Slik skjuler du de fullførte oppgavene på Microsoft To-Do

Vi lever i en fartsfylt verden, og teknologien har mange måter å hjelpe oss med å organisere våre planer og oppgaver bedre. Microsoft To-Do er Microsofts svar på mange To-Do-applikasjoner, som Wunderlist, Evernote eller Googles opprinnelige Keep. Den kommer med et flott grensesnitt og alle viktige funksjoner man kan forvente fra en lignende app i denne nisje. Hvis du bruker det regelmessig, er det sjansen for at det blir litt fylt med for mange oppgaver, inkludert de ferdige. Vi gir deg en forklaring på hvordan du gjemmer de fullførte oppgavene i Microsoft To-Do.

Slik skjuler du fullførte oppgaver i Microsoft To-Do

Microsoft To-Do manglet dette alternativet til i fjor. Deretter bestemte utviklere seg for å legge til denne funksjonen, basert på brukerens tilbakemelding. Og det er mer enn velkommen tillegg til et allerede godt balansert verktøy. Aktive brukere som har mange daglige oppgaver, kan skjule alle gjennomførte oppgaver og gjøre arbeidsplanene bedre organisert. Dette er noe som mange andre oppdragsarrangører / påminnelser har lenge, og bare tillegg av denne funksjonen gjør Microsoft To-Do mye nærmere konkurransen.

Hidding de fullførte oppgavene er så enkelt som man kunne forestille seg. Alt du trenger å gjøre er å klikke på 3-punktsmenyen i den aktive delen og velg " Skjul ferdige oppgaver " -alternativet. Deretter skjules alle ferdige oppgaver til du gjenoppretter dem ved å åpne den samme menyen. Ved å klikke på " Vis fullførte oppgaver ", kan du gjenopprette dem tilbake til gjeldende del.

Med det og integrasjonene Microsoft To-Do har med Office-programmer, har du en enkel tid å organisere din omfattende tidsplan uten overfylt grensesnittfylling av gjennomførte oppgaver.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Forhåpentligvis var dette en nyttig og informativ lese. Liker du Microsoft To-Do? På hvilke enheter bruker du den? Pass på å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.