Få tre års NordVPN beskyttelse for bare $ 99

Hvis du ikke har hørt om det, er NordVPN en utmerket VPM-tjeneste som kommer til en rimelig pris, med den eneste mulige ulempen at grunnleggerne er anonyme. Bortsett fra dette er NordVPN høy kvalitet og enkel å bruke. Nå kan du registrere deg til en fantastisk pris for tjenesten, så hvis du er ute etter en pålitelig VPN-programvare, er det på tide å handle.

Nyt tre års NordVPN for $ 99

Det er viktig å merke seg at NordVPN vanligvis betaler $ 69 per år for sine tjenester. Nå kan du spare mer enn 50% av denne årlige prisen.

Dette tilbudet gjelder til slutten av november. Avtalen innebærer å betale $ 2, 75 per måned, men for å kunne nyte tilbudet, må du betale for hele perioden på en gang.

NordVPN har bekreftet at brukere som bestemmer seg for å registrere seg, må bare beholde det så lenge de forblir aktive abonnenter.

NordVPNs største funksjoner

En av de kuleste funksjonene som følger med NordVPN er at tjenesten også gir deg tilgang til Netflix utenfor USA

Det er noen få VPN-er på markedet som hevder å tilby de nøyaktige funksjonene til brukerne, men ingen av disse er tilgjengelige på 33 dollar per år, det er sikkert.

Netflix forsøker aktivt å kvele denne typen oppførsel, så det vil være opp og ned ganger for tilgang til US Netflix nå og da.

NordVPN kommer også med noen spesialiserte servere som noen av dere kanskje finner veldig nyttige. Slike servere inkluderer dedikerte TOR-servere, doble VPN-tilkoblinger for forbedret beskyttelse og P2P-vennlige servere.

Så, hvis du vil dra nytte av NordVPNs tilbud, ta din beslutning om å abonnere på tjenesten.

  • Få nå NordVPN fra det offisielle nettstedet.

Vi anbefaler å sjekke funksjonene til Cyberghost VPN og i sammenligning ta et informert valg for å forbedre Internett-sikkerhet.