Forza Motorsport 7 bugs: FPS drops, input lag, og mer

Forza Motorsport 7 er nå live. Hvis du er en motorsykkelvifte, kan du nå vise dine ferdigheter og skyve pedalen til metallet, og etterlate dine konkurrenter.

På samme måte som det skjer med hvert nystartet spill, påvirkes FM7 også av en rekke feil som begrenser spillopplevelsen. For eksempel kjempes mange spillere fortsatt for å laste ned spillet, men forhåpentligvis vil disse nedlastingsproblemene bli løst så snart som mulig.

I denne artikkelen kommer vi til å liste de hyppigste Forza Motorsport 7-problemene rapportert av spillere, samt deres tilsvarende løsninger, hvis tilgjengelig.

Forza Motorsport 7 rapporterte feil

  1. Merkelig billyder
  2. Private lobbyer trenger en løsning
  3. Inngangsslag på hjul / pedaler
  4. Stemmekanalproblemer
  5. FPS faller
  6. Asfalt endrer farge
  7. Spilleren får ikke CR eller XP etter å ha fullført løpet

1. rare bil lyder

Spillere rapporterte at noen av bilens lyder er veldig skuffende. Selv om dette ikke er et spillbryterproblem, er det fortsatt veldig frustrerende fordi det begrenser spillopplevelsen. Å høre bilmotoren din er en av de største gledene i verden for bilspillere og drivere generelt.

Jeg lurer bare på hvordan de kan gjøre det så ille? (forvirret) Se på Horizon 3 Jeg tror det er noen problemer med lyden det er bra, men ok generale jeg vil si det er mye bedre fremdeles enn FM7.

I horisont 3 skal bilene som skal ha en karakteristisk lyd ha det, men i FM7 er alt det samme i cockpitvisning, lydene er også mye høyere enn ute! Alle v12 er bare lydavfall.

Forhåpentligvis vil Turn 10 Studio fikse denne feilen med en fremtidig oppdatering.

2. Private lobbyer trenger en løsning

Mange spillere kritiserte Turn 10 Studios for det generelle aspektet og funksjonaliteten til private lobbyer. Nærmere bestemt sier spillerne at lobbyene ikke er fullt funksjonelle, og det mangler mange elementer fra ordningen.

Det er godt kjent nå - de private lobbyene er helt uferdige og vil ikke engang fungere skikkelig 50% av tiden.

Hvor er Drag Racing, i hvert fall for private lobbyer?

Hvor er AI for private økter med 2 eller 3 venner?

Hvorfor kan jeg ikke lage min egen server uten at jeg trenger å invitere vennene mine først, så jeg kan sette opp ting før de blir med?

Hvem var ansvarlig for dette rotet? Jeg vet at spillet bare ble utgitt, men kom igjen ... I sin nåværende tilstand er Multiplayer absolutt lackluster og helt ubrukelig.

3. Inngangsslag på hjul / pedaler

Å ha et pålitelig system som overfører dine innspill med lynhastighet er viktig i bilspill. Dessverre kan noen FM7-spillere ikke fullt ut nyte spillet på grunn av innspillingsproblemer.

Er det noen som har innspill på deres hjul / pedaler? Jeg har en G27 som fungerer bra på alle spill ... bortsett fra Forza7. Jeg har brukt andre USB-porter, samme resultater. Det er bare et veldig lite lag, men merkbar nok til å være en spill-stopper. TIA

4. Stemmekanalproblemer

Spillere rapporterte at noen ganger stemningskanalen endres automatisk, slik at de ikke kommuniserer med sine venner i multiplayer-modus.

Jeg kan ikke tro på 2017 å ikke kunne snakke med vennene mine i en fest fordi spillet automatisk trekker meg inn og ut av multiplayer fra en lydkanal til en annen, det er uutholdelig, turn10 har nye programmerere ??? Jeg kunne ikke tro at de fortsatt er seg selv

5. FPS faller

Lav FPS-problemer påvirker både PC- og Xbox One-spillere. Problemet oppstår i singleplayer og multiplayer-modus, og påvirker tilfeldig løpene.

Jeg opplever en haug med rammedråper / stamming i multiplayer. Uavhengig av bil / spor / vær brukt. Spiller med min private privat lobby, de fleste av oss opplever denne rammedrappen. Det er veldig vanskelig å spille bra. Jeg er på Xbox One S, men jeg vet at noen av gutta er på base XB1 også. Det blir veldig ille når noen blir med eller forlater festen og XB-varslingen dukker opp på skjermen, vi alle ville freak out opplever en heftig stutter av det som føltes som aldre, men var sannsynligvis nærmere 1 sekunders tidsramme.

6. Asfalt endrer farge

Noen spillere la merke til at asfalten endrer farge fra tid til annen. Dette er ikke en spillbrytende feil, men det er ganske irriterende fordi det kan ødelegge fokuset ditt.

Jeg lekte i cockpit utsikt på Le Mans under regnforhold og jeg sværger asfaltflickerne blå og grå og så videre. Virker som en feil. Noen andre merker?

7. Spilleren får ikke CR eller XP etter å ha fullført løpet

Etter å ha investert timer i spillet, er det verste som muligens kan skje, å innse at du ikke fikk noen CR eller XP til å belønne din innsats.

Ja, har dette problemet også. ikke bare i fri spill, men også med karriere, men bare når løpetid er satt til lang eller ekstra lang, prøvde du å starte spillet på nytt, og dette skjer fortsatt. XP-belønningene vil dukke opp i kategorien på hovedmenyen, men ingen kreditter vises. Jeg håper dette blir løst snart, det er ganske irriterende å gjøre 30 + runder i et løp, og da har spillet hoppet over XP og CR, meningsløst spiller spillet lenger hvis jeg ikke får noe for innsatsen.

Dette er de vanligste Forza Motorsport 7 bugs rapportert av spillere. Hvis du kom over ulike løsninger for å fikse dem, kan du hjelpe spillgruppen ved å oppgi feilsøkingstrinnene i kommentarene nedenfor.