Hvordan fikse "Uventet feil" på ExpressVPN for Windows 10

Løpet for den beste VPN-løsningen er svært nær og den minste detalj kan være spilleskifteren. ExpressVPN er høyt ansett som leder innen feltet, med mange ting som går for det.

Det er imidlertid noen problemer som gjorde visse brukere tvil, og de vedrører en viss "Uventet" feil som av og til oppstår, spesielt når de streamer media fra de geografisk begrensede nettstedene.

Problemet er ikke så alvorlig som det sjelden forekommer på Windows 10-plattformen. Men bare hvis du oppdaget denne feilen, ga vi trinnene nedenfor som burde lede deg til en rask oppløsning.

Hvordan fikse ExpressVPN uventet feil i Windows 10

 1. Prøv en annen server
 2. Pass på at du er kvalifisert for MediaStreamer DNS
 3. Installer ExpressVPN på nytt
 4. Kontroller tilkoblingen
 5. Deaktiver antivirus og brannmur
 6. Send en billett til ExpressVPN-støtte

Vi anbefaler CyberGhost, en ledende VPN-leverandør som ikke har blitt rapportert med problemer eller feil. De har også et svært responsivt supportteam klar til å hjelpe. Sjekk ut dens funksjoner og pris (71% avslag) på den offisielle nettsiden.

1: Prøv en annen server

Første ting først. Denne feilen er ganske lav i forekomst på Windows-plattformen. Det plaget for det meste iOS-brukere siden versjonen av ExpressVPN for Apples håndholdte enheter hadde en feil. Likevel, selv om det er sjeldent, er det fortsatt en feil, og det er verdt å ta opp. Den første og enkleste måten å takle dette på er å endre stat, plassering eller server.

Det er ganske vanlig for serverne med mest trafikk å gå ned. Også, noen ganger vil streamingtjenesten pålegge begrensninger basert på IP-adresse, så ved å bytte til et annet, bør du kunne overvinne det. Selvfølgelig, hvis den komplette VPN-tjenesten ikke er helt blokkert av medieleverandøren.

Bytte til en alternativ server i ExpressVPN-klienten er ganske enkel og de kommer i tall, slik at du bør ha en enkel tid til å finne den som passer til regningen. Som et sidenotat kan du prøve å redusere krypteringsnivået. Dette er ikke direkte involvert i utseendet "Uventet feil", men det kan likevel hjelpe.

2: Pass på at du er kvalifisert for MediaStreamer DNS

Denne "uventede" feilen oppstår for det meste når brukere prøver å få tilgang til streaming media som har en geo-begrensning for det. Nå, siden mange av dem (Netflix er det beste eksempelet) har en tendens til å blokkere VPN-tjenester, tilbyr ExpressVPN et spesielt DNS-oppsett som lar deg få tilgang til, si Netflix og stream HD-videoer. For å øke hastigheten på bufferen MediaStreamer DNS, følger ikke med noen form for kryptering. På den annen side kaster mange brukere dette alternativet fordi de ikke vil blande seg med DNS-konfigurasjon på sine PCer.

Du kan også prøve ut Microsoft Store-versjonen av Netflix i stedet for den som kjører gjennom nettleseren. Noen brukere hadde mer hell med denne tilnærmingen.

Siden dette ikke er standarddelen av ExpressVPN-pakken, må du registrere deg for å kunne bruke den. Hvis du er heldig, bør dette gjøre det mulig for deg å få tilgang til streaming media etter eget valg uten noen problemer. Nå er det enklere å registrere og konfigurere, så sørg for å følge trinnene vi oppgav nedenfor, og du bør gjøres om et par sekunder:

 1. Først, deaktiver alle tilpassede proxy og DNS-innstillinger på PCen.
 2. Åpne ExpressVPN nettside og logg inn med legitimasjonene dine.
 3. Klikk på DNS-innstillinger .
 4. Aktiver "Registrer automatisk min IP-adresse " og klikk på Registrer min IP-adresse .

 5. Lukk innstillinger og åpne ExpressVPN-skrivebordsklienten.

3: Installer ExpressVPN på nytt

Problemene med ExpressVPN-klienten for Windows 10 er ganske sjeldne. Men da dette er et program som så mange andre, kan det gå galt med et blikk av øye. For det første, sørg for at din kopi av ExpressVPN er oppdatert. Oppdateringssekvensen administreres for det meste automatisk av oppdateringstjenesten i appen, men du kan også sjekke det ut manuelt. Bare for å sikre at alt er som det skal være.

Hvis den nevnte feilen er vedvarende, anbefaler vi en ren reinstallasjon av skrivebordsklienten. Ved å gjøre det, vil du gjenopprette VPN-tjenesten og integrere ExpressVPN i Windows-skjermen igjen. Hvis du er usikker på hvordan du skal utføre en ren installasjon, må du følge trinnene nedenfor:

 1. n Windows-søkefeltet, skriv Kontroll og åpne Kontrollpanel fra listen over resultater.
 2. Fra kategorivisningen klikker du Avinstaller et program under Programmer.

 3. Høyreklikk på VPN- løsningen og avinstaller den.
 4. Bruk IObit Uninstaller Pro (foreslått) eller andre tredjepartsavinstaller for å rydde alle gjenværende filer og registeroppføringer VPN har gjort.
 5. Start datamaskinen på nytt.
 6. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN og installer den.

4: Kontroller tilkoblingen

Når du feilsøker noe selv eksternt avhengig av tilkobling, må du forsikre deg om at selve tilkoblingen er fullt funksjonell. Nemlig, selv om denne feilen er spesifikk for ExpressVPN, kan årsakene variere. Og hvis vi vil være nøye, er det noen ting å sjekke før vi går videre til et annet trinn.

Prosedyren er ganske den samme, og den omfatter standard trinn. Vi ga dem under.

  • Start PCen, ruteren og modemet på nytt.
  • Mål båndbreddehastigheten din, og enda viktigere, latens av datapakken uten ExpressVPN.
  • Bruk Wired i stedet for trådløs tilkobling.
  • Kjør Windows Connection Feilsøking.
  • Flush DNS:
   1. Åpne kommandoprompt ved å høyreklikke på Start.
   2. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
   3. ipconfig / release
   4. ipconfig / renew
   5. Deretter skriver du inn følgende kommando og trykker på Enter:
    • ipconfig / flushdns
  • Start ExpressVPN-tjenesten på nytt.
   1. I Windows Search-feltet skriver du Tjenester og åpner Tjenester fra listen over resultater.
   2. Finn ExpressVPN-tjenesten, høyreklikk på den og åpne Egenskaper .
   3. Stopp tjenesten og start den igjen.
   4. Start datamaskinen på nytt og se etter endringer.
 • Oppdater ruteren din.
 • Tilbakestill ruteren til fabrikkinnstillingene.

5: Deaktiver antivirus og brannmur

Disse tweaks slags fall i "forbindelse" kategori, men vi bestemte oss for å gi dem ekstra oppmerksomhet som de trenger forklaring. Nemlig, et tredjeparts antivirus i klassisk forstand bør ikke forstyrre ExpressVPN.

Imidlertid kommer mange av dem (som BitDefender som er sant multifunksjonelt sikkerhetsaggregat) til å passe med den dedikerte brannmuren for ekstra beskyttelse. Og det er noe som gjerne interfererer med VPN-løsninger. Så pass på at du enten deaktiverer antivirusfunksjonen eller, enda bedre, hvitelisten ExpressVPN og la den kommunisere fritt.

Windows 10-vis, sørg for å gjøre det samme med den innebygde Windows-brannmuren. Windows-brannmur kan også deaktiveres, men vi vil ikke anbefale det. Whitelisting er her også et mye bedre alternativ. Hvis du ikke er sikker på hvordan du lar ExpressVPN-klienten kommunisere gjennom Windows-brannmuren, følger du trinnene nedenfor:

 1. Skriv inn Tillat og velg " Tillat en app gjennom Windows-brannmur " i Windows Søk-linjen.
 2. Klikk på " Endre innstillinger" -knappen.

 3. Finn ExpressVPN på listen og merk av i boksen ved siden av den. Sørg også for at både offentlige og private nettverk er aktivert.
 4. Bekreft endringer og prøv å koble til via VPN igjen.

6: Send en billett til ExpressVPN-støtte

Til slutt, hvis ingen av de foreslåtte løsningene gjorde noe bra, er det siste du kan gjøre å kontakte ExpressVPN-støtten. Med hensyn til kundesupport er ExpressVPN en av markedets ledere. Så, du kan håpe på riktig og rettidig støtte og rask oppløsning av problemet ved hånden. Du kan kontakte dem via e-post eller via Live Chat-alternativet som er tilgjengelig på den offisielle nettsiden.

Med det kan vi konkludere med det. Vi håper du vil finne kur for smerte i de nevnte trinnene. Hvis du er kjent med en alternativ løsning eller har et spørsmål angående de vi presenterte, kan du dele dem med oss. Det kan gjøres i kommentarfeltet, like nedenfor.