Football Manager 17 skaderate er urealistisk, gir hodepine til spillere

Football Manager 2017 er et fotball simuleringsspill hvor spillere tar på seg rollen som hovedtrener og forsøker å ta sitt lag til ære gjennom en konkurransesong. Den nyeste delen av franchisen føles så real at spillerne faktisk får inntrykk av at de er på en ekte fotballbane. Spillet presser gradvis opp når de står på sidelinjen, venter på at spillerne bruker spill taktikken de utviklet og scorer så mange mål som mulig.

Dessverre synes Football Manager 2017 å være plaget av et stort problem som truer med å helt ødelegge den generelle spillopplevelsen. Holder seg til sin fotball simulerings natur, simulerer spillet også skader og noen ganger blir spillerne skadet. Som et resultat er de utilgjengelige i en viss tidsperiode, akkurat som i ektefellefotball.

Problemet er at mange spillere klager på at skadefrekvensen er urealistisk. De rapporterer at skadefrekvensen er for høy, slik at spillet ikke føler seg føle seg autentisk lenger.

Jeg er 6 kamper i sesongen, og jeg får 1 eller 2 skader per spill i toppen av skadebordet med 10 spillere ut og nærmeste lag til meg er Watford med 3 hvordan er det bra, vi har alle skader, men AI gjør det ikke '

Mens noen spillere er virkelig opprørt av dette problemet, mener andre at deres andre spillere er litt for harde og bør akseptere at tilfeldighetsskadesystemet noen ganger virker til skade for dem. Mens noen er villige til å ta dette som en utfordring og fortsetter å spille Football Manager 2017, er faktum at skadefrekvensen fortsatt er for høy.

Roll av terningen, skader skje, noen ganger mange, andre ganger ingen, aksepter utfordringen. Kanskje du har sittende fast i taktikk og lukkes mer, kanskje trening er for høy, spiller mer utsatt for skade, noen antall faktorer, bare håndtere det som en leder

Inntil spillets utvikler kommer ut med en offisiell oppdatering eller løsning, kan spillere som anser Football Manager 2017 for vanskelig å spille, bruke in-game-editoren og fjerne skader helt. Selv om dette ikke er den perfekte løsningen, tillater det at spillerne helt unngår skader.