filene vil spise opp det enkelt. Selvfølgelig, hvis du leter etter engangstjenesten, er en gratis løsning et opplagt valg. Men hvis du har behov for en permanent løsning, et IP-skjult verktøy uten begrensninger, er premium-løsninger der du kan se.

Hvordan skjule IP med en Virtual Private Network-klient? Det er ganske enkelt: Bare start programmet og velg en server og et sted du vil koble til. Premium løsninger tilbyr dusinvis om ikke hundrevis av forskjellige globale steder. Etter at du trygt kan bekrefte at din tildelte IP-adresse er endret til en alternativ IP-adresse, kan du trygt laste ned det du vil.

Her er listen over VPN-løsningene vi anbefaler for å skjule IP-en din mens du laster ned filer:

  • CyberGhost VPN

  • HotSpot Shield
  • ExpressVPN
  • NordVPN

Disse er premium løsninger, men alle tilbyr en prøveperiode. Prøv dem og abonner eller grøft dem etterpå - det er ditt valg.

Det er det. Vi håper du fant det du leter etter her. Ikke glem å fortelle oss hva du bruker til å skjule din IP-adresse. Du kan gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.