FIX: Din Microsoft-konto krever oppmerksomhet for å få innsidebygger

Windows Insider-programmet er en flott måte å forhåndsvise og teste nye funksjoner i Windows 10 før de gjør den til den endelige versjonen. Det er også en fin måte å bidra til Microsofts innsats for å gjøre Windows 10 feilfri.

Men det er et kompromiss som skal gjøres når du bruker Windows 10 Insider Preview-bygge - de inneholder feil. En feil har frustrert mange Windows Insiders, og det er "Din Microsoft-konto krever oppmerksomhet for å få insiderbuilder" -feil når du prøver å laste ned nyere Insider-bygg.

Nedenfor vil jeg oppgi et par rettelser som har fungert for flertallet av brukere av Windows Insider som tidligere møtte dette problemet.

Hva gjør du hvis Microsoft-konto krever oppmerksomhet for å få insiderbygging?

Din Microsoft-konto krever oppmerksomhet for å få insiderbygger melding kan hindre deg i å laste ned de nyeste byggene, men det er noen andre problemer som også kan vises. Her er noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Windows 10 Noen av kontoene krever oppmerksomhet - Denne meldingen kan vises hvis du ikke bruker en Microsoft-konto, men du kan fikse det ved å konvertere en lokal konto til Microsoft-kontoen.
 • Innstillingene for diagnostikk og bruk av data krever oppmerksomhet for å få innsideforhåndsbygging - Dette er en variant av denne feilmeldingen, men du bør kunne fikse det ved å bruke løsningene fra denne artikkelen.

Løsning 1 - Bruk en Microsoft-konto

Selv om Windows Insider bygger kan installeres og brukes uten en Microsoft-konto, er en nødvendig for automatisk oppdatering til nyere bygg gjennom Windows Update.

Hvis du ikke bruker en Microsoft-konto, kan du enkelt konvertere din lokale konto til Microsoft-konto ved å gjøre følgende:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Når appen Innstillinger åpnes, navigerer du til kontoen .

 3. Du bør nå se kontoen din. Klikk på Logg inn med en Microsoft-konto i stedet for alternativ.
 4. Skriv inn epost og passord. Hvis du bruker to-trinns bekreftelse, blir du bedt om å skrive inn sikkerhetskoden din, så gjør det også.

Etter at du har gjort det, blir kontoen din konvertert til Microsoft-kontoen, og du bør kunne motta nye Insider-bygg.

Løsning 2 - Skriv inn Microsoft-kontoen din på nytt

Hvis du får din Microsoft-konto krever oppmerksomhet for å få insider å bygge meldinger på PCen, kan du kanskje løse problemet ved å konvertere Microsoft-kontoen din til den lokale kontoen. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Kontoer- delen.
 2. Velg Logg inn med en lokal konto i stedet .

 3. Skriv inn ditt nåværende passord og klikk på Neste .

 4. Skriv inn ønsket brukernavn og passord du vil bruke, og klikk på Neste .
 5. Klikk nå på Logg ut og avslutt .

Etter at du har gjort det, blir din Microsoft-konto konvertert til den lokale kontoen. Nå må du bare konvertere din lokale konto tilbake til Microsoft-kontoen, og problemet bør løses.

Løsning 3 - Koble til insiderprogrammet

Denne feilen er vanligvis relatert til din Microsoft-konto, eller mangel på den under noen forhold. Noen brukere har klarte å fikse denne feilen ved å gå tilbake til Insider-programmet.

Gå over til insider.windows.com og klikk på Start- knappen. Oppgi Microsoft-kontoinformasjonen din hvis den ikke logger deg på automatisk. Når du ser skjermbildet "Velkommen til programmet, Insider", kan du lukke nettleseren din. Nå starter du maskinen på nytt og kontroller om feilen har forsvunnet.

Flere brukere rapporterte at de løste problemet ved å logge inn på insider.windows.com og godta lisensavtalen. Etter at det var gjort, kunne brukerne få de nyeste Insider-byggene.

Løsning 4 - Fjern alle pålitelige enheter

Noen ganger krever din Microsoft-konto oppmerksomhet for å få innsidebygger, kan meldingen vises hvis det er et problem med klarerte enheter. For å fikse dette problemet må du bare fjerne de pålitelige enhetene for kontoen din. For å gjøre dette, følg bare disse trinnene:

 1. Besøk account.live.com .
 2. Gå til Enheter- delen og fjern alle pålitelige enheter.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet fortsatt er der. Dette problemet skyldes vanligvis en midlertidig feil, men du bør kunne løse det med denne løsningen.

Løsning 5 - Opprett en ny konto og konverter den til Microsoft-konto

Hvis din Microsoft-konto krever oppmerksomhet for å få innsidebygger, vises meldingen, og du kan kanskje løse problemet ved å opprette en ny brukerkonto og oppgradere den kontoen til Microsoft-kontoen.

Før du begynner, må du være sikker på at du ikke har noen Microsoft-kontoer på PCen. Hvis du bruker en Microsoft-konto, konverterer du den til den lokale kontoen. Etter at du har gjort det, må du opprette en ny brukerkonto ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Kontoer- delen.
 2. Velg Familie og andre personer fra menyen til venstre. Klikk Legg til noen andre til denne PC- knappen.

 3. Velg Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon .

 4. Velg nå Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .

 5. Skriv inn ønsket brukernavn og klikk på Neste .

Etter at du har gjort det, har du en ny lokal konto klar. Nå bare konvertere den til Microsoft-konto, og problemet med Insiders build bør løses.

Løsning 6 - Endre registret

Noen ganger er den eneste måten å fikse din Microsoft-konto på, må du få informasjon om at innsidere bygger meldingen, er å endre registeret ditt. Endring av registeret kan være potensielt farlig, så vi anbefaler at du bruker ekstra forsiktighet og følg instruksjonene nøye. For å endre registret, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv regedit . Klikk på OK eller trykk Enter for å fortsette.

 2. I venstre rute navigerer du til HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsSelfHostApplicability- nøkkelen.

 3. I høyre rute finner du verdien EnablePreviewBuilds, dobbeltklikk på den og sett den til 1. Hvis denne verdien ikke er tilgjengelig, må du opprette den og endre den tilsvarende.

Etter å ha gjort disse endringene i registret, bør du kunne motta Insider bygger igjen uten problemer.

Noen brukere foreslår også å redigere innholdet i FlightingOwnerGUID- verdien. Du kan finne denne verdien på samme sted som vi nevnte i trinn 2 . Etter at du har funnet det, dobbeltklikker du på det, og fjern alle oppføringer fra sitt datafelt . Klikk nå OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Slett den flere versjonen av den samme PCen

Noen ganger kan det hende du har flere PCer tildelt til din Microsoft-konto, og det kan føre til at din Microsoft-konto krever oppmerksomhet for å få insider til å bygge meldinger. Du kan imidlertid enkelt fikse dette problemet ved å fjerne flere PCer fra listen.

For å fikse dette problemet, gå ganske enkelt til din MS-konto nettside og sjekk om du har flere PC-oppføringer. Brukere rapporterte 4 forskjellige PCer på listen, hver med en annen versjon av Insider-bygget. Etter at alle eldre oppføringer ble fjernet fra listen, ble problemet løst, og alt begynte å fungere igjen.

Din Microsoft-konto krever oppmerksomhet for å få innsidebyggerfeil kan forårsake mange problemer, men vi håper at du løste dette problemet etter å ha brukt en av våre løsninger.