Gratis * VPN for Japan som du kanskje ikke vet om

Japan er uten tvil et av de mest teknologisk avanserte landene i verden, med antall internettbrukere bare noen få prosent mindre enn absolutt (93% av de populære voksne). Landet er, med lang strekk, det mest tech-inkluderende landet i Fjernøsten. Som sådan er det lite eller ingen form for censur eller begrensning på bruk av internett / tilgang.

Imidlertid er det i takt med teknologiske fremskritt i Japan (og den vestlige verden) økende risiko for hacks, snoops og cyber-tyveri - som i det siste tiåret har blitt alvorlig kritisk. I lys av dette har spørsmålet om nettverkssikkerhet (og privatliv) blitt gitt mer oppmerksomhet som aldri før. Og en av disse er adventen til Virtual Private Networks aka VPN.

Selv om de mest holdbare VPN-ene tilbyr betaltjenester, får du muligheten til å bruke dem gratis, om enn i en begrenset periode. Denne artikkelen gir deg en kortfattet samling av noen av de beste gratis VPN-ene for Japan. Les videre!

Leter du etter en gratis VPN for Japan?

1

Cyberghost

Den fremste VPN-merkevaren / tjenesteleverandøren er uten tvil Cyberghost. Denne VPN-leverandøren, et rumenskbasert Internett-sikkerhetsfirma, skiller seg ut som en av de beste over bord. Når det gjelder dekning, hastighet og tilkobling, sikkerhetsprotokoller, brukervennlighet og mer betydelig, overkommelig pris.

Cyberghost er den beste tilgjengelige krypteringsprotokollen i bransjen, i henhold til 256-biters AES-protokollen. Dette gir deg en ugjennomtrengelig forbindelse til et hvilket som helst område, spesielt geoblokket eller sensurert nettsted.

I utgangspunktet tilbyr Cyberghost en av de mest omfattende VPN-serverdekningene med over 3000 proxy-servere på rundt 65 steder over hele verden. Faktisk er Cyberghost vert for mange servere i Fjernøsten (Asia), med rundt 10 lokale servere i Japan alene.

Med dette får 100 millioner + Internett-brukere i landet (turister og borgere) muligheten til å koble til "hjemme-serverne" med bekvemmelighet.

I tillegg vert Cyberghost et omfattende sett med sikkerhets- og geokrypteringsfunksjoner. Noen av disse inkluderer automatisk drepebryter, ingen loggeringspolicy, OpenVPN-protokoll, ubegrenset serverbytting, ubegrenset båndbredde, godkjenning av industristandard (MD5 HMAC), 3100+ IP-er og mer.

Andre kjente funksjoner i Cyberghost inkluderer kompatibilitet på tvers av plattformer (for mobile og stasjonære enheter), flere samtidig støtte (opptil 7 tilkoblinger) og mer. Den viktigste funksjonen er imidlertid den 45-dagers tilbakebetalingspolitikken, som gjør at du kan få pengene tilbake innen en 45-dagers grace periode.

Cyberghost, mens det ikke er en vanlig, gratis VPN-tjenesteleverandør, gir nye brukere muligheten til å bruke tjenesten gratis, om enn i en begrenset periode (syv dager). Denne perioden er merket "gratis prøveperiode", hvoretter brukere forventes å abonnere på en betalt versjon, som starter på 4, 13 dollar per måned (for en 2-årig plan).

Likevel kan du kansellere abonnementet ditt og få pengene tilbake innen 45 dager. Dette betyr at "du kan nyte tjenesten i over en og en halv måned gratis". Av denne grunn inkluderte vi CyberGhost på denne listen.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
 • 256-biters AES-kryptering
 • Over 3000 servere over hele verden
 • Flott prisplan
 • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN

NordVPN er en av de beste VPN-tjenesteleverandørene i markedet, som tilbyr gratis service til sine brukere over hele verden. Som sådan gjør den vår liste over beste gratis VPN for Japan. Dette VPN er best kjent for sin doble krypteringsprotokoll, som sikrer at tilkoblingen din er sikker fra slutt til slutt.

Når det gjelder dekning, kan NordPVN stå tå-til-tå med noen VPN-tjenesteleverandør. Den har server tilstedeværelse i mer enn seksti land over hele verden, med servere som nummererer godt over 5.200. NordVPN har også det beste av kryptering / sikkerhets- og tilkoblingsprotokoller i bransjen. Spesifikt inkluderer disse standard AES 256-bit, 2048-bit SSL, STP, IPSec, PPTP og mer.

Nøkkelfunksjoner i NordVPN inkluderer:

 • P2P-deling
 • Internett Kill-bryter
 • Flere samtidige tilkoblinger (maks 6)
 • Optimaliserte servere og dedikerte IP-adresser
 • Støtte på tvers av plattformen (Windows, Mac OS, Android etc.)
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

NordVPNs vertsfunksjoner sikrer at du enkelt kan overstyre noen form for geo-begrensning og få tilgang til favorittnettstedene dine uten å avsløre verken din identitet eller din plassering. Med dette får du absolutt privatliv på nettet. Interessant, kan du nyte alle disse gratis.

NordVPN blir gjort tilgjengelig for amerikanske abonnenter gratis. Brukere i Japan og andre land kan også nyte VPNs tjeneste gratis, om enn for en begrenset periode. Spesielt kan nye brukere bruke NordVPN på gratis prøveperiode, i en periode på 7 dager.

For å fortsette å nyte tjenesten etter gratis prøveversjon, kan du velge en av de rimelige planene som tilbys spesifikt 3-års planen og 2-årsplanen, som går så lavt som $ 2, 99 per måned og $ 3, 99 per måned.

I mellomtiden kan du fortsatt nyte NordVPNs tjeneste gratis i en lengre periode. Dette gjøres mulig av "pengene tilbake garanti" -funksjonen, som gjør at du kan få pengene tilbake innen 30 dager etter abonnementet. Derfor kan du bruke VPN gratis i en periode på 37 dager (inkludert 7-dagers gratis prøveperiode).

 • Last ned nå NordVPN
3

IPVanish

IP Vanish, som CyberGhost og NordVPN, er ikke helt tilgjengelig gratis. Det gir imidlertid nye brukere gratis tilgang (begrenset) til tjenesten i en kort periode. Dette VPN har fysisk tilstedeværelse (servere) i over 60 land over hele verden, med i gjennomsnitt 20 servere på hvert sted. Noen av disse serverne er tilgjengelige i Japan og andre asiatiske land.

IPVanish er spesielt egnet for små lag og nye bedrifter, da den har kapasitet til å støtte opptil ti tilkoblinger om gangen. Dette betyr at du kan sikre alle gruppemedlemmers tilkoblinger til hvert nettsted (til og med begrenset nettsted), med en enkelt IPVanish-konto.

Andre viktige funksjoner i IPVanish inkluderer 24/7 kundesupport, 40 000 + delte IP-er, multiplatformkompatibilitet, null trafikklogging, optimalisert hastighet, P2P-trafikk (ubegrenset), tilkoblingsprotokoller (IPsec, OpenVPN etc.), pengene tilbake garanti og mer.

 • LES OGSÅ : 5 av det beste antivirusprogrammet med gratis VPN

IPVanishs gratis prøveversjon er tilgjengelig for kun kunder som bruker iOS-enheter. For andre (Windows, Mac og Android), er det en 7-dagers tilbakebetalingsgaranti på kansellering av abonnementer. Som sådan kan du bruke IPVanish gratis i en periode på en uke.

IPVanish betalt (abonnement) planer starter med en relativt rimelig pris på $ 3, 74 per måned (for en 2-årig plan). Andre planer inkluderer årlig plan ($ 6, 49 per måned), 3 måneders plan ($ 8, 99 per måned) og månedlig plan ($ 10 per måned).

 • Få nå IPVanish

Konklusjon

Det er tonnevis av gratis VPN-tjenester der ute. Imidlertid gir nesten alle disse VPNene mer skade enn bra, da de fleste er designet for å sippe (til tredjeparter) dataene de er ment å beskytte. Derfor anbefales det sterkt å holde seg borte fra dem.

De reviderte VPNene, mens de blir betalt, tillater deg å bruke sine tjenester gratis, om enn i begrenset tidsperiode, fra en uke til en måned til en og en halv måned. Etter denne perioden kan du bestemme deg for å abonnere på en av de betalte planene, som tilbys til rimelige priser.

Gratis * : I denne guiden betyr " gratis " å kunne bruke programvaren gratis i en begrenset periode. Det er en enorm innsats bak alle VPN-verktøy. Bedrifter må dekke disse kostnadene via betalte abonnementer.