Fast: Kan ikke skrive ut faks ved hjelp av et faksmodem i Windows 10, 8.1

Microsoft har nylig kastet ut noen oppdateringer som har løst en rekke problemer - og problemer knyttet til faksmodemene i Windows har også blitt tatt vare på.

Problemet 'du kan ikke skrive ut faks ved å bruke et faksmodem i Windows' har nylig blitt adressert av Microsoft og fikset med en hurtigreparasjon som er tilgjengelig for nedlasting. Slik er feilen beskrevet:

Når du sender en faksjobb ved å bruke et faksmodem som er installert i eller koblet til en datamaskin som kjører Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8 eller Windows Server 2012, er faksen ikke i Windows Faks og Skann utboks . Derfor skrives ikke faksen ut.

Hvordan fikse det kan ikke skrives ut faks ved hjelp av et faksmodem i Windows?

Microsoft sier at dette problemet oppstår fordi anrop av funksjonen FaxStartPrintJob virker feil. Følg denne linken for å laste ned hurtigreparasjonen, eller sørg for at du har den siste oppdateringen som leveres ut via Windows Update.

Hvis hurtigreparasjonen ikke løser dette problemet, kan du prøve å utføre enkelte handlinger alene. De kan få deg til å kvitte seg med dette problemet. Først av alt, kan du prøve å oppdatere driverne våre. Etter det anbefaler vi deg å feilsøke systemet for feil. Kanskje det er en konflikt som ikke lar deg bruke faksmodemet normalt. Hvis du vil se hvordan du utfører disse trinnene, kan du prøve instruksjonene fra vår løsning for faks og skanning som ikke fungerer i Windows.