Løs Windows Update-feil med Microsofts dedikerte verktøy

Oppdatering av Windows 10 kan ofte bli et mareritt. De nyeste OS-oppdateringene kan bokstavelig talt gjøre datamaskinen ubrukelig, slik det var tilfellet med KB3201845. Også ganske ofte kan Windows 10-brukere ikke engang installere oppdateringene på enhetene deres på grunn av ulike oppdateringsfeil.

Det er allerede mange løsninger tilgjengelig for å fikse de irriterende Windows 10-oppdateringsfeilene. Hvis du støter på slike problemer, er det første verktøyet du kan bruke Microsofts dedikerte "Fix Windows Update errors" -verktøy.

Løsning Windows Update-feil er et veldig nyttig verktøy du kan bruke som en trinnvis feilsøkingsveiledning. Den største fordelen er at du kan bruke den til å feilsøke Windows 7, og Windows 8.1 også oppdatere problemer.

Fiks Windows Update-feil er Windows Update beste venn

Dette verktøyet hjelper deg med å fikse alle Windows Update-feil, inkludert: 0x80073712, 0x800705B4, 0x80004005, 0x8024402F, 0x80070002, 0x80070643, 0x80070003, 0x8024200B, 0x80070422, 0x80070020 og mer.

Først av alt må du velge Windows-versjonen du kjører. Verktøyet vil da be deg om å kjøre feilsøkingsprogrammet for Windows Update.

Feilsøkingsprogrammet for Windows Update kjører en rekke kontroller på datamaskinen din for å oppdage og rette opp årsakene til oppdateringsproblemer. Du kan kjøre det automatiske reparasjonsalternativet eller bruke det avanserte alternativet som gjør det mulig å manuelt kontrollere de neste feilsøkingstrinnene.

Når verktøyet fullfører bekreftelsestrinnene, foreslår det en rekke løsninger, for eksempel: reparasjon av Windows-oppdateringskomponenter, fastsetting av feil konfigurerte sikkerhetsinnstillinger, kontroll av manglende eller korrupte filer og mer.

Det neste trinnet er å laste ned de nyeste Windows-kumulative oppdateringene. Hvis disse to handlingene ikke løser problemet, vil Fjerne Windows Update-feil oppgi to avanserte feilsøkingstrinn som inkluderer:

  • Kjører DISM-kommandoen i kommandoprompt: DISM.exe / Online / Cleanup-bilde / Restorehealth
  • Tilbakestille eller reinstallere Windows.

Hvis disse to løsningene heller ikke løser problemet, blir du bedt om å kontakte svarskranken.

Fiks Windows Update-feil er en lett å følge feilsøkingsveiledning. Hvert trinn avhenger av tidligere gitt svar, og du kan endre svaret når som helst hvis du skjønte at du sjekket feil boks.

Feilsøkingstrinnene for oppdatering er lik for alle Windows-versjoner, og stole på feilsøkingsprogrammet for Windows Update. Hvis alle løsningene som tilbys av dette verktøyet, ikke klarer det Windows Update-problemet du opplever, må du nullstille eller installere Windows på nytt.

Relaterte historier du trenger å sjekke ut

  • Fiks: Windows 7 Update Center sitter fast og ser etter oppdateringer
  • Fiks: Windows 10-bygningen oppdateres ikke eller henger
  • Slik sjekker du Windows Update-feil raskt og enkelt
  • Microsoft Download Center er fortsatt vert for nedlasting av Windows Update