Full Fix: Windows-sikkerhet disse filene kan ikke åpnes melding på Windows 10

Windows Sikkerhet Disse filene kan ikke åpnes meldingen kan noen ganger vises mens du prøver å åpne bestemte filer. Denne meldingen er utformet for å beskytte deg mot å kjøre ondsinnede filer, men det kan også vises når du prøver å kjøre vanlige filer. Selv om denne meldingen kan være irriterende, er det en måte å håndtere det på.

Denne feilmeldingen vil forhindre at du kjører bestemte filer, og når du snakker om denne feilmeldingen, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Dine sikkerhetsinnstillinger for Internett hindret en eller flere filer fra å åpne Windows 7 - Dette problemet kan vises på eldre versjoner av Windows, og det skyldes vanligvis dine sikkerhetsinnstillinger. Bare juster dem og problemet skal løses.
 • Windows Sikkerhet Disse filene kan ikke åpnes Windows 10, 8.1, 7, Internet Explorer - Noen ganger kan dette problemet også vises på eldre versjoner av Windows, og det skyldes dine Internett-alternativer. Bare gjenopprett dem til standard og sjekk om det løser problemet ditt.
 • Windows Sikkerhet som åpner disse filene kan være skadelig for datamaskinen din - I noen tilfeller kan dette problemet skyldes antivirusprogramvaren din. For å fikse det, må du bare deaktivere antivirusprogrammet og kontrollere om det løser problemet.

Windows Sikkerhet disse filene kan ikke åpnes melding, hvordan å fikse det?

 1. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 2. Kontroller at filen du prøver å kjøre ikke er blokkert
 3. Endre Internett-alternativene dine
 4. Tilbakestill Internet Explorer-innstillingene til standard
 5. Flytt filen til et annet sted
 6. Gi nytt navn til filen
 7. Opprett en ny brukerkonto
 8. Prøv å kjøre programmet som administrator

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Ifølge brukerne, hvis du får Windows Security, kan disse filene ikke åpnes, kan problemet være ditt antivirusprogram. Visse antivirusverktøy kan noen ganger flagge vanlige filer som potensielt farlige, slik at denne meldingen vises.

For å fikse dette problemet, foreslår brukere å åpne antivirusinnstillingene og prøve å deaktivere visse antivirusfunksjoner. Hvis det ikke virker, må du kanskje deaktivere antivirusprogrammet ditt helt. I noen tilfeller må du kanskje fjerne antivirusprogrammet ditt.

Flere brukere rapporterte at Norton Security forårsaket at dette problemet skulle vises på PCen, og for å løse problemet måtte de avinstallere det. Husk at nesten alle tredjeparts antivirusprogrammer kan føre til at dette problemet vises, så prøv å fjerne antivirusprogrammet og sjekk om det hjelper.

Hvis du fjerner antivirusprogrammet, løser problemet, kanskje du bør vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Hvis du leter etter et pålitelig antivirusprogram som ikke vil forstyrre systemet, bør du vurdere å bruke Bitdefender . Dette antivirusprogrammet er faktisk det beste på markedet med mange sikkerhetsfunksjoner som kan beskytte PCen, tilkoblingen din og din webidentitet.

- Få nå Bitdefender 2019

Løsning 2 - Pass på at filen du prøver å kjøre ikke er blokkert

Noen ganger vil Windows blokkere bestemte filer, og det kan føre til at Windows Security ikke kan åpne disse filene . For å fikse dette problemet må du kontrollere at filen du prøver å kjøre ikke er blokkert. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Finn filen som gir deg denne feilmeldingen, høyreklikk den og velg Egenskaper fra menyen.

 2. Gå til kategorien Generelt og se etter Unblock- knappen. Klikk på knappen og klikk Apply og OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, bør du kunne kjøre denne filen uten problemer. Husk at Unblock-knappen kanskje ikke alltid er tilgjengelig, og hvis du ikke ser denne knappen, betyr det at filen allerede er blokkert.

Løsning 3 - Endre Internett-alternativer

Ifølge brukerne kan noen ganger dine Internett-alternativer føre til Windows-sikkerhet. Disse filene kan ikke åpnes for å vises. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å endre noen av disse innstillingene. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn internettalternativer . Velg Internett-alternativer fra listen over resultater.

 2. Naviger til kategorien Sikkerhet, velg Internett og klikk på Tilpasset nivå- knappen.

 3. Finn Lansering av programmer og usikre filer, og sett det til Spør . Klikk nå OK for å lagre endringer.

 4. Gjenta de forrige trinnene for Lokalt intranett, Trusted sites og Begrensede nettsteder .
 5. Deretter velger du Lokalt intranett og klikker på Nettsteder- knappen.

 6. Deaktiver alle valgene og klikk OK .

Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, bør problemet løses, og alt skal begynne å fungere igjen.

Løsning 4 - Tilbakestill Internet Explorer-innstillingene til standard

Som vi allerede nevnte i den forrige løsningen Windows Security, kan disse filene ikke åpnes. Meldingen kan vises på grunn av innstillingene dine. Du kan imidlertid være i stand til å fikse dette problemet ved å tilbakestille Internett-innstillinger til standard. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Internet Options- vinduet som vi viste deg i den forrige løsningen.
 2. Gå nå over til fanen Avansert og klikk på Tilbakestill- knappen.

 3. Sjekk Slett personlige innstillinger og klikk på Tilbakestill- knappen.

Etter å ha gjort det, vil Internet Explorer-innstillingene tilbakestilles til standard og problemet skal løses.

Løsning 5 - Flytt filen til et annet sted

Noen ganger Windows Security disse filene kan ikke åpnes melding kan vises hvis banen til filen du prøver å kjøre, er for lang. Windows har denne typen begrensning, og hvis du fortsetter å få denne feilmeldingen, kan du kanskje løse problemet ved å flytte filen til et annet sted.

Kopier filen du prøver å kjøre til en rotkatalog, for eksempel C: eller D: og prøv å kjøre den derfra. Hvis problemet ikke vises, betyr det at banen til filen var for lang, men du kan fikse problemet ved å flytte filen til et annet sted.

Løsning 6 - Gi nytt navn til filen

Som vi allerede nevnte, kan stien til filen være for lang, og det kan føre til at Windows Security ikke kan åpne disse filene . På den annen side kan du kanskje løse problemet ved å endre navn på filen du prøver å kjøre.

Høyreklikk bare på filen og velg Gi nytt navn fra menyen. Endre filnavnet til setup.exe eller a.exe. I utgangspunktet kan du bruke hvilket som helst navn du vil, bare sørg for at den er kortere enn den opprinnelige. Etter å ha omdøpt filen, prøv å kjøre den igjen og sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Opprett en ny brukerkonto

Hvis du fortsetter å få Windows Security, kan disse filene ikke åpnes melding, problemet kan være relatert til brukerkontoen din. Noen ganger kan brukerkontoen din bli skadet, og det kan føre til dette og andre feil.

Å fikse en skadet konto kan være en kjedelig oppgave, derfor er det alltid bedre å opprette en ny brukerkonto. Denne prosessen er ganske enkel, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen ved å trykke på Windows-tast + I. Gå nå til kontoen .
 2. Velg Familie og andre personer fra menyen til venstre. I høyre rute klikker du Legg til noen andre til denne PCen .
 3. Velg nå Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon .
 4. Velg Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .
 5. Skriv inn ønsket navn for den nye kontoen, og klikk på Neste .

Etter å ha opprettet en ny brukerkonto, bytt til den og sjekk om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises på den nye kontoen, bør du flytte dine personlige filer fra den gamle kontoen din til den nye.

Løsning 8 - Prøv å kjøre programmet som administrator

Hvis du får Windows Security, kan disse filene ikke åpnes meldingen ofte, problemet kan være mangel på administrative rettigheter. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å prøve å kjøre programmet som administrator. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Finn søknaden som gir deg denne feilen.
 2. Høyreklikk programmet og velg Kjør som administrator .

Hvis denne metoden fungerer, må du gjenta det når du vil kjøre dette programmet. Du kan imidlertid gjøre prosessen litt mer grei og tvinge programmet til å alltid løpe med administrative privilegier. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Høyreklikk på det problematiske programmet og velg Egenskaper fra menyen.
 2. Gå til kategorien Kompatibilitet, og kontroller Ru n dette programmet som administrator . Klikk nå OK og Bruk .

Etter å ha gjort disse endringene, vil du tvinge programmet til å alltid løpe med administrative rettigheter, og problemet skal løses.

Windows Sikkerhet Disse filene kan ikke åpnes. Meldingen kan forhindre at du kjører bestemte programmer, og i de fleste tilfeller er dette problemet forårsaket av antivirus- eller sikkerhetsinnstillingene. Du bør imidlertid kunne løse dette problemet enkelt ved å bruke en av våre løsninger.