Full Fix: Teredo kan ikke kvalifisere feil på Windows 10

Et problem med Xbox One og Xbox One-appen for Windows 10 gjør folk ganske opprørt. Problemet ligger hos Teredo, en nettverksadapterprotokoll som hjelper til med å lette tilkoblinger som de som brukes når en NAT-konfigurasjon er tilstede. Hvis denne protokollen er deaktivert eller hindret enten manuelt eller ved programvare, kan det få disse skadelige effektene på systemet.

Det første du vil gjøre, er å forsikre deg om at Internett-tilkoblingen fungerer som den skal. Når du er sikker på at det er tilfelle, og problemet fortsatt varer, kan du fortsette med de andre løsningene.

Slik løser du Teredo-feilen på Xbox One

Teredo kan ikke kvalifisere meldingen, slik at du ikke kan bruke Xbox-appen på din Windows 10-PC. Dette kan være et stort problem for noen brukere, og når det gjelder problemer, er det noen lignende problemer rapportert av brukere:

 • Teredo klarte ikke å åpne tunneladapter - Dette er et vanlig problem med Teredo, og for å fikse det, må du installere Teredo-adapteren på nytt.
 • Tilkobling for Xbox App Server-blokkering - Dette er et annet Teredo-relatert problem, og hvis du møter det, må du kontrollere om Teredo er deaktivert i registeret ditt.
 • Teredo klarte ikke å løse servernavn - Noen ganger kan denne feilen oppstå på grunn av tjenestene dine. For å fikse problemet, kontroller om IP-hjelper og andre tjenester kjører. Hvis ikke, aktiver dem og problemet vil bli løst.
 • Teredo-feilklienten er i et administrert nettverk - Noen ganger kan denne meldingen vises på grunn av problemer med servernavnet. Du kan imidlertid fikse problemet ved hjelp av kommandoprompt.
 • Teredo fortsetter å koble fra - Dette er et annet vanlig problem med Teredo. For å fikse det, må du sjekke vertsfilen din og oppdatere den hvis nødvendig.
 • Teredo virker ikke, ikke i enhetsbehandling - Hvis du støter på noen av disse problemene, kan du kanskje løse problemet ved å tilbakestille IPv6 på alle tunnelgrensesnitt.

Løsning 1 - Installer Teredo på nytt

Ifølge brukerne, kan noen ganger for å fikse Teredo ikke kvalifisere meldingen du må installere Teredo på nytt helt. Dette krever at du stopper Teredo-tjenesten og fjern Teredo-driveren. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg Kommandoprompt (Admin) eller Powershell (Admin) .

 2. Kjør nå netsh-grensesnittet Teredo set state disable command .

Når du har deaktivert Teredo-tjenesten, må du fjerne driveren ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Win + X-menyen og velg Enhetsbehandling fra listen.

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, gå til Vis og velg Vis skjulte enheter fra menyen.

 3. Finn Teredo i nettverkskortet, høyreklikk det og velg Avinstaller enhet . Gjenta dette for alle Teredo-enheter.

 4. Avinstaller alt du ser med "Teredo" i det fra høyreklikkmenyen
 5. Start PCen på nytt og aktiver Teredo med denne linjen i kommandoprompt (Admin): netsh-grensesnitt Teredo set state type = default
 6. Pass på at IKKE installere Teredo Tunneling Pseudo-Interface Adapter manuelt, da det kan forårsake problemer siden det gjenopprettes automatisk

Løsning 2 - Sjekk om Teredo er deaktivert fra registret

Noen ganger kan Teredo ikke kvalifisere for feil, hvis Teredo er deaktivert i registeret ditt. Dette kan føre til problemer, men du kan enkelt endre registeret ditt ved å gjøre følgende:

 1. Åpne kommandoprompt (Admin) og kjør denne linjen for å sjekke iphlpsvc : reg spørring HKLM \ System \ CurrentControlSet \ Services \ iphlpsvc \ Teredo
 2. Hvis Teredo er deaktivert, vises denne linjen i produksjon: DisabledComponents REG_DWORD 0x8e
 3. Aktiver Teredo via denne kommandopromptlinjen : reg legg til HKLM \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Tcpip6 \ Parametre / v DisabledComponents / t REG_DWORD / d 0x0

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst.

Løsning 3 - Kontroller at IP Helper kjører

For å kunne bruke Teredo må du ha IP Helper-tjenesten i gang. Hvis denne tjenesten er deaktivert av en eller annen grunn, vil du møte Teredo kan ikke kvalifisere feil. Du kan imidlertid løse problemet ved å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn services.msc . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Når Services- vinduet åpnes, finn IP-hjelper- tjenesten og dobbeltklikk på den for å åpne egenskapene.

 3. Sett Starttype til Automatisk, og klikk deretter Start- knappen for å starte tjenesten. Klikk på Bruk og OK for å lagre endringer.

Når du starter IP Helper- tjenesten, bør problemet med Teredo løses helt.

Flere brukere rapporterte at IP Helper-tjenesten ikke starter på grunn av problemer med avhengige tjenester. Du kan imidlertid løse dette problemet ved å gjøre følgende:

 1. Åpne tjenester- vinduet og dobbeltklikk på IP Helper for å åpne egenskapene.
 2. Når Egenskaper- vinduet åpnes, navigerer du til fanen Avhengigheter . Se nå i Denne tjenesten er avhengig av følgende systemkomponenter . Utvid listen og skriv ned alle tjenestene. I de fleste tilfeller er problemet WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service, så sørg for å sjekke denne tjenesten først.

 3. Gå nå tilbake til vinduet Tjenester og sørg for at disse tjenestene kjører. Hvis ikke, aktiver dem.
 4. Etter å ha gjort det, prøv å starte IP Helper- tjenesten igjen.

Hvis IP-hjelpeprogrammet allerede kjører på PCen, men du fortsatt har problemet, må du bare starte det på nytt og sjekke om det løser problemet.

Flere brukere rapporterte at omstart både IP Helper og WinHTTP Web Proxy- tjenester og kjører netsh-grensesnitt teredo set state type = enterpriseclient- kommandoen løst problemet for dem, så du vil kanskje også prøve det også.

Løsning 4 - Se etter en ugyldig verdi på Teredo-servernavnet

Hvis du fortsetter å få Teredo ikke klarer å kvalifisere feil, kan du kanskje løse problemet ved å bare sjekke servernavnet. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det fra Kommandoprompt ved å følge disse trinnene:

 1. Standard korrekt parameter i Windows 10: win10.ipv6.microsoft.com.
 2. Kontroller den riktige parameteren med kommandoprompt line netsh grensesnitt Teredo show state
 3. Hvis parametrene ikke er riktige, bruk denne kommandolinjen til å returnere dem: netsh-grensesnitt Teredo sett state servernavn = standard

Etter å ha gjort disse endringene, kontroller om problemet med Teredo er løst.

Løsning 5 - Pass på at vertsfiloppføringen ikke forårsaker problemer

Ifølge brukerne, kan dette problemet noen ganger oppstå hvis vertsfilen endres. Du kan sjekke vertsfilen din ved å gjøre følgende:

 1. Du kan sjekke dette med kommandolinjens netsh-grensesnitt Teredo show state
 2. Hvis det vises meldingen mislyktes for å løse servernavnet, bruk kommandolinjen notepad.exe c: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc \ hosts
 3. Bruk Notisblokkets Rediger / Finn-funksjon for å søke etter win10.ipv6.microsoft.com og bruk funksjonen Finn neste til du finner en annen oppføring som du senere vil slette.

Mange brukere rapporterte Access nektet melding når du redigerer vertsfiler, og dette er bare en sikkerhetsadvarsel. Vi forklarte i en av våre tidligere artikler hvordan å omgå dette problemet, så vær sikker på å sjekke det ut.

Løsning 6 - Sjekk om Teredo hindres av en installert VPN-tjeneste

Noen ganger kan VPN-tjenester forstyrre Teredo, og fordi Teredo ikke kan kvalifisere meldingen til å vises. For å fikse problemet, anbefales det å deaktivere og fjerne VPN-adaptere fra PCen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Naviger til Vis skjulte enheter under Enhetsbehandling og få tilgang til nettverkskort
 2. Avinstaller adaptere med navn som ligner TAP-Windows Adapter V9 og se om avinstallering av VPN-adapteren fjernet Teredo- problemene.

Når du fjerner VPN fra PCen, må du kontrollere om problemet er løst. Hvis du fjerner VPN, løser problemet, kan det være lurt å vurdere å bytte til en annen VPN-programvare. CyberGhost VPN (for øyeblikket 77% avslag) vil beskytte ditt privatliv, og det vil ikke forstyrre systemet ditt på noen måte, så vi anbefaler at du prøver det.

Løsning 7 - Aktiver IPv6 på alle tunnelgrensesnitt

Hvis du har problemer med Teredo, er det ikke mulig å kvalifisere meldingen, kan problemet være relatert til IPv6. Noen ganger kan IPv6 bli deaktivert på tunnelgrensesnitt, og det kan føre til disse problemene.

For å fikse problemet må du laste ned en fil fra Microsoft som vil aktivere alle IPv6-grensesnittene igjen. Dette er ganske enkelt, og du trenger bare å gjøre følgende:

 1. Gå til denne Microsofts støttesiden.
 2. Finn nå Aktiver IPv6 på alle tunnelgrensesnitt og klikk Last ned .

 3. Når du laster ned filen, kjør den og kontroller om det løser problemet.

Løsning 8 - Opprett en ny brukerkonto

Noen ganger kan du kanskje løse problemet ved å opprette en ny brukerkonto. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Når Innstillinger-appen åpnes, navigerer du til Kontoer- delen.

 3. I venstre rute navigerer du til familie og andre personer . I den høyre ruten klikker du på Legg til noen andre på denne PCen .

 4. Velg Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon .

 5. Velg Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .

 6. Skriv inn ønsket brukernavn og klikk på Neste .

Etter å ha opprettet en ny konto, bytt til den og kontroller om det løser problemet. Hvis problemet er løst, vil du kanskje vurdere å flytte dine personlige filer til den nye kontoen og bruke den nye kontoen i stedet for den gamle.

Teredo kan ikke kvalifisere meldingen kan forårsake problemer på PCen, men vi håper at du klarte å løse det ved hjelp av en av våre løsninger.