Får du feil mens du oppdaterer Windows Phone 8? Slik løser du dem

Når du oppdaterer Windows Phone 8-enheten til en nyere versjon, for eksempel Windows Phone 8.1 eller en enda nyere, kan det hende at du får en rekke feilkoder som ikke lar deg fullføre installasjonen.

Hvis du ser en melding som 801881cd, 80188265 eller 801881d0 når du oppdaterer Windows Phone, har du åpenbart et problem. Det er mulig å løse det med noen grunnleggende feilsøking for å bli kvitt disse irriterende oppdateringene. Microsoft har offisielt levert reparasjoner, og vi skal sette dem sammen slik at du kan få hjelp til dine problemer.

Slik løser du problemer med oppdatering av Windows Phone 8

Løs feilkode 801881cd

Denne feilen vises når du ikke har nok lagringsplass på telefonen for å installere oppdateringen. Så her er hvordan du skal fikse det:

Fjern noen mediefiler (videoer, musikk og bilder) eller apper for å gjøre rom for oppdateringen. Du kan koble til datamaskinen og flytte mediefiler der, og du kan alltid installere apper fra butikken på nytt. Husk at å slette en app, selv midlertidig, vil slette appdata, for eksempel lagret fremgang i et spill.

Løs feilkode 80004004

Avinstalleringsalternativet for denne feilen er gråtonet og det synes å være et irriterende problem. Hva kan du gjøre for å fikse det?

  • Installer appene dine for å minimere "tapene"
  • Tilbakestill telefonen - trykk på Start-menyknappen på telefonen og velg Innstillinger; Rull ned til du ser nullstillingsalternativet, og utfør en hard tilbakestilling

Du finner mer detaljert informasjon i vår dedikerte løsning på feil 80004004.

Løs feilkoder 80188264, 80188265

Dette problemet oppstår når du ikke har avtalt å laste ned oppdateringen via en mobilforbindelse. Her er løsningen:

Det beste du kan gjøre er å koble til Wi-Fi, slik at du kan laste ned uten å måtte bekymre deg for mulige mobildataavgifter. Hvis du ikke kan koble til Wi-Fi og vil oppdatere ved hjelp av mobildata, klikker du på Last ned når du blir bedt om å laste ned ved hjelp av mobildata.

Løs feilkode 801882cb

Denne spesielle feilen skyldes problemer knyttet til et nettverk. Her er noen mulige løsninger:

Pass på at telefonen har en god forbindelse til Internett. Det beste du kan gjøre er å koble til Wi-Fi, slik at du kan laste ned uten å måtte bekymre deg for mulige mobildataavgifter. Hvis du ikke kan koble til Wi-Fi og vil oppdatere ved hjelp av mobildata, klikker du på Last ned når du blir bedt om å laste ned ved hjelp av mobildata.

Løs feilkoder 801881d0, 8018822a, 80072f30, 80072ee7, 80072ee2,

80072efd, 80072f76, 80072efe

Alle disse vises fordi det var et midlertidig problem med en server eller Internett-tilkoblingen under oppdateringen. Her er løsningen:

Pass på at du er koblet til Internett og prøv igjen. Det er best å koble til Wi-Fi, slik at du kan unngå mulige data for mobildata.

Løs feilkoder 80188d1, 80188d2

Det oppstod en feil under installasjonen av oppdateringen, og dette forårsaket problemet. Fastsette:

Start telefonen på nytt og prøv å laste ned oppdateringen på nytt.

Disse er for det meste vanlige løsninger, men disse er offisielle løsninger fra Microsoft. Dessuten foreslår selskapet å ta hensyn til følgende ting også:

  • Slå på - Hvis batteriladningen er lav, må du kanskje plugge inn og vente før du kan fullføre installeringen av oppdateringen.
  • Sjekk deg selv - Du trenger ikke å vente på at vi skal fortelle deg at det er en oppdatering: På App listen, gå til ikonet Innstillinger Innstillinger> Telefonoppdatering, og klikk deretter på Søk etter oppdateringer.
  • Vent litt - Mange feil er midlertidige. Hvis du prøver igjen, er det en god sjanse feilen ikke vil gjenta seg selv.
  • Start telefonen på nytt - Hvis telefonen fryser under en oppdatering, kan du starte telefonen på nytt for å få oppdateringen tilbake på sporet.
  • Gjør veien - Hvis telefonens lagringsplass er maksimal med apps og alle mediene, fjerner du noen filer du ikke kan gjøre uten.