Slik løser du en feil En feil har oppstått melding i Bluestacks

Bluestacks er en av de mest populære applikasjonene for Android-emulering, men mange brukere rapporterte Det har oppstått en feilmelding i Bluestacks. Denne feilmeldingen kan forhindre at du kjører Bluestacks, og i dagens artikkel skal vi vise deg hvordan du løser dette problemet.

Bluestacks-problemer kan noen ganger dukke opp, og når du snakker om problemer med Bluestacks, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Feil ved å logge inn, vennligst prøv igjen Bluestacks - Noen ganger kan dette problemet oppstå på grunn av antivirusprogrammet ditt. For å unngå at dette problemet oppstår, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet ditt.
 • Bluestacks 4 feil - For å kunne kjøre Bluestacks må enkelte tjenester løpe. Hvis en av Bluestacks-tjenestene ikke kjører riktig, kan du støte på denne og lignende feil.
 • Bluestacks kunne ikke logge inn - dette er et annet vanlig problem som du kan støte på. Hvis dette problemet vises, kan du prøve å starte Bluestacks på nytt og sjekke om det hjelper.
 • Bluestacks en ukjent nettverksfeil har oppstått - Ulike feil kan vises i Bluestacks, og hvis du har dette problemet, kan du prøve å installere Bluestacks på nytt og sjekke om det løser problemet.
 • Bluestacks sitter fast på en gang, velkomstskjerm, kontroller info - Dette er noen av de vanlige problemene du kan støte på i Bluestacks, men du bør kunne fikse noen av dem ved hjelp av en av våre løsninger.

Det har oppstått en feilmelding i Bluestacks, hvordan fikseres det?

 1. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 2. Start Bluestacks på nytt
 3. Pass på at de nødvendige tjenestene kjører
 4. Installer den nyeste versjonen. NET Framework
 5. Utfør en ren oppstart
 6. Oppdater grafikkortdriverne
 7. Avinstaller Bluestacks helt og installer den nyeste versjonen
 8. Utfør en systemgjenoppretting
 9. Bytt til en annen emulator

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Hvis du får en feil, har det oppstått en melding mens du prøver å kjøre Bluestacks, kan en mulig årsak være ditt antivirusprogram. Noen ganger kan antivirus forstyrre bestemte applikasjoner, og det kan føre til ulike problemer. For å fikse dette problemet, anbefales det å sjekke antivirusinnstillingene dine og legge til Bluestacks installasjonsmappe til ekskluderingslisten.

Hvis det ikke hjelper, må du kanskje deaktivere visse antivirusfunksjoner eller hele antivirusprogrammet. Noen ganger vil dette ikke være nok, og hvis problemet fortsatt er der, vil du kanskje midlertidig avinstallere antivirusprogrammet ditt. Ikke bekymre deg for å fjerne antivirusprogrammet ditt, hvis du er på Windows 10, vil du fortsatt være beskyttet av Windows Defender, så du trenger ikke å bekymre deg for mye om sikkerheten din.

Hvis fjerning av antivirus løser problemet, kan dette være et perfekt øyeblikk å vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det finnes mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du leter etter et pålitelig antivirusprogram som ikke vil forstyrre programmene dine, bør du definitivt vurdere Bitdefender.

- Få nå Bitdefender Antivirus 2019

Løsning 2 - Start Bluestacks på nytt

Noen ganger kan visse glitches med Bluestacks vises, og disse feilene kan føre til at det har oppstått en feilmelding i Bluestacks. For å fikse dette problemet, foreslår brukere å bare starte Bluestacks på nytt. Det er flere måter å gjøre det på, men den raskeste måten er å følge disse trinnene:

 1. Se etter Bluestacks-ikonet nederst til høyre. Hvis det ikke er der, klikker du på pilikonet for å vise flere programmer.
 2. Høyreklikk på Bluestacks-ikonet og velg Avslutt fra menyen.
 3. Etter å ha gjort det, start Bluestacks igjen og kontroller om problemet fortsatt er der.

Dette er en ganske grunnleggende løsning, men få brukere rapporterte at det fungerte for dem, så du vil kanskje prøve det ut.

Løsning 3 - Pass på at de nødvendige tjenestene kjører

Bluestacks er avhengige av visse tjenester for å kunne kjøre riktig, og hvis disse tjenestene ikke kjører, kan det hende du opplever en feil. En feil har oppstått . For å fikse dette problemet må du bare sørge for at to tjenester kjører riktig. Du kan starte disse tjenestene ved å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn services.msc . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Når Tjenester-vinduet åpnes, finn BstHdAndroidSvc, BstHdLogRotatorSvc og BstHdPlusAndroidSvc Høyreklikk hver tjeneste og velg Start fra menyen.

Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet fortsatt er der. Hvis du starter disse tjenestene, løser du problemet, vi anbefaler at du endrer oppstartstypen til automatisk. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Services- vinduet og dobbeltklikk på BstHdAndroidSvc, BstHdLogRotatorSvc, eller BstHdPlusAndroidSvc- tjenesten for å åpne egenskapene.
 2. Når Egenskaper- vinduet åpnes, stiller du oppstartstypen til Automatisk og klikker Start- knappen for å starte tjenesten. Klikk nå Bruk og OK for å lagre endringer.

 3. Gjør det samme for de andre tjenestene.

Etter at du har endret oppstartstypen for BstHdAndroidSvc, BstHdLogRotatorSvc og BstHdPlusAndroidSvc- tjenesten, bør de alltid løpe, og problemet med Bluestacks blir permanent løst.

Løsning 4 - Installer den nyeste versjonen. NET Framework

Hvis Bluestacks ikke kjører riktig, kan problemet være mangel på .NET Framework. Enkelte programmer krever dette rammene for å kunne fungere skikkelig, og hvis du ikke har installert det, kan det hende du opplever en feil. En feil har oppstått i Bluestacks.

For å fikse dette problemet anbefales det å laste ned .NET Framework og installere det. Når .NET Framework er installert, kan du prøve å kjøre Bluestacks igjen og sjekke om problemet fortsatt er der.

Løsning 5 - Utfør en ren oppstart

Som tidligere nevnt, kan noen ganger tredjepartsapplikasjoner forstyrre Bluestacks og forårsake at dette problemet oppstår. For å fikse problemet foreslår brukerne å utføre en ren oppstart og deaktivere alle tredjeparts applikasjoner og tjenester. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + R for å starte dialogboksen Kjør . Skriv inn msconfig, og klikk OK eller trykk Enter .

 2. Systemkonfigurasjonsvinduet vises. Naviger til kategorien Tjenester og merk av for Skjul alle Microsoft-tjenester . Deaktiver alle tjenester med unntak av flere Bluestacks-tjenester på listen.
 3. Gå til Oppstart- fanen og klikk på Åpne Oppgavebehandling .

 4. Oppgavebehandling skal nå starte, og du vil se en liste over alle oppstartsprogrammer. Høyreklikk på den første oppføringen i listen og velg Deaktiver . Gjenta dette for alle oppstartsprogrammer.

 5. Når du deaktiverer alle applikasjoner i Oppgavebehandling, går du tilbake til System Configuration- vinduet og klikker Bruk og OK for å lagre endringer. Start datamaskinen på nytt.

Når din PC starter på nytt, bør bare Bluestacks-tjenester kjøres. Prøv nå å kjøre Bluestacks og sjekk om problemet vises igjen. Hvis ikke, må du aktivere programmer og tjenester en etter en eller i grupper. Husk at du må starte datamaskinen på nytt etter å ha aktivert en gruppe programmer eller tjenester for å lagre endringer.

Når du har funnet de problematiske tjenestene eller programmene, fjern dem eller hold dem deaktivert, og du vil ikke støte på dette problemet lenger.

Løsning 6 - Oppdater grafikkortdriverne

Hvis du har problemer med Bluestacks, og du får en Feil har skjedd, kan du kanskje løse problemet ved å oppdatere driverne. Vanligvis er problemet forårsaket av utdaterte grafikkortdrivere, og for å løse problemet må du bare oppdatere dem.

For å gjøre det, må du besøke grafikkortprodusentens nettsted og laste ned de nyeste driverne for modellen din. Når du laster ned de nyeste driverne, installerer du dem og problemet må løses.

Hvis du finner denne metoden litt komplisert, kan du alltid bruke tredjepartsverktøy, for eksempel TweakBit Driver Updater, til å automatisk oppdatere alle driverne. Når driverne er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

- Få nå Tweakbit Driver Updater

Ansvarsfraskrivelse: Noen funksjoner i dette verktøyet er kanskje ikke gratis

Løsning 7 - Avinstaller Bluestacks helt og installer den nyeste versjonen

Hvis du får en feilmelding, har det oppstått en melding i Bluestacks, det er mulig at installasjonen din er ødelagt, og det er det som forårsaker problemet. For å fikse problemet, foreslår brukerne å fjerne Bluestacks helt fra PCen.

Det er flere måter å gjøre det på, men det beste er å bruke avinstallasjonsprogramvare som IOBit Uninstaller . Hvis du ikke er kjent, er avinstalleringsprogrammet et spesielt program som helt vil fjerne ønsket program sammen med alle dens filer og registeroppføringer.

 • Last ned nå IObit Uninstaller PRO 7 gratis

Ved å gjøre det, sikrer du at det ikke er noen gjenværende filer tilgjengelig som kan forstyrre fremtidige installasjoner. Når du fjerner Bluestacks fra PCen, laster du ned den nyeste versjonen fra utviklerens nettsted, installerer den og kontrollerer om det løser problemet.

Løsning 8 - Utfør en systemgjenoppretting

Hvis dette problemet startet nylig, er det mulig å fikse det ved hjelp av Systemgjenoppretting. Hvis du ikke vet, er Systemgjenoppretting en innebygd funksjon av Windows som lar deg gjenopprette systemet til en tidligere tilstand og fikse mange problemer underveis. For å utføre en systemgjenoppretting må du gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv systemgjenoppretting . Velg nå Opprett et gjenopprettingspunkt fra listen over resultater.

 2. Du bør nå se System Properties- vinduet på skjermen. Klikk på Systemgjenopprett- knappen.

 3. Systemgjenopprettingsvinduet vil nå starte. Klikk på Neste- knappen.

 4. Nå må du sjekke alternativet Vis flere gjenopprettingspunkter hvis det er tilgjengelig. Nå trenger du bare å velge ønsket gjenopprettingspunkt og klikke på Neste .

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Etter at systemet gjenoppretter, kontroller om problemet fortsatt er der.

Løsning 9 - Bytt til en annen emulator

Hvis de tidligere løsningene ikke løste problemet med En feil oppstod melding i Bluestacks, kanskje du bør vurdere å bytte til en annen emulator. Bluestacks er ikke den eneste Android-emulatoren på markedet, og vi dekket allerede de beste Android-emulatorene for Windows 10, men hvis du leter etter et pålitelig Bluestacks-alternativ, foreslår vi at du prøver Nox Player .

 • Last ned nå Nox Player 6 gratis

Bluestacks er et flott program, men noen ganger kan du støte på Det har oppstått en feilmelding. Dette problemet kan forhindre deg i å bruke Bluestacks, men vi håper at du klarte å løse det ved hjelp av en av våre løsninger.