Slik åpner du VOB-filer på Windows 10-datamaskiner

Noen gang lurt på hva et VOB- filformat er, og hvordan å åpne VOB-filer? Hvis svaret er ja, har du kommet til rett sted - hans innlegg fremhever måter å åpne og endre dette filformatet på.

En VOB-fil er en mediedatafil som vanligvis lagres i Video_Ts-mappen i rotmappen på DVD-platen. VOB-filer inneholder vanligvis det meste av informasjonen som er lagret på platen, for eksempel lyd, undertekster, menyer og video.

Dette innlegget viser programmer som kan åpne VOB filformat og manuelle måter å få tilgang til denne filtypen.

Slik åpner du VOB-filer i Windows 10

File Viewer Plus 3 (redaktørens valg)

Hvis du vil åpne .vob-filer på Windows 10, er det en masse verktøy, s som vil hjelpe deg med å gjøre det. Vi anbefaler FileViewer Plus, en universell filviser for Windows som kan åpne og vise over 300 forskjellige filtyper. Foruten .vob filtyper, vil denne toolen også åpne dusinvis av andre videofiler som vanlige spillere kan ha problemer med.

I noen sjeldne tilfeller, hvis FileViewer ikke kan vise den opprinnelige visningen av filen, kan du bruke Tekst og Hex-visningene for å inspisere filinnholdet. Disse visningene lar deg se "innsiden" av filen, og gir verdifull informasjon, spesielt for ukjente filtyper. Du kan også søke etter innhold som er lagret i filen. Det er ikke tilfelle for .vob-filer som på den offisielle nettsiden. .Vob-filene er til stede som fullt støttet av File Viewer Plus.

  • Få nå FileViewer Plus 3
  1. Gretech GOM Player

Gretech GOM Player er en av de mest populære mediaspillerne som brukes i Asia, spesielt i Sør-Korea og Japan. GOM-spilleren har et fint grensesnitt som kan tilpasses dine preferanser med GOM-spilleren, som lett kan lastes ned fra programmets nettside.

I tillegg har GOM-spilleren en unik innebygd kodeksfinder som gir informasjon om ikke-støttet format ved å skanne gjennom kodeken. Medieprogrammet fører deg deretter til nettsteder der du kan laste ned den manglende kodeken.

Gretech GOM-spilleren støtter også mange medieformater som AVI, MP4, MP3, WMV og mest spesielt VOB-formater.

Ved hjelp av GOM-spilleren kan du vise filer i VOB-format og støtter varianter av undertekster som SRT og VOBsub. Denne mediespilleren er en kraftig og praktisk mediespiller for å åpne VOB-filer i Windows 10. Men programmet er gratis.

Last ned Gretech GOM-spilleren

  • RELATERT: Windows Media Player forsvant etter oppdatering? Slik får du det tilbake
  1. VideoLAN VLC Media Player

VLC Player er en svært populær spiller som brukes av over 100 millioner personer over hele verden. Open Source Media har en stor kundebase på grunn av sine unike egenskaper, siden du kan spille mange medieformater på programmet.

I tillegg består VLC av et enkelt grensesnitt som bruker dra og slipp mekanisme for å organisere og spille mediefilformatene dine.

VLC-mediespilleren støtter over 70 lyd- og videoformatfilformater som inkluderer MP4, 3GP, WAV, FLV, AVI og mest spesielt VOB-filer. Mediespilleren kan spille VOB-filer direkte fra platen eller som et frittstående filformat. VLC-medier gir gode funksjoner med stor tilgang til forskjellige mediefilformater, og du kan abonnere på podcaster og være streaming-nettsteder direkte fra programmet.

Last ned VLC

  • RELATED: Hvordan åpne EPS-filer på Windows 10-datamaskiner
  1. Microsoft Windows Media Player

Microsofts Windows Media Player er standard mediespiller som følger med Windows-operativsystemet. Programmet er mye brukt som det har mange funksjoner som har vært essensen av andre mediaspillere.

Windows Media Player støtter imidlertid mange medieformater, slik at du kan spille WMV, MPEG, MPV, og spesielt VOB filformater. Du kan streame musikken direkte fra systemet ved hjelp av Windows Media Player-programvaren.

Videre har denne mediespilleren også det største biblioteket med plugins som kan lastes ned for å forbedre mediaspillerens ytelse. Windows Media gir full tilgang til VOB-filer og støtter mange tekstformater.

Til slutt, Windows Media Player er et standardprogram i Windows 10 PC som kan brukes til å åpne VOB-filer.

Last ned Windows Media Player

  1. Media Player Classic

Denne open source mediespilleren er ganske populær blant brukerne, da programmet deler lignende funksjoner med Windows Media Player. Media Player Classic derimot lar deg tilpasse grensesnittet og tilbyr forhåndsavspillingsverktøy som legger til i visningsopplevelsen.

Media Player Classic har en "hjemmekino" -funksjon som gjør det mulig for programvaren å skape en unik filmopplevelse når du ser på videofiler. Mediespilleren støtter et bredt spekter av medieformater som OGG, MP4, MPEG, og særlig VOB-filer.

I tillegg gir Media Player Classic deg muligheten til å se på VOB-filer og anbefales som en kvalitetsmediaspiller. Programmet bruker lite systemminne og er lite i størrelse og kompatibelt med eldre PCer også. Derfor kan du bruke dette programmet til å åpne VOB-filer i Windows 10-datamaskiner.

Last ned Media Player Classic

  1. CyberLink Power DVD

Power DVD er en gigant i media player industrien med programmet som brukes av millioner og høyt rangert av kritikere og fans. Power DVD gir en komplett pakke med en mediespiller og har avanserte verktøy som søk, surfing og online deling av mediefiler.

Programmet gir en fantastisk opplevelse, og lar deg oppgradere filer og konvertere dem fra ett format til et annet. Power DVD er kompatibel med mange formater som inkluderer MP4, MP3, JPEG og VOB. Du kan få en god visningsopplevelse av VOB, da programmet gir deg mulighet til å oppskalere videoen din til bedre kvalitet.

I tillegg støtter Power DVD også 4K DVD-format, noe som betyr at du får hele 4K-opplevelsen på systemet ditt, selv om du trenger en datamaskin med 4K-muligheter for å nyte de fulle fordelene.

Power DVD er en utmerket mediespiller med mange funksjoner og støtter mange formater, samtidig som du gir en filmopplevelse med den innebygde "True Theater Stabilizer".

Last ned CyberLink PowerDVD

Som konklusjon kan programmene vi nevnte i innlegget brukes til å åpne VOB-filer i Windows 10-datamaskiner. Men mens noen av programmene er gratis, som VLC-mediespiller, mens andre representerer god verdi for pengene. Du kan bruke noen av programmene til å åpne VOB-filer i Windows 10.

Har du brukt noen av programmene vi nevnte nylig for å åpne VOB-filer i Windows 10? Du er velkommen til å dele din erfaring med oss ​​ved å kommentere nedenfor.