5 Christmas VR-spill å spille i desember

Julen er nesten her, og vi er sikker på at mange av dere vil spille noen morsomme julegames på datamaskinene dine. Vi har allerede lagt ut en liste over de 5 beste julespillene å spille på Steam. I dag har vi en annen overraskelse for deg: en liste over de beste julen VR-spillene til å spille i desember.

Her er de beste julen VR-spillene å spille denne vinteren

1. Merry Snowballs

Barn og voksne elsker snowball kamper. Merry Snowballs er et morsomt spill som lar deg gjenopplive barndommen din snowball kamper uten å fryse hendene dine. Hold deg våken og pass på at de frostige prosjektiler kommer til deg. På samme tid, prøv å slå målene dine så godt du kan. Theo, Blondie og Big Joe, de neste dørene vil kaste snøballer på deg hele tiden, og de vil definitivt gi deg en hard tid.

Merry Snowballs lar deg bruke romskala til å dukke, ta dekk, angrep og paraply angrep på snøballer. Du kan kjøpe spillet for $ 14, 99 fra Steam.

2. Jeg hater santa

"Jeg hater Santa" er en annen kul snowball kampspill du kan spille denne vinteren. Du kan starte din egen snowball kamper fra komforten av huset ditt og skyte, unnslippe og nivå opp for å beseire galne barn i episke kamper. Når du er ferdig med dette spillet, vil du finne ut Santa's mørkeste hemmelighet.

Du kan også konkurrere mot andre spillere og se hvem som er den beste snøballfighteren. Spill hardt og sørg for at du får det første stedet på lederbordene.

Du kan kjøpe "Jeg hater Santa" for $ 2, 99 fra Steam.

3. Quizality Christmas Edition

Hvis du liker quizzer og vinter, er dette det riktige spillet for deg. Quizality Christmas Edition er en single-player multiple choice quiz satt i en VR Winter Wonderland.

Vanskeligheten øker etter hvert som du går gjennom spillet. Gå på en sleighreise gjennom et vinterunderland og svar på spørsmål om juledag, musikk og trivia.

Du kan få Quizality Christmas Edition som et Early Access-spill fra Steam.

4. Santa Sling

Har du noen gang drømt om å bli julekule for en dag? Hvis svaret er ja, er Santa Sling det riktige spillet for deg.

Santa Sling er en uformell første person VR spill hvor du spiller som Santa leverer gaver til barna fra din slekt i en julemarkedby.

Høres altfor lett ut? Vel, du må bruke din magiske slangeskudd til å målrette skorstene før julaften slutter. Tjen bonuspoeng ved å lansere gaver gjennom ringene.

Og skynd deg! Barn vil bli veldig opprørt hvis du ikke leverer gaver i tide.

Last ned Santa Sling VR fra Steam.

5. Julmassakre

Vel, hvis du er en zombie spillvifte, er vi sikker på at du vil like å spille julemassakre. Onde snømenn kommer til å angripe deg hele tiden, og du må sprengte dem med dødelige juletreformasjoner, godterier og snøballer. Å spille dette VR-skytespillet er ikke så enkelt som du kanskje har trodd. Du kan bedre gripe en pistol i hver hånd hvis du ønsker å stå en sjanse mot de onde hoards of snowmen.

Hold øye med kontanter også. Jo mer du samler gjennom bølger av snømenn, desto raskere kan du oppgradere dine våpen.

Få julmassakre fra damp.

Gledelig spill!

FOR ANDRE KRISTISKE RELATERTE STORIER, KONTROLLER LINKENE NEDRE:

  • Beste jul filmer tilgjengelig i Windows Store
  • Topp 10 PC-spill for å spille denne julen
  • 7 beste VR zombie spill å spille på Steam
  • Her er de beste julen bakgrunnsbilder til din PC