Slik løser du simuleringsforsinkelse i The Sims 4

The Sims 4 er en av de mest vanedannende og utfordrende spillene som for øyeblikket er tilgjengelige på markedet, men noen ganger påvirkes av en rekke problemer som kan begrense spillopplevelsen eller til og med forhindre at spillerne spiller det helt.

Et av de vanligste problemene som påvirker Sims 4 er lag. Mange spillere rapporterer at spillet går bra i noen minutter, og så begynner plutselig å lagre, vanligvis etter at spillere har installert de nyeste oppdateringene. Slik beskriver en spiller dette problemet:

Denne uken begynte spillet mitt å ligge veldig dårlig. Det var helt tilfeldig, og det eneste jeg gjorde mellom spillet kjørte helt fint og det kjørte uutholdeligt, var skru av datamaskinen min og slå den på igjen. [...]

Jeg har prøvd hvert alternativ flere ganger før og etter installasjonen av de nye greiene. Jeg gikk selv så langt som å helt avinstallere Sims 4 og alt knyttet til det og installere det på nytt. Ingenting har virket. [...] Laget jeg nevnte består av at spillet går helt greit i omtrent fem sekunder, gir eller tar, og kjører veldig sakte i omtrent samme tid. Dette fortsetter for alltid, i nye lagrer, gamle sparer, stort sett overalt uten å feile.

Hvordan fikse lag i The Sims 4

Det er flere måter å håndtere lag i The Sims 4, noen av dem er flere løsninger enn de faktiske løsningene. Imidlertid bør listen nedenfor absolutt hjelpe deg, så sørg for å følge trinnene vi oppgav der.

 • Slett av følgende alternativer: Online-funksjoner og Del brukerdata
 • Høyreklikk på Sims 4-flisen i opprinnelse, velg spillegenskaper, og endre når du starter denne spillinnstillingen til 32-biters The Sims 4.
 • Installer de nyeste oppdateringene for grafikkdriveren på datamaskinen.
 • Slå avspillingen i spillet av.
 • Slett opprinnelsesbufferen din:
 1. Trykk Start-knappen> gå til Kontrollpanel> Utseende og tilpassing> Mappealternativer
 2. Klikk på kategorien Vis> gå til Avanserte innstillinger> klikk Vis skjulte filer og mapper> klikk OK for å lagre endringene
 3. Hvis Origin kjører, klikker du på Origin i menylinjen> velg Avslutt
 4. Klikk Start> Computer> Åpne C: stasjon> Åpne ProgramData-mappen> velg Origin-mappen> Slett alle filene og mappene i den, unntatt LocalContent
 5. Gå til C ::> Åpne mappen Brukere> Åpne mappen med datamaskinens brukernavn
 6. Gå til AppData> Roaming> Origin> Slett alle filene og mappene inni
 7. Gå tilbake til AppData-mappen> Åpne lokalmappen> Opprinnelse> Slett alle filene og mappene inni.
 • Last ned simuleringslag Fix mod . Hvis ingen av metodene som er nevnt ovenfor, hjalp deg med, vil denne definitivt gjøre trikset: en ressursfyllende spiller har skapt en dedikert Simulation Lag Fix mod du kan laste ned fra Sims 4s moderside.

Etter denne løsningen bør lagring i The Sims 4 være historie. Bruk kommentarseksjonen nedenfor for å fortelle oss hvilken metode som gjorde kunsten for deg!