Slik aktiverer du GUD-modus i Windows 10

Windows 10 inneholder mange skjulte funksjoner, og en av dem er kjent Godmodus . Dette er et sett med mange avanserte verktøy og innstillinger som vanligvis er vanskelig å finne. Du kan aktivere Gud-modus veldig enkelt. I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan du gjør det.

Hva er gudmodus i Windows?

Hvis du ikke er kjent med begrepet Godmodus i Windows-operativsystemer, er det egentlig ikke et mod for Windows, eller noe sånt. Det er faktisk en spesiell mappe som inneholder alle Windows-tweaks, innstillinger og alternativer på ett sted, slik at du ikke trenger å søke gjennom Kontrollpanel eller Innstillinger-appen for å få tilgang til noen av disse verktøyene.

Godmodus var tilstede i tidligere versjoner av Windows, og heldigvis fant den veien til Windows 10 også.

Hvordan aktiverer jeg Guds modus?

Her er hva du trenger å gjøre for å aktivere Guds modus på Windows 10:

  1. Åpne Filutforsker, gå til Vis- kategorien, og sjekk filnavnutvidelser og filnavn
  2. Gå nå til skrivebordet, høyreklikk hvor som helst og gå til Ny> Mappe
  3. Gi nytt navn til "Ny mappe" til:
    • GodMode. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
  4. Mappen blir kalt GodMode, og ikonet vil endres

GodMode-mappen vil nå bli plassert på skrivebordet, og du får tilgang til hundrevis av avanserte og grunnleggende Windows-innstillinger, for eksempel å justere skjermen, administrere brukerkontoen, få tilgang til systeminformasjonen, etc. Du kan enkelt navigere gjennom mange alternativer, fordi alt er organisert av kategorien.

Du trenger ikke å navngi mappen GodMode, det som er viktig når du omdøper denne mappen er koden inne i parentesene, for eksempel kan du navngi mappen AllSettings. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}, og det vil bli kalt AllSettings.

Som jeg allerede nevnte, ble GodMode introdusert i tidligere versjoner av Windows, slik at det å utføre dette trikset i Windows 8 eller Windows 7, vil også plassere GodMode-mappen på skrivebordet ditt.

Det er verdt å nevne at mange sikkerhetseksperter advarte om at Godmodus kan være et attraktivt mål for hackere. Mens gudmodus er et veldig nyttig verktøy for strømbrukere, kan det også utnyttes av hackere. Mer spesifikt kan de snike ondsinnede filer i mappen og deretter ta kontroll over PCen.

For å unngå slike ubehagelige situasjoner, er den beste løsningen å bruke en pålitelig antivirusløsning.

RELATERTE GUIDER FOR Å KONTROLLERE:

  • Vi svarer: Hva er Power User Menu i Windows 10 og hvordan bruker du det?
  • Slik pinker du innstillinger til Start-menyen i Windows 10
  • 7 beste sikkerhetsantivirus med prøveversjon for 2018

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juni 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.