Hvordan kan jeg gjenopprette PowerPoint-passord innen minutter?

Microsoft PowerPoint-presentasjoner inneholder vanligvis viktige, noen ganger klassifiserte, dokumenter. Derfor pleier de fleste å passordbeskytte slike dokumenter mot uautorisert tilgang.

Men hva skjer hvis du har glemt passordet ditt (som er veldig vanlig)? For å sikre at filene dine ikke går tapt for alltid, vil denne artikkelen gi deg de nødvendige løsningene, for å gjenopprette PowerPoint-passordet.

Passordbeskyttelse er den mest konvensjonelle måten å forhindre uønsket / uautorisert tilgang til digitale filer, kontoer og så videre. I gjennomsnitt finner en typisk person det svært vanskelig å holde styr på alle hans / hennes passord, og i slike tilfeller blir han / hun utsatt for sin egen felle.

Noen ganger kan glemme et PowerPoint-passord ikke bety noe. De fleste ganger kan det imidlertid være svært skadelig, spesielt hvis slik presentasjon inneholder viktige dokumenter (for forretningsmessig eller akademisk formål). I dette tilfellet blir gjenoppretting av det glemte passordet avgjørende, slik at du får tilgang til PowerPoint-dokumentet.

Dette innlegget vil vise deg hvordan du gjenoppretter PowerPoint-passordet og gjenoppretter kontroll over PowerPoint-presentasjonen (e).

Slik gjenoppretter du PowerPoint-passord

Den enkleste og raskeste måten å gjenopprette PowerPoint-passordet er ved bruk av en pålitelig passordgjenoppretting. En typisk passordgjenopprettingsprogramvare bruker noen sett av dekrypteringsalgoritmer, for å dekryptere passordbeskyttede PowerPoint-filer, og gir deg dermed et gratis pass for å få tilgang til iboende dokument (er).

Noen programmer kan gjenopprette glemte passord, mens andre bare tilbakestiller passordene til enkle, mindre komplekse, de. Uansett kan du gjenopprette PowerPoint-passordet og få tilgang til .ppt-dokumenter.

Bemerkelsesverdig gjenoppretting programvare som kan brukes til å gjenopprette PowerPoint passord inkluderer:

 1. Windows-nøkkel fra Passware

Windows-nøkkel fra Passware, også kjent som Passware Windowskey, er en av de mest populære gjenopprettingsprogrammene som brukes til å gjenopprette PowerPoint-passord (og andre systempassord) på Windows-datamaskiner. Den er kompatibel med alle Windows OS mellom Windows 10 og Windows XP, samt alle Windows-servere mellom 2013 og 2003.

Programvaren fungerer sammen med en CD eller Flash-stasjon, for å tilbakestille sikkerhetsinnstillingene (inkludert passord) på en datamaskin. Med dette kan du enkelt vedta programmet for å gjenopprette passordet PowerPoint-dokumenter.

Windows-nøkkel er optimalisert for å utføre praktisk talt alle sikkerhetsrelaterte funksjoner, inkludert tilbakestilling av sikker støvler, tilbakestilling av administratorpassord, tilbakestilling av lokal policy, angitt tilbakestilling av passord og mer. I hovedsak kan det brukes til å raskt gjenopprette et systempassord på systemet, med 100% gjenopprettingsfrekvens.

Passware Windows Key tilbys til en startpris på $ 39, og det er tre store utgaver som tilbys: Basic, Standard Plus og Business. Det er også en gratis prøveversjon, samt en 30-dagers tilbakebetalingspolicy på alle kjøp.

 • Last ned nå Windows Key trial

- LES OGSÅ: Fix: Antivirus blokkering PowerPoint i Windows 10

Slik gjenoppretter du PowerPoint-passord med Windows-nøkkel

Windows-nøkkel fra Passware er ganske enkelt å bruke, uavhengig av typen (og kompleksiteten) av passordet du søker å gjenopprette; det være seg PowerPoint, system admin passord eller noe annet. For å sette opp dette programmet, følg de enkle retningslinjene nedenfor:

 • Kjøp programmet her og installer det på datamaskinen din.
 • Kontroller at du har en Windows Setup-plate (CD) eller ISO-bilde (for å opprette en oppstartbar CD eller Flash-stasjon for passord)
 • Hvis du ikke har noen av de nevnte maskinvarene, kan du be om et ISO-bilde (for Windows-nøkkel) her.
 • Brenn det nedlastede ISO-bildet på en tom CD eller Flash-stasjon.
 • Spor i CDen eller Flash-stasjonen og la den ta over oppstartsprosessen av systemet.
 • Følg instruksjonene på skjermen for å gjenopprette / tilbakestille det glemte PowerPoint-passordet og andre sikkerhetsinnstillinger på systemet.
 • Gjenopprett passord og hent PowerPoint-dokumentene dine.
 1. Smartkey Office Password Recovery

Smartkey Office Password Recovery er et annet program for gjenoppretting av industrien, mye brukt til å gjenopprette PowerPoint-passordet og for andre MS Office-dokumenter. Det er i stand til enkelt å dekryptere og gjenopprette passordbeskyttet MS Office-dokument innen sekunder (eller minutter).

Smartkey Office Password Recovery er kompatibel med nesten alle Windows-versjoner, inkludert Win10, Win8.1, Win8, Win7, WinVista, WinXP og Win2000, samt Win Server 2012 og eldre versjoner.

Programmet er spesielt utviklet for å gjenopprette PowerPoint-passord og andre passordbeskyttede dokumenter på Excel, Outlook, Word, Access og så videre. Enkelt sagt, Smartkey Office Password Recovery støtter alle versjoner av Microsoft Office, fra den gamle Office 97 til den nyeste Office 2019.

Smartkey Office Password Recovery bruker tre store gjenopprettingsprosesser, kalt "Password Crackers", for å hente passordbeskyttede MS Office-dokumenter. Disse "Password Cracker" -tjenestene inkluderer:

 • Ordbok angrep: For de med en passord ordbok. Det er den raskeste gjenoppretting av passordgjenoppretting.
 • Brute Force: Dette skanner automatisk etter alle mulige passordkombinasjoner. Denne prosessen tar ofte lengre tid enn andre.
 • Brute Force med Mask Attack: Dette er en optimalisert brute force-prosess som bare kjører skreddersydde tegn. Denne prosessen tar mindre tid i forhold til "brute force" -prosessen.

Smartkey Office Password Recovery er tilgjengelig til en startpris på $ 24.95, som tilbys etter den første prøveperioden (gratis).

 • Kjøp Smartkey Office Password Recovery
 • Last ned gratis prøveversjon

Slik gjenoppretter du PowerPoint-passordet med Smartkey Office Password Recovery

 • Last ned passordgjenopprettingsprogrammet her.
 • Start programmet.
 • Importer det passordbeskyttede PowerPoint-dokumentet du vil gjenopprette.
 • Velg et alternativ for gjenoppretting av passord: Brute force, Brute force med mask attack eller Dictionary attack.
 • Hvis du har en passordordbok på datamaskinen din. velg "Dictionary attack"; Ellers velger du en av de to alternativene "brute force".
 • Gjenopprett PowerPoint-passord!
 • Når du har gjenopprettet PowerPoint-passordet ditt, kan du fortsette og åpne presentasjonen.

Merk: For å sikre at du ikke glemmer passordet ditt i fremtiden, kan du bare tilbakestille passordet ditt til en enklere kombinasjon, eller du kan fjerne passordet helt.

Konklusjon

Passordbeskyttelse er åpenbart den mest hensiktsmessige formen for å sikre dokumenter, spesielt sensitive eller klassifiserte dokumenter som PowerPoint-presentasjoner. På grunn av mange faktorer har mange mennesker imidlertid en tendens til å glemme passordene sine, og dermed begrense tilgangen til slike dokumenter.

For å gjenopprette og få tilgang til begrenset (passord) dokument (er), er den ultimate løsningen å gjenopprette beskyttelsespassordet. Og vi har skissert (og beskrevet), i denne artikkelen, to pålitelige gjenopprettingsverktøy, hvorav noen kan brukes til å gjenopprette glemt passord (er) og hente beskyttede dokumenter.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 5 beste skjermer for virksomheten for jevnlig å kjøre presentasjoner
 • Slik bytter du til presentasjonsmodus i Windows 10
 • Oversett til ... PowerPoint-presentasjoner lever med Microsofts Presentation Translator