Full fix: For mange meldinger sendte Outlook-feil

Outlook er en god e-postklient, men mange brukere rapporterte for mange meldinger sendt feil. Dette problemet kan forhindre deg i å sende nye e-poster, og i denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du løser dette problemet.

For mange meldinger sendte feil i Outlook, hvordan fikseres det?

 1. Start Outlook i sikker modus
 2. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 3. Kontroller DHCP-innstillingene dine
 4. Installer Outlook på nytt
 5. Bruk webmail
 6. Prøv en annen e-postklient
 7. Slett og legg til din e-postkonto på nytt
 8. Deaktiver Utgående server krever godkjenning
 9. Kontakt din ISP

Løsning 1 - Start Outlook i sikker modus

Noen ganger kan Outlook-konfigurasjonen ikke være riktig, og det kan føre til at for mange meldinger har sendt Outlook-feil. For å fikse dette problemet foreslår brukerne å starte Outlook i sikker modus.

I likhet med sikker modus i Windows har Outlook egen sikker modus som lar deg starte med standardinnstillinger. For å starte Outlook i Safe Mode, trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn Outlook / Safe . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Når et nytt vindu vises, klikker du OK for å fortsette.

Outlook starter nå i sikker modus med standardinnstillinger og tillegg.

Hvis du vil ha en mer enkel måte å starte Outlook på i sikker modus, må du bare gjøre følgende:

 1. Finn Outlook snarvei på PCen.
 2. Trykk og hold inne Ctrl- tasten og dobbeltklikk snarveien. Etter det har Outlook startet i sikker modus.

Når Outlook har startet, kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises lenger, må du kanskje deaktivere visse innstillinger eller tillegg for å fikse problemet permanent.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

I noen tilfeller kan for mange meldinger sendt Outlook-feil vises på grunn av antivirusprogrammet ditt. Å ha et godt antivirus er viktig, men mange antivirusverktøy kan forstyrre systemet og forårsake at dette og mange andre feil oppstår.

For å fikse dette problemet anbefales det at du deaktiverer visse antivirusfunksjoner eller til og med antivirusprogrammet ditt helt og holdent. Hvis det ikke virker, ville det neste trinnet være å avinstallere antivirusprogrammet ditt. Husk at fjerning av et tredjeparts antivirusprogram ikke lar datamaskinen være sårbar takket være Windows Defender.

Hvis du fjerner antivirusprogramvaren, løser problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det finnes mange flotte antivirusverktøy på markedet, men hvis du vil ha maksimal beskyttelse som ikke vil forstyrre systemet, foreslår vi at du prøver Bitdefender .

Løsning 3 - Kontroller DHCP-innstillingene

Hvis du ikke vet, har DHCP-funksjonen ansvaret for å tilordne en IP-adresse til enheten din. Noen ganger kan IP-adressen din bli blokkert, og det vil føre til at for mange meldinger sendes Outlook-feil som skal vises.

For å fikse dette problemet må du endre DHCP-innstillingene og tvinge ruteren til å tilordne en ny IP-adresse til deg. Dette er en litt avansert prosedyre, og for å kunne utføre den på riktig måte, må du kontrollere ruterenes bruksanvisning for detaljert informasjon.

Løsning 4 - Installer Outlook på nytt

I noen tilfeller kan en skadet Outlook-installasjon føre til at dette problemet oppstår. For å fikse det, anbefales det at du installerer Outlook på nytt. Det finnes flere måter å bruke, men den mest effektive metoden er å bruke avinstallasjonsprogramvare.

Hvis du ikke er kjent, er avinstalleringsprogramvaren et spesielt program som kan fjerne ethvert program fra din PC. I tillegg til å fjerne programmet, vil avinstalleringsprogramvaren også fjerne alle filer og registeroppføringer knyttet til problematisk applikasjon.

Ved å bruke avinstalleringsprogramvare som IOBit Uninstaller, fjerner du helt Outlook og alle dens filer. Etter å ha gjort det, må du installere Outlook på nytt og sjekke om problemet fortsatt er der.

Løsning 5 - Bruk webmail

Hvis du fortsetter å få for mange meldinger sendt feil i Outlook, kan du prøve å bruke en webmail i stedet for en dedikert klient. Webmail har sine fordeler i forhold til en e-postklient, og en av de største fordelene er mangelen på feil.

Mens du bruker en webklient, kan du bare oppleve problemer hvis det er et problem med leverandøren av Internett-leverandøren eller postleverandøren. Siden det ikke er noen klient, ser du ikke for mange meldinger sendt eller andre klientrelaterte feil.

Dette er en anstendig løsning til du klarer å fikse kjerneproblemet, så hvis du har problemer med Outlook, må du prøve denne løsningen.

Løsning 6 - Prøv en annen e-postklient

Noen ganger For mange meldinger sendt Outlook-feil kan bare vises i Outlook, og ikke i andre e-postklienter. Hvis du ikke bruker webmail, kan du prøve å bytte til en annen e-postklient.

Det er mange gode e-postklienter på markedet, for eksempel Thunderbird, men hvis du vil ha en riktig utskifting av Outlook, anbefaler vi sterkt at du prøver eM Client .

Hvis problemet fortsatt vises, selv etter at du har byttet til en ny e-postklient, er det ganske sannsynlig at Internett-leverandøren din forårsaker dette problemet.

Løsning 7 - Slett og legg til din e-postkonto igjen

Ifølge brukerne kan noen ganger for mange meldinger sendt feil skyldes problemer med e-postkontoen din. For å fikse dette problemet anbefales det at du sletter e-postkontoen din og legger den til igjen.

Vi vet ikke om denne løsningen fungerer, men mange BT-brukere rapporterte at denne metoden løste problemet for dem, så du vil kanskje prøve det ut.

Løsning 8 - Deaktiver Utgående server krever godkjenning

Noen ganger kan visse Outlook-innstillinger forårsake for mange meldinger sendt feil for å vises. For å fikse dette problemet trenger du bare å deaktivere et enkelt alternativ i Outlook. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Outlook, og gå til Arkiv> Info> Kontoinnstillinger .
 2. Velg e-postkontoen din fra listen og klikk på Endre- knappen.
 3. Klikk nå på knappen Flere innstillinger i nederste høyre hjørne.
 4. Gå til kategorien Utgående server, og fjern merket for Utgående server krever godkjenningsalternativ .

Når du har gjort det, lagre endringer og kontroller om det løser problemet. Mange brukere rapporterte at denne løsningen løste problemet for dem, så vi anbefaler sterkt at du prøver det ut.

Løsning 9 - Kontakt din ISP

I noen sjeldne tilfeller kan årsaken til for mange meldinger som er sendt, være din leverandør. Leverandøren overvåker Internett-aktiviteten din, og noen ganger kan kontoen din bli flagget på grunn av mistenkelig oppførsel.

Flere brukere rapporterte at problemer med Internett-leverandøren deres forårsaket dette problemet, men etter at du kontaktet Internett-leverandøren ble problemet raskt løst.

For mange meldinger som sendes, kan forhindre at du sender e-post fra PCen, men vi håper at du klarte å løse dette problemet ved å bruke en av våre løsninger.