Full Fix: "Det er ingenting å registrere" i Windows 10 Game Bar

Noen Windows 10-brukere elsker å spille inn sine spill sesjoner for å dele dem online. Microsoft har anerkjent dette og lagt til Game DVR-funksjonen som lar deg ta opp spill på Windows 10 uten å bruke noen tredjepartsprogrammer.

Dessverre rapporterte mange brukere av Windows 10 at det ikke var noe å registrere en melding mens du bruker spillelinjen. Dette kan være et stort problem, spesielt hvis du ofte lagrer spillvideoer, men heldigvis er det få måter å fikse dette problemet på.

Fix Det er ingenting å registrere feilmelding på Windows 10

Game Bar er en solid funksjon, men noen brukere rapporterte Det er ingenting å registrere meldingen mens du bruker den. Når det gjelder spillbarhetsproblemer, rapporterte brukerne følgende problemer:

 • Windows 10-opptakeren sier at det ikke er noe å registrere - Dette er et vanlig problem på Windows 10, og hvis du har dette problemet, må du prøve å prøve noen av våre løsninger.
 • Ta opp spill i Windows 10, det er ingenting å registrere - Dette er en variant av det opprinnelige problemet, men i de fleste tilfeller kan du fikse det ved å bruke de samme løsningene.
 • Windows 10 DVR Det er ingenting å registrere - Hvis du får Det er ingenting å spille inn meldinger i Windows 10 DVR, kan du kanskje løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene.
 • Det er ingenting å registrere Xbox-app - I noen tilfeller kan du støte på denne meldingen mens du bruker Xbox-appen. For å fikse problemet, må du endre innstillingene for Xbox-appen din.
 • Det er ingenting å spille inn, spille litt mer - Hvis dette problemet oppstår, vil du kanskje sjekke innstillingene dine. Hvis det ikke virker, må du kontrollere at PCen er oppdatert.

Løsning 1 - Oppdater grafikkdriverne

Før du begynner å fikse dette problemet, må du kontrollere at grafikkortdriverne er oppdatert. For å oppdatere driverne, besøk bare grafikkortprodusentens nettsted, finn grafikkortmodellen og last ned de nyeste driverne for den. Etter at du har installert de nyeste driverne, må opptaksproblemet løses.

Vi anbefaler også sterkt TweakBit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton) for automatisk å laste ned alle utdaterte drivere på PCen. Det er et flott verktøy som skanner etter oppdateringer som antivirusprogrammer for trusler. Dette verktøyet vil holde systemet trygt, siden du kan laste ned og installere feil driverversjon manuelt.

Løsning 2 - Sett inn grafikkdriverne på nytt

Få brukere rapporterte at for å fikse Det er ingenting å registrere feilmelding, du må avinstallere grafikkdriverne før du installerer de nyeste driverne. For å avinstallere grafikkortdrivere, gjør du følgende:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X og velg Enhetsbehandling fra menyen.

 2. Når Enhetsbehandling starter, naviger du til Skjermadapter- delen, finn grafikkortdriveren, høyreklikk den og velg Avinstaller . Velg ikke å slette driverprogramvare for denne enheten.

 3. Etter at du har avinstallert grafikkortdriverne, laster du ned og installerer den nyeste versjonen etter instruksjonene fra løsning 1 .

Løsning 3 - Kjør spillet i fullskjermmodus

Spillelinjen vil noen ganger gi deg Det er ingenting å registrere feil hvis du kjører spillet ditt i vinduet. Av en eller annen ukjent grunn gjenkjenner spillfeltet ikke vindusmodus, og det nekter å fungere med mindre du kjører spillet i fullskjermmodus. For å kjøre spillet i fullskjermmodus, bare start spillet, gå til videoalternativer og slå på fullskjermmodus.

Løsning 4 - Start Steam spill direkte

Få brukere rapporterte at det ikke er noe å registrere feil relatert til damp. Ifølge dem virker spillbaren ikke riktig hvis du starter spillet med Steam. For å unngå dette problemet anbefales det at du starter Steam-spill direkte fra deres installasjonsmapper.

Løsning 5 - Slett midlertidige filer

Brukere rapporterte at fjerning av midlertidige filer har løst Det er ingenting å registrere feil på sine Windows 10-PCer. For å slette midlertidige filer gjør du følgende:

 1. Åpne innstillinger-appen og gå til System .
 2. Gå til Lagring og velg denne PCen .

 3. Rull ned og finn Midlertidige filer .

 4. Klikk på Midlertidige filer og klikk på Slett midlertidige filer .

 5. Denne prosessen kan ta litt tid, så vent til den er fullført.
 6. Når du har fjernet midlertidige filer, må du starte datamaskinen på nytt.

Flere brukere rapporterte også at de løste problemet ved å bruke CCleaner . Ved hjelp av dette verktøyet fjernet brukerne de midlertidige filene og rydde registret, og det løste problemet for dem.

Løsning 6 - Fortsett å trykke Windows Key + G snarvei

Windows Nøkkel + G snarvei brukes til å starte opptak, men hvis du har et problem med det er ingenting å registrere feilmelding, anbefaler det at få brukere å fortsette å trykke Windows Key + G. Ifølge dem, kan du trykke på denne tasten noen ganger på en eller annen måte klare å løse dette problemet, så sørg for å prøve det.

Løsning 7 - Bruk Windows-tast + Alt + R-snarvei

Hvis Windows-tast + G-snarveien ikke fungerer for deg, bør du prøve å bruke Windows-nøkkel + Alt + R i stedet. Husk at Windows Key + Alt + R-snarveien bare tar opp 30 sekunder av spillet ditt, men du kan endre det ved å gå til Spillelinje> Innstillinger .

Løsning 8 - Endre opptakssnarveien

Få brukere klarte å løse dette problemet ved å endre rekordgenveien, så la oss prøve å gjøre dette ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn Xbox . Velg Xbox-app fra menyen.

 2. Når Xbox-appen starter, klikker du på Innstillinger- ikonet til venstre.

 3. Gå til Game DVR tab.
 4. Sett inn din egen snarvei for å starte / stoppe opptaket . Vi brukte Ctrl + NumberPad1, men du kan bruke en hvilken som helst annen kombinasjon.
 5. Klikk på Lagre og lukk Xbox-appen .

 6. Bruk den nye snarveien til å starte / stoppe opptaket.

Løsning 9 - Bruk ikke-Beta-versjonen av Xbox-appen

Hvis du stadig får Det er ingenting å registrere meldingen, kan problemet være din Xbox-app. Ifølge brukerne hadde de både vanlig og beta-Xbox-app installert på PCen, og problemet oppsto bare når du bruker betaversjonen.

Men etter at du startet den vanlige versjonen, ble problemet fullstendig løst. Dette er en enkel løsning, men det fungerer i henhold til brukerne, så vær så snill å prøve den ut.

Løsning 10 - Pass på at du er logget på Microsoft-kontoen

Windows 10 støtter to typer kontoer, lokale og Microsoft, og hvis du får Det er ingenting å registrere feilmelding, kan problemet skyldes at du bruker en lokal konto. For å fikse problemet, trenger du bare å bytte fra din lokale konto til en Microsoft-konto, og problemet skal løses helt. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger . Gå til kontoer- delen.

 2. I høyre rute velger du Logg inn med en Microsoft-konto i stedet .
 3. Skriv inn e-postadressen til din Microsoft-konto og klikk på Neste .
 4. Skriv inn passordet og klikk på Logg på .
 5. Valgfritt: Hvis du har to-trinns bekreftelse aktivert, blir du bedt om å taste inn et mobilnummer og angi den mottatte koden.
 6. Du blir bedt om å skrive inn passordet for din nåværende lokale konto. Skriv inn passordet i det angitte feltet og klikk på Neste .
 7. Hvis du blir bedt om å konfigurere Windows Hei, velg Hopp over dette trinnet hvis du ikke vil bruke denne funksjonen.

Etter at du har gjort det, blir din lokale konto konvertert til en Microsoft-konto, og du bør kunne bruke spillopptaksfunksjonen med Xbox-appen uten problemer.

Løsning 11 - Installer Xbox-appen på nytt

Hvis du får Det er ingenting å registrere feilmelding, kan problemet være din Xbox-app. Noen ganger kan applikasjonen bli skadet, og det kan føre til at dette problemet vises. For å fikse problemet foreslår noen brukere å installere Xbox-appen på nytt. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn powerhell . Høyreklikk Windows Powershell og velg Kjør som administrator fra menyen.

 2. Når Powershell åpnes, kjør Get-AppxPackage * xboxapp * | Fjern-AppxPackage- kommandoen. Etter å ha kjørt denne kommandoen, vil Xbox-appen bli fjernet fra PCen.

 3. Etter å ha gjort det, må du gå til Windows Store og laste ned Xbox-appen på nytt.

Når Xbox-appen er installert på nytt, må problemet løses.

Løsning 12 - Pass på at Broadcast DVR-serveren ikke kjører

Hvis du tidligere brukte innspillingsfunksjonen, kan det hende at Broadcast DVR-serveren fortsatt kjører i bakgrunnen. Noen ganger kan denne prosessen være problemet, og for å fikse problemet, kreves det at du lukker det manuelt. Det er flere måter å gjøre det på, men det enkleste er å bruke Oppgavebehandling. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling .
 2. Når Task Manager åpnes, finn Broadcast DVR-serveren på listen, høyreklikk den og velg Sluttoppgave fra menyen.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst.

Løsning 13 - Bruk feilsøkingsprogrammet

Windows 10 leveres med flere innebygde feilsøkingsprogrammer som kan brukes til å fikse ulike problemer. Siden Xbox-appen er en Windows Store-app, kan du kanskje løse problemene med det ved å kjøre en feilsøkingsverktøy for Windows Store Apps. For å gjøre det, følg disse enkle trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn feilsøking . Velg Feilsøking fra menyen.

 2. Finn nå Windows Store Apps på menyen til venstre, velg det og klikk Kjør feilsøkingsprogrammet .

 3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Innebygde feilsøkingsverktøy er nyttig for å løse vanlige problemer automatisk, og hvis du har problemer med opptak, må du huske å kjøre feilsøkingsprogrammet for Windows Store Apps, og se om det løser problemet.

Løsning 14 - Bruk en tredjepartsløsning

Hvis du får det, er det ingenting å registrere meldingen i Game Bar, vil du kanskje vurdere å bytte til en annen skjermopptaksløsning. Game Bar er et solid verktøy som lar deg spille inn spillingen din sømløst, men noen ganger vil du kanskje bruke mer avanserte funksjoner.

Hvis du leter etter et nytt skjermopptakingsverktøy, er det mange flotte applikasjoner som Icecream Screen Recorder (gratis), ActivePresenter og Snagit . Alle disse verktøyene er enkle å bruke, og de er gode alternativer til Game Bar, så vær så snill å prøve dem ut.

Som du kan se Det er ikke noe å registrere feilmeldingen, og de fleste brukere rapporterte at sletting av midlertidige filer løste problemet for dem. Hvis den løsningen ikke virker, kan du også prøve andre løsninger.