Full Fix: Ingen sider tilgjengelig tilgjengelig i Windows 10

Det finnes alle slags feil på datamaskinen, og noen av dem kan forhindre at favorittprogrammene dine kjører riktig. Enkelte feil kan krasje programmene dine, men Blue Screen of Death-feilene vil krasje Windows 10 og starte datamaskinen på nytt. Dette er en vanlig oppførsel for disse feilene, siden de starter datamaskinen på nytt for å forhindre potensiell skade på PCen.

Hver BSoD-feil kommer med sin unike kode, men det som er vanlig for de fleste feil er at de er forårsaket av et programvareproblem, eller i verste fall et maskinvareproblem. Siden disse typer feil kan være ganske problematiske og seriøse, skal vi i dag vise deg hvordan du kan fikse NO SIDER TILGJENGELIG BSOD-feil.

Fiks ingen tilgjengelige sider BSOD-feil på Windows 10

 1. Pass på at Windows 10 og drivere er oppdatert
 2. Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet
 3. Kjør SFC-skanningen
 4. Kjør DISM
 5. Sjekk harddisken
 6. Sjekk etter problematisk programvare
 7. Bruk Systemgjenoppretting / Tilbakestill Windows 10
 8. Sjekk maskinvaren din

Fremgangsmåte for å fikse NO SIDER TILGJENGELIG feil

Løsning 1 - Pass på at Windows 10 og drivere er oppdatert

For å holde Windows 10 trygt og stabilt, er det viktig å laste ned og installere de nyeste oppdateringene. Disse oppdateringene gir mange ytelsesforbedringer, nye funksjoner, samt mange reparasjoner relatert til både maskinvare og programvare. Siden ingen tilgjengelige sider kan skyldes inkompatibel maskinvare eller programvare, anbefales det å utføre Windows Update regelmessig for å unngå eventuelle problemer med maskinvare eller programvare.

Nedlasting av Windows-oppdateringer er viktig for systemstabilitet, men et annet viktig aspekt ved hvert operativsystem er dets drivere. Drivere tillater at datamaskinen din arbeider med maskinvaren din, og hvis driverne dine er utdaterte eller ødelagte, kan det føre til at ingen tilgjengelige sider vises.

For å fikse denne feilen anbefales det å oppdatere så mange drivere som mulig. Oppdatering av drivere er relativt enkelt, og du kan bare gjøre det ved å gå til maskinvareprodusentens nettsted og laste ned de nyeste driverne for enhetene dine.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 2 - Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet

Hvis oppdateringen av driverne ikke ble gjort, la oss prøve noen få feilsøkingsverktøy. Den aller første feilsøkingsprogrammet vi skal prøve, er Windows 10s innebygde feilsøkingsverktøy. Dette verktøyet kan brukes til å løse alle slags systemfeil, inkludert BSOD-problemer.

Slik løser du feilsøkingsprogrammet BSOD:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 3. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Løsning 3 - Kjør SFC-skanningen

Det neste feilsøkingsverktøyet vi skal prøve her, er SFC-skanningen. Dette kommandolinjeverktøyet går i utgangspunktet gjennom systemet ditt og skanner det for potensielle problemer. Hvis det oppdages årsaken til NO PAGES AVAILABLE feil, vil det trolig løse det.

Slik kjører du SFC-skanningen i Windows 10:

 1. Høyreklikk på Start-menyknappen, og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan ta en stund).
 4. Hvis løsningen er funnet, blir den automatisk brukt.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 4 - Kjør DISM

Og det tredje og siste feilsøkingsverktøyet vi skal prøve er DISM. Deployment Image Servicing and Management (DISM) re-distribuerer systembildet, som kan føre til å løse ulike problemer. Inkludert NO PAGES AVAILABLE feil, forhåpentligvis.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Høyreklikk Start og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Kontroller harddisken

Korrupte disksektorer eller andre harddiskrelaterte problemer kan enkelt forårsake ulike BSOD-problemer. Inkludert feilfri NO PAGES. Så, det vil ikke skade å sjekke tilstanden til harddisken din.

Slik kjører du chkdsk-kommandoen for å sjekke harddiskstatusen i Windows 10:

 1. Skriv inn avansert oppstart (Start datamaskinen på nytt mens du holder Shift- tasten nede ).
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer .
 3. Velg Kommandoprompt fra listen over alternativer.
 4. Når Kommandoprompt vises, skriver du inn følgende linjer og trykker på Enter etter hver linje for å kjøre den:
  • bootrec.exe / rebuildbcd
  • bootrec.exe / fixmbr
  • bootrec.exe / fixboot
 5. Noen brukere foreslår også at du må kjøre flere chkdsk- kommandoer også. For å utføre disse kommandoene, må du vite stasjonsbokstaver for alle harddiskpartisjonene dine. I kommandoprompt bør du skrive inn følgende (men husk å bruke bokstavene som passer til harddiskpartisjonene på PCen din):
  • chkdsk / rc:

  • c hkdsk / rd:

  Dette er bare vårt eksempel, så husk at du må utføre chkdsk-kommandoen for hver harddiskpartisjon du har.

 6. Start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 6 - Sjekk etter problematisk programvare

Som tidligere nevnt, kan BSoD-feil skyldes programvare, og hvis du installerte noen ny programvare før denne feilen, må du avinstallere den. Det er verdt å nevne at nesten hvilken som helst programvare kan forårsake en BSoD-feil, så vær sikker på å fjerne all nylig installert programvare.

En av de vanligste årsakene til BSoD-feil er antivirusprogramvaren. Bruk av antivirusprogramvare er viktig, men visse antivirusprogrammer kan ha problemer med Windows 10, noe som betyr at du må fjerne dem fra PCen. Nesten alle antivirusprogrammer kan forårsake slike problemer, så vær sikker på å fjerne all antivirusprogramvare bortsett fra Windows Defender.

Bruk avinstalleringsverktøy for å fjerne antivirusprogramvare er en god praksis siden mange antivirusverktøy lar visse filer stå bak når du avinstallerer dem. Få brukere rapporterte at avinstallering av antivirusprogramvaren ikke løser feilen NO PAGES AVAILABLE, men bruk av dedikert avinstalleringsverktøy gjør det. Mange sikkerhetsselskaper tilbyr disse verktøyene for deres programvare, så sørg for å laste dem ned.

Noen ganger kan du kanskje ikke få tilgang til Windows 10 på grunn av en BSoD-feil, og hvis det er tilfelle, må du avinstallere et bestemt program ved å bruke Safe Mode. For å gå inn i sikkermodus må du gjøre følgende:

 1. Start datamaskinen på nytt mens den starter. Gjenta dette trinnet til datamaskinen din går inn i automatisk reparasjonsmodus.
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartinnstillinger og klikk på Startnytt .
 3. Når datamaskinen har startet på nytt, bør du se en liste over alternativer. Velg Sikker modus med nettverk ved å trykke 5 eller F5 .
 4. Når du går inn i sikkermodus, prøv å avinstallere eventuelle problematiske applikasjoner.

Mens du er i sikkermodus, må du kontrollere om datamaskinen fungerer som den skal. Hvis det ikke vises noen BSoD-feil i sikker modus, er problemet ditt trolig forårsaket av en problematisk programvare eller driver, og du må finne den og fjerne den.

Løsning 7 - Bruk Systemgjenoppretting / Tilbakestill Windows 10

Hvis BSoD-feilen skyldes et programvareproblem, kan du løse dette problemet ved å utføre Systemgjenoppretting. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Start den automatiske reparasjonen ved å starte datamaskinen på nytt noen ganger under oppstartssekvensen.
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Systemgjenoppretting .
 3. Skriv inn brukernavn og passord og velg gjenopprettingspunkt.
 4. Vent til gjenopprettingsprosessen er ferdig.

Hvis Systemgjenoppretting ikke hjalp, må du kanskje nullstille Windows 10. Husk at tilbakestilling av Windows 10 vil fjerne alle filer og mapper fra C-stasjonen, så vær sikker på å opprette en sikkerhetskopi. Gjør følgende for å gjenopprette Windows 10:

 1. Start datamaskinen på nytt noen ganger mens datamaskinen starter.
 2. Velg Feilsøking> Tilbakestill denne PCen .
 3. Velg Fjern alt> Bare stasjonen der Windows er installert> Bare fjern filene mine .
 4. Vent til prosessen skal fullføres.

Hvis problemet vedvarer selv etter tilbakestillingen, er det mest sannsynlig at NO_PAGES_AVAILABLE feil skyldes feil maskinvare.

Løsning 8 - Sjekk maskinvaren din

Ny installert maskinvare kan forårsake BSoD-feil, spesielt hvis den nye maskinvaren ikke er fullt kompatibel med hovedkortet ditt. Hvis du installerte noen ny maskinvare før NOPAGES AVAILABLE feilen startet, vises, må du fjerne den eller erstatte den og kontrollere om problemet er løst. Hvis problemet fortsatt varer, kan det skyldes feil maskinvare.

Den vanligste årsaken til BSoD-feil er RAM, og for å sjekke RAM må du teste RAM-moduler en etter en. Bare fjern alt, men en RAM-moduler, og kontroller om problemet fortsatt varer. Gjenta denne prosessen for alle installerte moduler. I tillegg kan det være lurt å bruke verktøy som MemTest86 + for å sjekke om RAM-en din fungerer som den skal.

Hvis RAM-en din fungerer uten problemer, kan hovedkortet, harddisken eller annen maskinvarekomponent forårsake dette problemet.

Vi anbefaler på det sterkeste at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å skanne og fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

INGEN SIDER AVGJENGELIG feil kan være problematisk, og denne feilen skyldes ofte et defekt RAM-modul, men før du bytter ut RAM, må du prøve andre løsninger fra denne artikkelen.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juni 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.