Få karakterene dine i rekkefølge med gratis My Study Life-appen

Mitt studieliv er en plattformsplanlegger for studenter, lærere og forelesere som lar brukerne lagre klasser, lekser og eksamener i skyen. På den måten vil alle data være tilgjengelige på en hvilken som helst enhet når som helst og fra hvilken som helst plassering.

Min Studieliv funksjoner

Appen kan integrere alle områder av akademisk liv. Med det vil brukerne kunne se lekser på grunn av klasser, klasser som er i konflikt med eksamener, og kan til og med legge til revisjonsoppgaver for en bestemt eksamen.

Appen er langt fra en vanlig kalenderapplikasjon, skjønt. Det har blitt optimalisert til å jobbe for skolelivet ditt helt fra begynnelsen med muligheten til å legge til klassene dine og se dem i en vakker og umiddelbart identifiserbar ukevisning.

Appen er i stand til å sømløst synkronisere alle data mellom enheter, og den beste delen er at den lar deg bruke den selv når du ikke er online. Du kan legge til en oppgave fra telefonen eller nettbrettet ditt mens du er på farten, og det vil umiddelbart være tilgjengelig også i web-appen.

OS-kompatibilitet

Systemkravene inkluderer følgende operativsystemer: Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 og Windows Phone 8. Appen er tilgjengelig på PC, Windows Phone, iPhone, Android og på nettet.

Brukererfaring

Brukere som allerede har prøvd appen, har funnet det ekstremt nyttig, spesielt for et gratis program. Muligheten til å logge inn og synkronisere mellom Windows og Android-appene er vel ansett. Brukere elsket også flytbarheten og det faktum at det minner deg om din neste klasse 15 minutter før den starter.

En minus som ble oppdaget med appen er hvordan noen studenter har online klasser som ikke har angitte datoer eller timer, og mangelen på et alternativ å plassere online klassen slik at de ikke trenger å velge en tilfeldig dato og klokkeslett for det.

Alt i alt fungerer appen riktig og er ekstremt nyttig.

Du kan hente det gratis fra Windows Store her.

OPPDATERING : Den nyeste versjonen av verktøyet legger til følgende forbedringer:

  • Lagt til støtte for helligdager.
  • Forbedret uke og dag rotasjon tidsplan oppsett.
  • Lagt til alternativ for å angi første ukedag.
  • Oppgaver vises for den valgte dagen i kalendermånedvisningen.
  • Nettadresser i oppgavedetaljer registreres nå automatisk og klikkes.
  • Mange andre forbedringer og reparasjoner for å gjøre appen stabilere.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juni 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.