Full oppgave: Google Chrome kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profil

Chrome Browser er kjent for det store antallet nettleserutvidelser den støtter. Google Chrome-butikken er oversvømt med utvidelser / plugins på tvers av hver kategori. Mens installering og bruk av plugins i seg selv er ganske enkelt, er det tilfeller hvor ting kan bli litt stygg. Utvidelsesfeilen er et slikt tilfelle der Chrome-brukere ikke har lov til å installere nettleserutvidelsen.

"Kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profil", denne feilmeldingen vises mens du installerer en utvidelse. Det er mest sannsynlig at det skjer når man installerer en gammel utvidelse på nytt. Dette problemet har blitt observert på alle Windows-versjoner, inkludert 7/8/10. Hva som skjer, er i dette tilfellet at nettleseren ikke kan flytte utvidelsen til profilmappen. La oss prøve å løse problemet ved å bruke en rekke feilsøkingsmetoder.

Google Chrome kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profil

Kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profilmelding kan forhindre deg i å installere nye utvidelser. Når vi snakker om dette problemet, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • En feil har oppstått kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profil. Oppdater på nytt - Dette problemet kan oppstå på grunn av visse feil i Chrome. For å fikse problemet, start bare Chrome på nytt eller endre navn på standardkatalogen.
 • Google Chrome kunne ikke pakke ut utvidelsen - Dette er et lignende problem, men du bør kunne fikse det ved hjelp av løsningene fra denne artikkelen.

Løsning 1 - Start nettleseren / PCen på nytt

Noen ganger kan disse typer problemer oppstå på grunn av midlertidige feil, og en måte å fikse dem på er å bare starte nettleseren eller PCen på nytt. Hvis det oppstår feil, bare start nettleseren på nytt og sjekk om det hjelper.

Hvis problemet fortsatt er der, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet fortsatt er tilstede. Dette er en enkel løsning, men flere brukere hevder at det fungerer, så du vil kanskje prøve det ut.

Løsning 2 - Fjern cachen din

Noen ganger kan det hende at du ikke kunne flytte utvidelseskatalog til profilmelding når du prøver å installere utvidelser. Det ser ut til at denne feilmeldingen kan skyldes hurtigbufferen og midlertidige filer, og for å fikse dette problemet må du finne og fjerne disse filene.

Dette er relativt enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.

 2. Innstillinger- fanen vil nå vises. Bla helt ned og klikk på Avansert .

 3. Klikk nå Slett nettlesingsdata .

 4. Angi tidsintervall til hele tiden . Klikk nå på Slett data- knappen.

Når du har fjernet hurtigbufferen, må du kontrollere om problemet fortsatt er der. I tillegg til å slette cachen, foreslår brukerne å bruke CCleaner til å fjerne søppelfilene fra PCen, slik at du også kan gjøre det.

Løsning 3 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

I noen sjeldne tilfeller er det mulig at antivirusprogrammet ditt forårsaker. Kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profilmelding . For å fikse dette problemet, anbefales det å deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper.

Hvis problemet fortsatt er der, må du kanskje deaktivere antivirusprogrammet ditt helt. I noen sjeldne tilfeller kan det hende du må fjerne antivirusprogrammet for å fikse dette problemet. Hvis du fjerner antivirusprogrammet, løser problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning.

Det er mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du vil ha maksimal beskyttelse som ikke vil forstyrre nettleseren din, bør du definitivt prøve Bitdefender .

Løsning 4 - Tøm papirkurven

Ifølge brukerne klarte de å fikse. Kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profil i nettleseren ved å tømme papirkurven. Flere brukere rapporterte at problemet ble fullstendig løst etter at du har ryddet papirkurven, så du vil kanskje prøve det.

Når du har rengjort papirkurven, bør problemet løses helt, og du kan igjen installere utvidelser.

Løsning 5 - Opprett en ny standardmappe

Kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profilmelding kan noen ganger vises fordi standardkatalogen er skadet. Chrome bruker denne katalogen, men hvis katalogen er skadet, kan det hende at du ikke kan installere nye utvidelser. For å fikse dette problemet anbefales det at du omdøper den gamle standardmappen. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + R og skriv inn % localappdata% . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Naviger til GoogleChromeUser Data katalogen.
 3. Finn standardkatalogen og endre navn på den til Standard-sikkerhetskopiering .

 4. Etter å ha gjort det, start Chrome igjen.

Når du omdøper katalogen, bør Google Chrome gjenskape det og problemet vil bli løst.

Løsning 6 - Installer Google Chrome på nytt

Hvis problemet fortsatt er der, kan det hende at det skyldes Chrome-installasjonen din. Noen ganger kan installasjonen din bli ødelagt, og det vil føre til at dette og mange andre feil vises. For å fikse problemet foreslår brukerne å installere om Google Chrome på nytt.

Det er flere måter å gjøre det på, og det mest effektive er å bruke en avinstalleringsprogramvare som Revo Uninstaller . Hvis du ikke er kjent, er avinstallasjonsprogramvaren et spesielt program som helt vil fjerne det valgte programmet sammen med alle dets filer og registeroppføringer.

Ved å bruke avinstalleringsprogramvare fjerner du helt Chrome fra PCen din, slik at det ikke er noen gjenværende filer. Nå trenger du bare å installere Chrome igjen, og problemet bør løses.

Løsning 7 - Fjern problematiske utvidelser

Chrome lar deg forlenge funksjonaliteten med ulike utvidelser, men noen ganger kan disse utvidelsene føre til at du ikke kan flytte utvidelseskatalogen til profilfeil for å vises. For å fikse problemet, anbefales det at du finner og deaktiverer de problematiske utvidelsene.

Dette er relativt enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Klikk på menyikonet og velg Flere verktøy> Utvidelser .

 2. Du bør nå se listen over installerte tillegg. Klikk på bryterikonet ved siden av utvidelsens navn for å deaktivere utvidelsen. Gjenta dette trinnet for alle installerte utvidelser.

 3. Når du deaktiverer alle utvidelser, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Når du har deaktivert alle utvidelser, må du kontrollere om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises lenger, må du aktivere utvidelser en etter en til du finner den som forårsaker dette problemet. Når du har funnet den problematiske utvidelsen, må du holde den deaktivert eller fjerne den fra Chrome.

Mange brukere rapporterte at HTTPS Everywhere- utvidelsen forårsaket dette problemet, så hvis du bruker det, må du deaktivere det og se om det hjelper.

Løsning 8 - Bruk Chrome Beta eller Chrome Canary

Hvis du fortsetter å ikke Kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profilmelding, kan problemet være relatert til din versjon av Chrome. Selv om Chrome er en flott nettleser, kan problemer noen ganger vises, og den beste måten å fikse dem på er å holde nettleseren din oppdatert.

Hvis nettleseren din allerede er oppdatert, anbefaler vi deg å prøve Chrome Beta eller Chrome Canary. Beta-versjonen tilbyr vanligvis nye reparasjoner, og det er stabilt for bruk, for det meste, så du vil kanskje prøve det ut.

På den annen side er Kanariske versjonen en eksperimentell versjon, og den har vanligvis de nyeste oppdateringene som ikke er fullt testet. Som et resultat kan Kanariske versjonen ikke være stabil, men den skal ha de nyeste feilene installert.

Kunne ikke flytte utvidelseskatalog til profilmelding kan forårsake mange problemer og forhindre deg i å installere utvidelser i Chrome, men vi håper at du klarte å løse dette problemet ved hjelp av en av våre løsninger.