Slik får du Windows 8, 8,1, 10 gratis uten å bryte lovene

Hvis du liker Windows 8, Windows 10 eller hvis du ikke, og du vil at den avinstalleres og oppgraderes til Windows 10, er det noen tips om hvordan du får både Windows 10 og Windows 8 gratis. La oss se på alle mulighetene.

Først av alt, la meg begynne med å si at de fleste av de gratis Windows 8 eller Windows 10-nedlastingssidene som ikke kommer fra Microsoft, ikke er sikre, og du bør ikke bruke dem! Du kan imidlertid fortsatt få Windows 8 gratis uten å gjøre noe ulovlig, men det er ulemper med hvert alternativ, men vi håper vi kan være til hjelp for deg.

Hvordan får du Windows 8 og Windows 10 gratis?

Først og fremst kan du prøve å få den vanlige prøveversjonen Windows 8.1, som vanligvis er verdt i 1 måned eller 90 dager i noen situasjoner. Deretter kan du gå videre og prøve Enterprise Edition etter at den første evalueringsperioden er avsluttet.

På denne måten vil du kunne bruke Windows 8.1 gratis i så mye som 3 måneder . Etter at perioden er avsluttet, må du kjøpe den, skjønt. Men du kan også prøve å installere den normale prøveversjonen, og kanskje vil du få det gratis i så mye som et halvt år! Hvis du ikke vil oppgradere etter at evalueringsperioden er avsluttet, begynner datamaskinen å stenge etter at en eller to timer er brukt.

Du kan også bruke Windows Developer Edition som er tilgjengelig som en gratis nedlasting. Som navnet antyder, blir det brukt av utviklere for å teste om operativsystemet fungerer riktig. Så, hvis du har et MSDN-abonnement, kan du få Windows 8.1 tilgjengelig i 90 dager. Så betyr dette ytterligere tre måneder på toppen av de foregående seks.

Også, hvis du er student eller medlem av fakultetets ansatte, kan du være heldig nok til å få Windows 8 gratis. Du får ikke en begrenset prøveversjon, men en fullt fungerende en. Men skolen din trenger å være kvalifisert for at du skal kunne få det. Det er ikke så mange skoler over hele verden som er inkludert i programmet, hvor de fleste er lokalisert i USA, men det er godt å vite at Microsoft utvider nummeret med hvert nytt år.

Når det gjelder Windows 10, kan du for øyeblikket delta i Windows Insider-programmet, der du kan laste ned den første tekniske forhåndsvisningen av Windows 10. Mens den ikke er den fulle versjonen, kan du se hvordan den virkelige avtalen ser ut.

For øyeblikket er det ikke helt sikkert, men det er en mulighet for at dagens Windows 8.1-eiere vil få Windows 10 gratis, så vi holder deg oppdatert på dette.

Hvor kan du laste ned Windows 10

For alle dere som ønsker å laste ned Windows 10 April Update, kan du gjøre dette ved å følge denne veiledningen. Etter at du har installert det, vil du kanskje ha tilgang til noen viktige gamle apps, som Live Mail, det er en løsning. Se vår dedikert veiledning om hvordan du installerer og konfigurerer Windows Live på Windows 10. Hvis du ikke kan laste ned den, kan du bare ta en nærmere titt her.