HBO GO jobber ikke med VPN? Ikke bli panikk, her er 5 løsninger å bruke

HBO GO, som Netflix og andre streaming media, blokkerer vanligvis VPN-er fra å få tilgang til innholdet og streamingtjenestene, selv om det er noen VPN-er som lar deg få tilgang til det fra hvilken som helst plassering.

Når du opplever HBO GO-problemer når du bruker et VPN, kan du prøve å starte datamaskinen eller VPN-en, og se om den hjelper, ellers prøv løsningene som er oppført nedenfor, basert på det aktuelle problemet. VPN kobler ikke til eller holder avkobling, eller krasjer.

FIX: HBO GO fungerer ikke på VPN

  1. VPN vil ikke koble til
  2. VPN fortsetter å koble fra
  3. PN krasjer
  4. Endre DNS-servere
  5. Endre VPN

Vi anbefaler CyberGhost, en ledende VPN-leverandør som ikke har blitt rapportert med problemer eller feil angående tilkobling, slik at du ikke vil bli sittende fast ved å koble til. Sjekk ut sine funksjoner og rabatt (71% avslag) på den offisielle nettsiden.

1. VPN vil ikke koble til

Hvis du bare vil bla gjennom eller bruke HBO Go anonymt, uten geo-restriksjoner eller sensur, så er en VPN som ikke kobler deg til en slik smerte. Men du kan prøve følgende hurtigrettinger:

  • Sjekk at du er online

Dette er en av de enkleste tingene å overse, men det påvirker VPN-tilkoblingen din. Prøv å åpne et nettsted uten å koble til via VPN og sjekk om du er online. Hvis ikke, start ruteren din igjen, og hvis Internett-en fortsatt ikke fungerer, må du kontakte Internett-leverandøren din. Du kan også sjekke VPN-leverandørens nettside for å sikre at serveren ikke er nede, fordi VPNer en gang imellom går av for vedlikehold.

  • Pass på at brukernavn og passord er riktige

Det er mange tilfeller der påloggingsinformasjonen har hindret folk i å koble til sine VPN, slik at de ikke kan se HBO Go. Noen ganger er kontoen deres utløpt, så de kan ikke koble til. Sjekk alltid om du har tastet inn riktig brukernavn og passord, eller prøv å tilbakestille og koble til igjen.

  • Bytt havner

Noen Internett-leverandører og nettverk blokkerer trafikk på bestemte porter som kan nekte tilgang til VPNs tilkoblingsforespørsel, så sjekk VPN-dokumentasjonen din hvis den krever tilkoblinger på bestemte porter.

  • Prøv å koble til på et annet nettverk

Hvis problemet er med VPN, prøv å bli med et annet nettverk for å se om det hjelper. Hvis du kan koble til det andre nettverket, er ditt eget nettverk problemet, så sjekk WiFi og Internett-innstillinger for å se hva som hindrer tilkoblingen eller logg inn.

For mer informasjon om hvordan du installerer og kjører CyberGhost, sjekk ut denne håndboken.

Hotspot Shield VPN gjør det ikke bare mulig å streame HBO Go eksternt, men også surfe anonymt, låse opp nettsteder, sikre web-økter på hotspots og beskytte ditt privatliv på Internett. Det er en av de mest pålitelige VPN-ene for å få tilgang til HBO Go eller andre blokkerte nettsteder, med rask service og et sikrere webtilbud som det beskytter dataene dine.

Denne VPN logger aldri på noen av dine opplysninger uansett hvor du er, og har også skrivebords- og mobilapper for alle enheter, med tilgang til mer enn 1000 servere på 26 steder på opptil 5 enheter samtidig.

  • Kjøp nå Hotspot Shield VPN

Gi oss beskjed hvis noen av disse løsningene bidro til å fikse HBO Go VPN-ikke-fungerende problem, ved å legge igjen en kommentar i seksjonen nedenfor.