Full Fix: 'Det er et problem med dette nettstedets sikkerhetssertifikat'

Internett er en uerstattelig del av vårt daglige liv, men dessverre rapporterte en rekke brukere av Windows 10 problemer mens de besøkte bestemte nettsteder. Ifølge dem mottar de Det er et problem med sikkerhetssertifikatmeldingen i denne nettsiden i nettleseren, så la oss se hvordan du løser dette problemet.

Før vi starter, må vi nevne at dette problemet kan påvirke nesten hvilken som helst nettleser, så selv om du endrer nettleseren, opplever du fortsatt dette problemet. Noen brukere rapporterte dette problemet mens de prøvde å få tilgang til bestemte nettsteder, for eksempel Facebook, for eksempel, mens andre rapporterer dette problemet på nesten alle nettsteder. Dette kan være et plagsomt problem, men heldigvis er det en løsning tilgjengelig.

Løsning Det er et problem med sikkerhetssertifikatet for dette nettstedet

Mange brukere rapporterte at de ikke kan få tilgang til favorittwebområdene deres, fordi det er et problem med sikkerhetssertifikatfeilen til denne nettsiden . Når det gjelder dette problemet, er dette noen av de vanligste problemene som brukerne rapporterte:

 • Det er et problem med sikkerhetssertifikatet for dette nettstedet. Ingen mulighet til å fortsette, bypass, hvert nettsted, feilkode 8. Det er et bredt spekter av problemer som kan oppstå med nettsidenes sikkerhetssertifikat. Du bør imidlertid kunne løse de fleste av disse problemene ved å bruke en av våre løsninger.
 • Det er et problem med sikkerhetssertifikatet IE11, Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome, dette nettstedet kan påvirke nesten hvilken som helst nettleser. Hvis dette skjer, kan du prøve å tilbakestille nettleseren til standardinnstillingene og rydde hurtigbufferen.
 • Det er et problem med sikkerhetssertifikatet Windows Update for denne nettsiden - Mange brukere rapporterte denne feilen etter å ha installert en ny Windows Update. Noen ganger kan oppdateringer forårsake visse problemer, og for å løse problemet må du fjerne og blokkere den problematiske oppdateringen.
 • Det er et problem med sikkerhetssertifikatet for dette nettstedet Kaspersky, Avast . Antivirusprogrammet ditt er en av de vanligste årsakene til dette problemet, og det anbefales å justere antivirusinnstillingene for å løse problemet. Hvis det ikke virker, må du kanskje bytte til en annen antivirusløsning.

Løsning 1 - Sjekk datamaskinens tid og dato

En av de vanligste årsakene til at det er et problem med denne nettsiden er sikkerhetssertifikatmeldingen er feil systemklokke. Noen ganger kan tid og dato endres uten at du merker det, og det kan føre til at det er et problem med at sikkerhetssertifikatmeldingen til denne nettsiden vises når du prøver å få tilgang til bestemte nettsteder. For å fikse dette problemet må du gjøre følgende:

 1. Klikk på klokkeikonet nederst til høyre og velg Juster dato / klokkeslett .

 2. Sjekk tid og dato. Hvis av en eller annen grunn din tid og dato ikke er riktig, må du Slå av Set time automatically option og klikk deretter Change- knappen.

 3. Angi klokkeslett og dato og klikk på Endre .
 4. Når du har gjort det, må du kontrollere om problemet er løst. Hvis problemet er løst, slår du på Angi tid automatisk alternativ.

Løsning 2 - Installer sertifikater

Hvis du bruker Internet Explorer, kan du installere de manglende sertifikatene ved å følge disse trinnene:

 1. Når feilmeldingen vises, klikker du Fortsett til dette nettstedet (anbefales ikke) . Du bør se den røde adresselinjen sammen med varsel om sertifikat.
 2. Klikk på sertifikatfeil- knappen for å åpne informasjonsvinduet.
 3. Klikk på Vis sertifikater, klikk deretter på Install Certificate og følg instruksjonene.
 4. Hvis en advarselsmelding vises, klikker du Ja .

Vi bør advare deg om at du bare skal installere sertifikater fra nettstedene du stoler på. Hvis du mistenker at nettsiden du prøver å få tilgang til, er skadelig, må du ikke installere sertifikatet.

I tillegg er det alltid lurt å sjekke sertifikatet for et nettsted du prøver å få tilgang til. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Klikk på låsikonet ved siden av et nettsted, og velg Vis sertifikater .

 2. Sertifikatinformasjonsvinduet åpnes. Sjekk om Utstedt til felt samsvarer med nettstedet du prøver å besøke. I tillegg må du sjekke Utstedt av seksjon for å bekrefte at sertifikatet ble signert av et faktisk sikkerhetsselskap.

Hvis du vil ha tilgang til de utstedte nettstedene og holde PCen trygg og sikker, anbefaler vi at du bruker et pålitelig VPN med forbedret sikkerhet.

Få nå Cyberghost VPN for å beskytte PCen mot angrep mens du surfer, maskerer din IP-adresse og blokkerer all uønsket tilgang.

Løsning 3 - Slå av varsling om misligholdingsalternativ for sertifikatadresse

Noen ganger kan du få Sikkerhetssertifikatet som ble presentert av denne nettsiden, ble utstedt for en annen nettsideadressefeilmelding, og for å fikse det må du slå av sertifikatadressematchingsalternativet ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + S og skriv inn Internett-alternativer . Velg Internett-alternativer fra menyen.

 2. Naviger til Avansert fan. Rull ned til Sikkerhetsseksjonen, finn Varsle om sertifikatadresse misligholdingsalternativ og fjern markeringen .

 3. Klikk på Bruk og OK, og start datamaskinen på nytt.

Løsning 4 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Hvis du får det Det er et problem med sikkerhetsmelding på denne nettsiden på PCen din, årsaken kan være ditt antivirusprogram. Antivirusverktøy kan noen ganger forstyrre nettleseren din og føre til at dette og andre feil vises.

Imidlertid kan du løse problemet i de fleste tilfeller ganske enkelt ved å endre antivirusinnstillingene. Noen ganger kan en enkelt innstilling forstyrre nettleseren og forårsake dette problemet. Hvis dette ikke virker, kan du kanskje løse problemet ved å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig.

Hvis det ikke virker, må du kanskje fjerne antivirusprogrammet ditt. Når du har avinstallert antivirusprogrammet, må du kontrollere om problemet er fortsatt tilstede. Hvis ikke, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning.

Det finnes mange gode antivirusverktøy på markedet, men Bitdefender, BullGuard og Panda Antivirus skiller seg ut fra resten, så sørg for å prøve noen av dem.

Løsning 5 - Deaktiver TLS 1.0, TLS 1.1 og TLS 1.2

Ifølge brukerne kan noen ganger innstillingene dine forårsake Det oppstår et problem med at sikkerhetssertifikatmeldingen til denne nettsiden vises. Hvis du opplever dette problemet, kan problemet være relatert til TLS-funksjonen. For å fikse problemet, anbefaler noen brukere å slå av denne funksjonen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Internett-alternativer og naviger til fanen Avansert . For å se hvordan du gjør det, kontroller løsning 3 for detaljerte instruksjoner.
 2. Finn Bruk TLS 1.0, bruk TLS 1.1, og bruk TLS 1.2- funksjonene og fjern dem. Klikk nå på Bruk og OK for å lagre endringer.

Etter at du har gjort det, starter du nettleseren og kontrollerer om problemet er løst.

Løsning 6 - Endre innstillingene for Trusted Sites

Ifølge brukerne, for å fikse Det er et problem med sikkerhetssertifikatfeilen for denne nettsiden, du må endre innstillingene for Trusted Sites på PCen. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Internett-alternativer og gå til fanen Sikkerhet . Velg nå Trusted sites og klikk på Sites- knappen.

 2. I inntastingsfeltet skriv inn : internett og klikk på Legg til . Klikk nå Lukk- knappen.

 3. Lagre endringer og kontroller om problemet er løst.

Dette er en enkel løsning, og flere brukere rapporterte at det fungerer, så vær så snill å prøve det ut.

Løsning 7 - Fjern den problematiske oppdateringen

Hvis du får et problem Det er et problem med feilmeldingen på sikkerhetssertifikatet på dette nettstedet. Problemet er kanskje en nyere Windows-oppdatering. Hvis du la merke til at dette problemet begynte å vises etter en oppdatering, må du finne og fjerne den oppdateringen fra PCen. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Når Innstillinger app åpnes, naviger til Oppdater og Sikkerhets seksjon.

 3. Klikk nå på Vis installert oppdateringshistorikk .

 4. Liste over de siste oppdateringene vises. Husk eller skriv ned et par nyere oppdateringer. Klikk nå på Avinstaller oppdateringer .

 5. Finn den siste oppdateringen på listen, og dobbeltklikk den for å fjerne den.

Når du har fjernet oppdateringen, må du kontrollere om problemet er løst. Hvis problemet ikke vises igjen, betyr det at oppdateringen forårsaket det. Husk at Windows 10 har en tendens til å installere de manglende oppdateringene uten din kunnskap.

For å forhindre at dette problemet gjenopptas, anbefales det å forhindre at Windows automatisk installerer oppdateringer. Når oppdateringen er blokkert fra installasjon, vil problemet ikke vises lenger.

Løsning 8 - Endre alternativer for tilbakekalling av serveren

Noen ganger kan Internett-innstillingene føre til at det er et problem med at sikkerhetssertifikatmeldingen til denne nettsiden vises. For å fikse problemet, foreslås det å endre alternativer for tilbakekalling av serveren. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Internett-alternativer- vinduet.
 2. Gå nå til fanen Avansert og i Sikkerhetsseksjon deaktiver Kontroller for utgiverens sertifisering tilbakekalling og Sjekk etter tilbakekalling av server sertifikat . Klikk nå på Bruk og OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, start datamaskinen på nytt og kontroller om det løser problemet.

Løsning 9 - Tilbakestill nettleseren til standard

Det er et problem med dette webområdetes sikkerhetssertifikatmelding kan vises i en hvilken som helst nettleser, og det kan skyldes nettleserens innstillinger. For å fikse problemet, vær sikker på å tilbakestille nettleseren til standard. Ved å gjøre det, fjerner du hurtigbufferen, installerte tilleggene og tilbakestiller innstillingene til standard.

Tilbakestillingsprosessen er mer eller mindre den samme i alle nettlesere, så sørg for å tilbakestille alle nettlesere som du bruker på PCen. Når du har tilbakestilt nettleseren din, bør problemet løses.

Sertifikater er ganske viktige fordi de brukes til å kryptere dataene dine og beskytte den mot ondsinnede brukere. Hvis du får Det er et problem med feilmeldingen på sikkerhetssertifikatet på denne nettsiden, mens du surfer på nettet, sørg for å prøve en av våre løsninger.