Hvordan ha baby jenter i The Sims 4: Parenthood DLC

Sims 4 mottok nylig en ny DLC som fokuserer på familielivet. Titled The Parenthood game pack, utfordrer spillerne til å bli bedre foreldre gjennom virkelige familie situasjoner som søsken rivalisering, skoleprosjekter, dårlig oppførsel og mer.

Mange klager imidlertid på at deres familier har hatt flere gutter enn jenter:

Mellom 2 forskjellige familier har simsene mine hatt totalt 12 baby gutter og ingen baby jenter. Dette har skjedd siden den siste oppdateringen og den nyeste foreldrepensjonen. Noen andre har dette problemet?

I denne artikkelen skal vi vise deg hva du kan gjøre for å påvirke kjønn av babyen din i The Sims 4: Parenthood DLC.

Trinn for å ha en baby jente i The Sims 4

Å spise gulrøtter eller lytte til alternativ musikk kan føre til å ha baby gutter. Så sørg for at dine Sims ikke engasjerer seg i slike aktiviteter før du unngår en baby.

For å øke sjansene for å ha en baby jente, bør Sims spise jordbær og lytte til popmusikk.

På den annen side har noen spillere blitt flinkere og til og med klart å bli gravide:

Jeg hadde triplets bare i går kveld, og det var to gutter og en jente. Jeg føler meg velsignet for å få en jente som regel, men for å få en rett ut var fantastisk. Jeg har sju til ti gutter til en jente.

Husk at flere forsøk kan være nødvendige for å oppnå de ønskede resultatene. Men vi antar at det er en annen måte, spillet forblir trofast mot virkelighetshendelser.

En annen måte å påvirke barnets kjønn i The Sims 4 er å bruke jukser.

Har du lastet ned Parenthood DLC? Har du møtt det samme kjærlighetsproblemet? Bruk kommentarseksjonen nedenfor for å fortelle oss mer om din erfaring som foreldre!

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juni 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.