Slik løser du Bluestacks Blue Screen of Death-feil

Android-emulering er mulig på Windows, men mange brukere rapporterte Blue Screen of Death mens du bruker BlueStacks-programvare. Dette kan være et stort problem og forårsake stabilitetsproblemer med PCen, men i dagens artikkel viser vi deg hvordan du løser dette problemet.

Blue Screen of Death-feil kan være ganske problematisk, og noen ganger kan disse feilene vises mens du bruker BlueStacks. Når det gjelder BlueStacks-problemer, er det noen problemer som brukere rapporterte:

 • BlueStacks holder krasj Windows 10 - Noen ganger kan BlueStacks krasje på PCen din. Dette kan oppstå på grunn av Hyper-V-funksjonen, så vær sikker på å deaktivere den.
 • BlueStacks BSOD memory_management - Tredjeparts applikasjoner kan føre til at denne feilen vises. For å løse problemet, utfør en Clean boot og deaktiver alle oppstartsprogrammer og tjenester.
 • Blå skjerm etter installasjon av BlueStacks - Antivirusprogrammet kan også føre til problemer med BlueStacks å vises. For å løse problemet, deaktiver eller fjern antivirusprogrammet midlertidig og kontroller om det hjelper.
 • BlueStacks slutter uventet - Noen ganger kan uventede krasjer forekomme med BlueStacks, og hvis du støter på dette problemet, må du prøve å prøve noen av våre løsninger.

BlueStacks Blue Screen of Death, hvordan å fikse det?

 1. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 2. Deaktiver Hyper-V-funksjonen
 3. Installer den nyeste versjonen av BlueStacks-programvaren
 4. Sett inn grafikkortdriverne på nytt
 5. Prøv å kjøre BlueStacks i Safe Mode
 6. Installer BlueStacks programvare på nytt
 7. Utfør en ren oppstart

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Hvis du får Blue Screen of Death på PCen din mens du bruker BlueStacks, kan problemet være relatert til antivirusprogramvaren. Noen antivirusverktøy som AVG, kan forstyrre BlueStacks og forårsake dette og mange andre problemer oppstår.

For å fikse problemet, anbefales det at du deaktiverer visse antivirusfunksjoner, eller til og med hele antivirusprogrammet, og kontroller om det hjelper. Hvis problemet fortsatt er der, må du fjerne antivirusprogrammet og prøve å kjøre BlueStacks igjen.

Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser vi problemet, vi anbefaler at du vurderer å bytte til et annet antivirusprogram. Bitdefender tilbyr god beskyttelse, og det vil ikke forstyrre programmene dine, så du vil kanskje vurdere det som din antivirusutskiftning.

- Last ned Bitdefender Antivirus 2019

Løsning 2 - Deaktiver Hyper-V-funksjonen

Ifølge brukerne kan Blue Screen of Death vises med BlueStacks hvis du har funksjonen Hyper-V-funksjon. Dette er en virtualiseringsfunksjon, og med mindre du kjører en virtuell maskin på PCen, trenger du ikke den.

For å deaktivere denne funksjonen gjør du følgende:

 1. I vinduet Søk skriver du inn Windows-funksjoner . Velg Slå Windows-funksjoner av eller på .

 2. Når Windows Funksjoner- vinduet vises, finn Hyper-V og deaktiver det. Etter å ha gjort det, klikk OK for å lagre endringer.

 3. Start datamaskinen på nytt for å bruke endringene.

Når datamaskinen din har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der.

Løsning 3 - Installer den nyeste versjonen av BlueStacks-programvaren

Hvis du får Blue Screen of Death når du prøver å bruke BlueStacks, er problemet kanskje knyttet til BlueStacks-programvaren. Noen ganger kan det være visse feil med programvaren, og for å fikse dem, er det best at du holder BlueStacks oppdatert.

Hvis du har problemer, last ned og installer den nyeste versjonen av BlueStacks og kontroller om det løser problemet. Ved å gjøre det, oppdaterer du programmet til den nyeste versjonen, og det bør forhåpentligvis løse alle problemene med BlueStacks.

Løsning 4 - Sett inn grafikkortdriverne på nytt

Noen ganger kan Blue Screen of Death-feil vises på grunn av grafikkortdrivere. Hvis driverne dine er skadet, kan du oppleve problemer med BlueStacks, og noen ganger kan disse problemene føre til at PCen din krasjer.

For å fikse dette problemet, foreslår brukerne å installere grafikkortdriverne på nytt og sjekke om det løser problemet. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg nå Enhetsbehandling fra listen.

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, høyreklikker du den og velger Avinstaller enhet .

 3. Bekreftelsesmenyen vises nå. Hvis tilgjengelig, sjekk Fjern driverprogramvare for denne enheten, og klikk på Avinstaller .

 4. Start datamaskinen på nytt for å bruke endringene.

En annen måte å fjerne grafikkortdriveren på, er å bruke Display Driver Uninstaller-programvaren. Dette er et freeware tredjepartsverktøy, men det vil fjerne grafikkortdriveren, sammen med programvaren og alle dens filer og registeroppføringer. Hvis du vil være sikker på at skjermdriveren er fjernet fra PC-en, er det ikke sikkert at skjermdriveren avinstallerer.

Når datamaskinen har startet på nytt, blir standard driveren installert. Prøv nå BlueStacks igjen og sjekk om problemet fortsatt er der. Hvis problemet fungerer med standarddriveren, bør du vurdere å oppdatere den.

Dette er ganske enkelt, og du kan laste ned nødvendige drivere rett fra produsentens nettsted. Bare gå til Drivers-delen, finn modellen på grafikkortet ditt og last ned den nyeste driveren for det. Når du har installert driveren, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Hvis du finner denne prosessen litt kjedelig, kan du alltid bruke tredjepartsverktøy, for eksempel TweakBit Driver Updater, for automatisk å oppdatere alle driverne. Dette verktøyet vil oppdatere grafikkortdriverne, men det vil også oppdatere alle andre drivere på PCen, slik at du kanskje vil prøve det.

- Få nå Tweakbit Driver Updater

Løsning 5 - Prøv å kjøre BlueStacks i sikkermodus

Hvis du har problemer med BlueStacks og Blue Screen of Death-feil, er problemet kanskje relatert til driverne eller tredjepartsprogramvaren. For å feilsøke dette problemet, foreslår brukere å starte Windows i sikkermodus.

Hvis du ikke vet, er Safe Mode et spesielt segment av Windows som kjører med standard drivere og innstillinger, så det er perfekt for feilsøking. For å starte Windows 10 i sikker modus, gjør du bare følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen . Den raskeste måten å gjøre det på er å bruke Windows Key + I- snarvei.
 2. Etter at appen Innstillinger åpnes, navigerer du til Oppdater og Sikkerhets delen.

 3. Velg Recovery fra venstre rute. Klikk på Restart Now- knappen i høyre rute.

 4. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartsinnstillinger . Klikk på Startnytt .
 5. Du bør nå se en liste over alternativer. Velg sikker modus med nettverk ved å trykke på den tilhørende tastaturtasten.

Når du starter Windows i sikkermodus, må du kontrollere om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, er problemet mest sannsynlig relatert til tredjepartsprogrammer eller drivere.

Løsning 6 - Sett BlueStacks programvare på nytt

I noen tilfeller kan Blue Screen of Death vises mens du bruker BlueStacks hvis BlueStacks-installasjonen er skadet. For å fikse dette problemet foreslår brukerne å installere BlueStacks helt på nytt. Det finnes flere måter å gjøre det på, men hvis du vil fjerne BlueStacks helt, må du bruke tredjeparts programvare, for eksempel IOBit Uninstaller .

Dette er en avinstalleringsprogramvare, og det kan fjerne alle programmer fra PCen sammen med alle dens filer og registeroppføringer. Ved å bruke avinstallasjonsprogramvaren, sikrer du at søknaden er helt fjernet og forhindrer eventuelle fremtidige problemer.

 • Last ned nå IObit Uninstaller PRO 7 gratis

Når du fjerner BlueStacks fra PCen, installerer du den igjen og kontrollerer at problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Utfør en ren oppstart

Hvis problemet med BlueStacks fortsatt er der, er problemet muligens forårsaket av tredjeparts programvare. PCen starter med ulike applikasjoner og tjenester, og noen ganger kan disse programmene føre til problemer med BlueStacks. Du kan imidlertid løse problemet ved å utføre en ren oppstart. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv msconfig, og klikk OK eller trykk Enter .

 2. Systemkonfigurasjonsvinduet vises. Naviger til kategorien Tjenester og merk av for Skjul alle Microsoft-tjenester . Klikk nå på Deaktiver alle- knappen for å deaktivere tjenestene.

 3. Gå over til Startup- kategorien og klikk på Åpne oppgavebehandling .
 4. Når oppgavebehandling åpnes, bør du se en liste over oppstartsprogrammer. Høyreklikk på den første oppføringen i listen og velg Deaktiver fra menyen. Gjør dette for alle oppføringer på listen.

 5. Når du har deaktivert alle oppstartsprogrammer, går du tilbake til vinduet Systemkonfigurasjon . Klikk på Bruk og OK for å lagre endringer og start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen din har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis den blå skjermen for død ikke vises lenger, er det sikkert at en av oppstartsprogrammer eller tjenester forårsaket problemet. For å finne årsaken, er det nødvendig at du aktiverer deaktiverte applikasjoner og tjenester en etter en.

Husk at du må starte datamaskinen på nytt etter å ha aktivert en gruppe tjenester eller applikasjoner for å kunne bruke endringene. Når du har funnet den problematiske applikasjonen, fjerner du den eller holder den deaktivert for å forhindre at dette problemet oppstår igjen.

Blue Screen of Death-feil kan være ganske problematisk, og hvis du får disse feilene mens du bruker BlueStacks, må du prøve noen av våre løsninger.