Beste 5 Windows 8 Apps denne uken

Det er den tiden av uken når vi kommer til å se gjennom og omarbeide de beste nye Windows 8-appene som har blitt lansert i Windows Store. Det er begynnelsen av desember 2013, og her er topp 8 nye Windows 8-apper som vi fant i butikken

For øyeblikket ser det ut til at det er 130.892 apper i Windows Store, som representerer en økning på 1.959 apps på bare en uke. Sakte, men stadig nærmer vi oss snart en halv million apps. Men det er ganske vanskelig å holde tritt med så mange nye lanseringer, og det er derfor vår jobb her er at du bare leser de beste Windows 8-appene som vi oppdager.

Hvis du har gått glipp av våre tidligere Windows 8-roundups, ikke svette, her er lenker til de tre siste. Best 7 Windows 8 Apps denne uken [25. november], Best 8 Windows 8 Apps denne uken [18. november] og Best 10 Windows 8 Apps denne uken [10. november]. Ta også en titt på de nyeste diskonterte Windows 8-appene og spillene, som en del av den ukentlige Red Stripe-avtalen.

Beste 5 nye Windows 8 Apps denne uken (1. desember 2013)

Prosjekt gnist

Selv om det ennå ikke er offentliggjort, er det nå nesten sikkert at Project Spark Windows 8-appen er utgitt i Windows Store. Foreløpig ser det ut til at den bare er tilgjengelig for innbyggere i Kasakhstan, som mest sannsynlig er en lekkasje, men appbeskrivelsen er på engelsk. Det vil bli annonsert offentligheten ethvert øyeblikk nå, antar jeg.

Zillow

Zilllow har endelig sluppet sin mye etterlengtede Zillow app i Windows Store for Windows 8-brukere. Nå kan du kjøpe, selge eller leie eiendommer rett fra Windows 8 eller Windows RT-nettbrettet. Ta-dam!

Drawboard

Tegnebrett gir forbedret PDF-kontroll til filene dine, slik at du kan lage, vise og annotere PDF-dokumenter. Denne flotte Windows 8-appen er fortsatt ledig, så du må skynde deg til avtalen varer!

Dungeon Hunter 4

En av de beste RPG-titlene for Windows 8, Dungeon Hunter 4, er gjort tilgjengelig i Windows Store den siste uken. Du må forberede lagringsbrønnen din, da det vil ta mer enn 1 GB av rommet ditt.

Lunarfaser

Lunar Phases er muligens den beste Windows 8 månen fase app det er i Windows Store. Oppriktig er det ikke for mange å konkurrere med det, hvis ingen, faktisk. Uansett, hvis du vil vite Månens nåværende posisjon, så vel som andre detaljer relatert til Solen og planeter i vårt solsystem, er dette appen å få.

Gartnerens kalender

Hagearbeid med en Windows 8-tavle kan høres dumt, men det er faktisk smartere enn du kan forestille deg. Gartnerens kalenderapp for Windows 8 vil sørge for at du aldri glemmer å vanne plantene dine!