Full løsning: Ingen feil i håndtering av støtte i Windows 10

Blue Screen of Death-feil er trolig en av de alvorligste feilene du kan støte på på Windows 10. Disse feilene kan skape mange problemer, så i dag skal vi vise deg hvordan du løser NO_EXCEPTION_HANDLING_SUPPORT-feilen.

Slik løser du ikke EXCEPTION HANDLING SUPPORT BSoD-feil

 1. Installer de nyeste oppdateringene i Windows 10
 2. Installer de nyeste driverne
 3. Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet
 4. Kjør SFC-skanningen
 5. Kjør DISM
 6. Sjekk harddisken
 7. Fjern de problematiske applikasjonene
 8. Fjern overklokkingsinnstillinger
 9. Oppdater BIOS
 10. Sjekk etter feil maskinvare

Løsninger for å fikse NO EXCEPTION HANDLING SUPPORT feil

Løsning 1 - Installer de nyeste oppdateringene i Windows 10

Maskinvare- eller programvareproblemer kan føre til at feil i Blue Screen of Death vises, derfor er det viktig å løse disse problemene så snart som mulig. For å fikse både problemer med maskinvare og programvare, anbefales det å bruke Windows Update og laste ned de nyeste oppdateringene for Windows 10.

Microsoft forbedrer kontinuerlig Windows 10 ved å frigjøre nye oppdateringer ofte. Mange av disse oppdateringene gir feilrettinger relatert til både maskinvare og programvare, men det finnes også ulike sikkerhetsforbedringer. Hvis du vil holde PCen stabil og sikker fra feil, anbefaler vi sterkt at du laster ned de nyeste oppdateringene ofte.

Løsning 2 - Installer de nyeste driverne

Drivere er en nøkkelkomponent i operativsystemet, derfor anbefales det å holde driverne oppdatert hvis du ønsker at systemet skal være stabilt. Hvis driverne dine er utdaterte, eller hvis de ikke er kompatible med Windows 10, vil du ikke kunne bruke maskinvaren som er relatert til de driverne, og du kan få en NO_EXCEPTION_HANDLING_SUPPORT BSoD-feil. Oppdatering av drivere er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + X på tastaturet for å åpne Power User Menu. Velg Enhetsbehandling fra listen.

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, finn enheten du vil oppdatere, høyreklikk den og velg Oppdater driverprogramvare .

 3. Velg Søk automatisk for oppdatert driverprogramvare og vent på Windows 10 for å laste ned riktig driver.

 4. Gjenta de samme trinnene for alle drivere som du vil oppdatere.

Som du kan se, er oppdateringen av driverne med Enhetsbehandling ganske grei, men husk at Enhetsbehandling ikke alltid laster ned de nyeste driverne. Hvis du vil ha de nyeste driverne installert, anbefaler vi sterkt at du laster ned nødvendige drivere manuelt. Det er relativt enkelt å laste ned drivere manuelt, og alt du trenger å gjøre er å besøke maskinvareprodusentens nettsted og laste ned de nyeste driverne for enheten din. Husk at du kanskje må oppdatere alle drivere for å fikse dette problemet.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 3 - Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet

Hvis oppdateringen av driverne ikke ble gjort, vil vi prøve Windows 10s innebygde feilsøkingsverktøy. Dette verktøyet kan brukes til å løse alle slags problemer inne i systemet, inkludert BSOD-feilene.

Slik kjører du feilsøkingsverktøyet for Windows 10:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Gå over til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 3. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 4. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 5. Følg ytterligere instruksjoner for å fullføre feilsøkingsprosessen.

Løsning 4 - Kjør SFC-skanningen

Den neste tingen vi skal prøve kjører SFC-skanningen. System File Checker er et kommandolinjeverktøy som skanner alle systemfiler for potensielle problemer. Så, hvis en korrupt systemfil er årsaken til NO_EXCEPTION_HANDLING_SUPPORT-feilen, vil SFC-skanningen trolig løse den.

Slik kjører du SFC-skanningen i Windows 10:

 1. Gå til Søk, skriv cmd, og åpne kommandoprompt som administrator.
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til skanningen er fullført (det tar en stund)
 4. Verktøyet løser automatisk problemet, hvis det er mulig.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Kjør DISM

Og den tredje feilsøkeren vi skal bruke her er DISM. Dette verktøyet distribuerer systembildet, som vanligvis fører til å løse ulike problemer. På den måten kan DISM også være nyttig når det gjelder NO_EXCEPTION_HANDLING_SUPPORT-feilen.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Høyreklikk Start og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 6 - Kontroller harddisken

En ødelagt harddisk er alarmerende. Og de første advarselsmeldingene kommer i form av BSOD-problemer. Så, gå og sjekk nåværende tilstand på harddisken din. For å gjøre det, bør du kjøre kommandoen chkdsk. Denne kommandoen skanner partisjonene dine, og bruker løsninger, hvis det er mulig.

Slik kjører du kommandoen chkdsk i Windows 10:

 1. Skriv inn avansert oppstart (Start datamaskinen på nytt mens du holder Shift- tasten nede ).
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer .
 3. Velg Kommandoprompt fra listen over alternativer.
 4. Når Kommandoprompt vises, skriver du inn følgende linjer og trykker på Enter etter hver linje for å kjøre den:
  • bootrec.exe / rebuildbcd
  • bootrec.exe / fixmbr
  • bootrec.exe / fixboot
 5. Noen brukere foreslår også at du må kjøre flere chkdsk- kommandoer også. For å utføre disse kommandoene, må du vite stasjonsbokstaver for alle harddiskpartisjonene dine. I kommandoprompt bør du skrive inn følgende (men husk å bruke bokstavene som passer til harddiskpartisjonene på PCen din):
  • chkdsk / rc:

  • c hkdsk / rd:

  Dette er bare vårt eksempel, så husk at du må utføre chkdsk-kommandoen for hver harddiskpartisjon du har.

 6. Start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 7 - Fjern de problematiske applikasjonene

Tredjepartsapplikasjoner kan føre til at NO_EXCEPTION_HANDLING_SUPPORT og andre Blue Screen of Death-feil vises, derfor hvis du har installert eller oppdatert noen programmer nylig, ber vi deg om å fjerne dem.

En vanlig årsak til BSoD-feil kan være antivirusprogramvare eller brannmur. Ifølge brukere kan nesten alle antivirusprogrammer forårsake denne feilen, og for å løse dette problemet anbefaler vi sterkt at du fjerner alle tredjeparts antivirusprogrammer fra PCen. I tillegg til å avinstallere antivirusprogrammet, anbefales det også at du bruker dedikert fjerningsverktøy for å fjerne alle filer og registeroppføringer assosiert med antivirusprogrammet ditt. De fleste antivirusbedrifter har dedikerte fjerningsverktøy tilgjengelig for nedlasting, så sørg for å laste ned en for ditt antivirusprogram.

Løsning 8 - Fjern overklokkingsinnstillinger

Ved å overklokke PCen din, får du bedre ytelse, men husk at overklokking kan føre til visse problemer. Hvis overklokken din ikke er stabil, vil PCen krasje og gi deg NO_EXCEPTION_HANDLING_SUPPORT feilen. For å fikse denne feilen, anbefaler vi sterkt at du fjerner alle overklokkingsinnstillinger og kontrollerer om PCen fungerer bra uten dem.

Løsning 9 - Oppdater BIOS

Noen ganger er bestemt maskinvare ikke fullt kompatibel med hovedkortet ditt, og det kan føre til at feilmeldingen for Blue Screen of Death vises. For å fikse dette problemet, og for å låse opp nye funksjoner på hovedkortet ditt, bør du kanskje oppdatere BIOS. Oppdatering av BIOS er litt avansert, derfor anbefaler vi deg å være ekstra forsiktig hvis du ikke vil forårsake permanent skade. For å se hvordan du skal oppdatere BIOS på riktig måte, foreslår vi at du kontrollerer hovedkorthåndboken din for detaljerte instruksjoner.

Løsning 10 - Sjekk etter feil maskinvare

NO_EXCEPTION_HANDLING_SUPPORT og andre Blue Screen of Death-feil kan skyldes feil maskinvare, derfor foreslår vi at du kontrollerer om maskinvaren fungerer som den skal.

Brukere rapporterte at problemer med RAM og hovedkort kan føre til at denne feilen vises, derfor må du kontrollere disse komponentene først. Få brukere rapporterte at de klarte å løse dette problemet på HP-bærbar PC ved å fjerne den trådløse musen, så du kan også prøve det også.

Hvis du fortsatt har problemer med maskinvaren din, eller du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

NO_EXCEPTION_HANDLING_SUPPORT BSoD-feil skyldes vanligvis maskinvaren din, men før du kontrollerer maskinvaren, anbefaler vi deg å prøve alle andre løsninger fra denne artikkelen.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juni 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.