Slik løser du Common For Honor-problemer

Vi er sikre på at For Honor-spillere er veldig fast bestemt på å utslette eventuelle feil som kan våge å dukke opp i veien. Faktisk dømmes det etter spillers tilbakemelding, det er mange feil som påvirker spillet, men den gode nyheten er at Ubisoft allerede har publisert en liste over raske løsninger som du kan bruke til å fikse dem.

Fix: For ære hyppige feil

 1. Easy AntiCheat - umulig å starte spillfeilen
 2. Enkel AntiCheat-feil 10018
 3. For ære kommer ikke tilbake til skrivebordet
 4. Gamepads fungerer ikke
 5. Regulatorbryter Høyre og venstre utløser
 6. Game stuttere når du blir truffet
 7. NAT Type Group Issues
 8. Forbindelsesproblemer i blandet region
 9. Feil 0004000008
 10. For ære vil ikke starte

1. Easy AntiCheat - umulig å starte spillfeilen

Easy AntiCheat viser noen ganger en feilmelding, slik at spillet ikke starter, eller bare lukker det etter introvideoene. Slik løser du dette:

 1. Bruk alternativet Bekreft filintegritet i Uplay PC-klienten
 2. Åpne din "For Honor" -spillside> klikk Egenskaper
 3. I delen Lokale filer velger du Verifiser filer .

2. Enkel AntiCheat-feil 10018

AntiCheat-feilen 10018 løses enkelt ved å starte spillet på nytt og Uplay-skrivebordsklienten. Når du har "drept" sine respektive prosesser, må du bare starte dem på nytt og feilmeldingen skal ikke vises lenger.

 1. Lukk for ære> bruk oppgavebehandling for å avslutte alle spillprosesser> start spillet på nytt.
 2. Lukk spillet og start Uplay PC-klienten på nytt.

Hvis det fortsetter å dukke opp igjen, bør du vurdere å deaktivere bakgrunnsprogrammer som VoIP- eller chat-apper.

3. For ære kommer ikke tilbake til skrivebordet

Noen ganger, etter at du har fått en "Connection har gått tapt" feilmelding mens du er inaktiv på matchmaking, kan det hende du ikke klarer å slutte til skrivebordet. For å gå tilbake til skrivebordet, bare start spillet på nytt. Du kan tvinge opp spillet ved å trykke på Alt + F4 og drepe prosessen fra Oppgavebehandling.

4. Gamepads fungerer ikke

Trekk ut alle andre ikke-nødvendige eksterne enheter, spesielt styrhjul og flyspak. Hvis dette ikke virker, følg feilsøkingstrinnene som er oppført i denne reparasjonsartikkelen.

5. Kontrollbryter høyre og venstre utløser

Vanligvis er dette problemet utbredt for Bluetooth-kontrollere. Prøv å koble kontrolleren din via USB. Ubisoft anbefaler også å installere Windows 10 Anniversary Update OS som en løsning.

6. Spill stottere når du blir truffet

Bruk de samme løsningene som foreslås å fikse kontrollerbryterproblemer. Du kan også prøve å redusere grafikken og kontrollere nettverksforbindelsen. Siden det ikke er noen dedikerte servere for "For Honor", faller mange ting på spillersiden.

Å starte spillet på nytt og starte på nytt kan også hjelpe.

7. NAT Type Group Issues

Grupper med mer enn 1 streng NAT anbefales ikke, da de ikke vil kunne nå matchmaking. Vennligst inviter venner med åpne eller moderate NAT-typer i stedet.

8. Forbindelsesproblemer i blandet region

Brukere kan støte på problemer med tilkobling når de grupperes med spillere fra andre regioner. Av denne grunn anbefaler Ubisoft ikke å opprette blandede regiongrupper.

9. Feil 0004000008

Hvis feilen 0004000008 vises på skjermen, starter du bare spillet på nytt. Denne feilen var på et bestemt tidspunkt en komplett plage for "For Honor" -spillere, men det virker som det er noe løst eller i det minste betydelig redusert i disse dager.

10. For ære vil ikke starte

 • Kjør Uplay i admin modus
 • Deaktiver antivirusprogramvaren eller legg til spillet og Uplay som et unntak
 • Hvis du bruker et Intel-integrert brikkesett, må du prøve å tvinge den dedikerte GPUen i stedet: I kategorien "Administrer 3D-innstillinger" i NVIDIA-kontrollpanelet, naviger til spillets .exe og spesifiser hvilken GPU du vil bruke
 • Pass på at spillet er installert på C: -drevet
 • Start spillet fra en helt ny Windows-systemprofil
 • Koble fra kontrolleren / ikke-essensielle eksterne enheter, og start spillet igjen. Koble deretter kontrolleren til igjen. Også midlertidig deaktiver programvare som er koblet til kontrollerne.

Vi håper at disse løsningene hjalp deg med å løse noen av For Honor-problemene som bugger deg. Som alltid, hvis du har kommet over andre løsninger, kan du hjelpe samfunnet ved å oppgi feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.