Fredag ​​den 13. bugs: Database Login Failure, problemer med mus følsomhet, og mer

Fredag ​​den 13.: Spillet bringer Jason tilbake. Som spiller tar du enten rollen som Jason Voorhees, eller en Camp Crystal Lake-rådgiver. Så, sammen med seks andre uskyldige sjeler, vil du prøve å holde deg i live mens den mest kjente morderen i verden sporer deg.

Spillerne rapporterer at fredag ​​den 13. er påvirket av en rekke tekniske problemer, alt fra serverforbindelsesproblemer til DLC-nøkkelproblemer.

Fredag ​​den 13.: Spillet rapporterte feil

  1. Database Login Feil på serverforbindelsen
  2. Mus følsomhet problemer
  3. Spillet vil ikke fungere på den nyeste Windows 10-bygningen
  4. Profildata lagres ikke
  5. Kontrolleren slår tilfeldig på spillerens stemmer
  6. Savini og klær DLC Key Issues

1. Database Login Feil på serverforbindelsen

Mange spillere rapporterer at de ikke kan koble til spillets servere på grunn av feilen "Database Login Failure". Det ser ut til at denne feilen oppstår fordi serverne er overbelastet.

Feilsøking for databaseinnlogging - Bekreft Internett-tilkoblingen din?

Mitt internett er på og jobber, og jeg kunne ikke få spillet til å komme online hele dagen.

Hvis du har oppdaget denne feilen, bruker du følgende to løsninger for å fikse problemet:

  • Gå til ditt anti-virus / brannmur og slå av alle skanning av nettverkstrafikken for spillet.
  • Installer spillet og anti-cheat-programmet på nytt

Noen spillere rapporterte at disse to løsningene hjalp dem til å koble til fredag ​​den 13. servere. Forhåpentligvis vil de gjøre trikset for deg også.

2. Feilfølsomhetsproblemer

Det er enten super sakte eller super fort, super fort noen ganger på .01 sens og super sakte somtimes på høyeste sens. jeg spiller på 600 ppt så ikke gal, wtf skjer.

3. Spillet vil ikke fungere på den nyeste Windows 10-bygningen

Spillere som kjører Windows 10, bygger 16199, kan ikke starte fredag ​​den 13. på grunn av feilen "Ugyldig spillkørsel".

Jeg opplever det samme problemet på denne Windows-bygningen. Lansering av spillet kaster en feil "Ugyldig spillkjørbar ..." og deretter banen til SummerCamp.exe

4. Profildata lagres ikke

Når jeg låser opp og legger en grep for Jason, blir det fast mens du sparer hver gang. Jeg kan bare komme seg ut ved å bli med en venns spill gjennom dampbrett, men bortsett fra at den eneste løsningen er Alt + F4 i spillet, og når jeg åpner den en gang til, blir alle mine drapslisser tømt. Eventuell hjelp vil bli verdsatt ..

5. Kontrolleren slår tilfeldig på spillerens stemmer

Av en eller annen grunn hvis jeg bruker kontrolleren min, har det bare stemmen min slått på hele tiden.

For øyeblikket er det ingen løsning tilgjengelig for å fikse dette problemet. Du kan prøve å reparere spillet med Steam-klienten. Vi kan ikke med sikkerhet si om dette vil hjelpe.

6. Savini og klær DLC Key Issues

Noen spillere kan ikke få tilgang til Savini-hud- og klærpakker. Når de klikker på "Logg inn på krav" -alternativet, tar spillet dem til hele spillet DLC-koden.

[...] Noe er funky med Savini hud og klær pakker. De backers som fikk disse elementene; Vi jobber med å prøve å finne ut hva problemet er. Bokstavelig talt jobber med det for øyeblikket, burde vite snart! Nøkler bør lastes ned ... men av en eller annen grunn viser innholdet ikke i spillet.

Hvis du har kommet over eventuelle løsninger for å fikse disse problemene, kan du liste opp feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.