FIX: Windows kan ikke finne en av filene i dette temaet

Noen brukere har uttalt at en Save a Theme-feilmelding dukker opp på deres Windows-skrivebord. Den fulle feilmeldingen angir: Windows kan ikke finne en av filene i dette temaet. Vil du fremdeles redde temaet? Den feilmeldingen dukker opp tilfeldig og skyldes manglende temafiler og elementer. Dette er noen oppløsninger for Lagre en tema-feil.

Løst: "Lag et tema" -feil på Windows 10

 1. Endre temaet
 2. Slett temaet og installer det på nytt
 3. Bytt tema bakgrunnsinnstilling til bilde
 4. Slå av temasynkroniseringsinnstillingen

1. Endre temaet

Prøv først å bytte til et annet tema for å se om det løser feilmeldingen. For å endre temaet i Windows 10, høyreklikk skrivebordet og velg alternativet Personliggjøring . Velg deretter Temaer til venstre for vinduet, og velg et alternativt tema derfra. Alternativt kan du klikke på Få flere temaer i Microsoft Store for å laste ned et nytt tema og deretter legge til det til skrivebordet. Denne siden gir ytterligere detaljer for noen av de beste Windows 10-temaene.

2. Slett temaet og installer det på nytt

Hvis du foretrekker å beholde ditt nåværende tema, kan du prøve å slette og installere det i stedet. Når du laster ned temaet igjen, bør du sørge for at det ikke finnes noen manglende elementer. Slik kan du installere et tema på nytt i Windows 10.

 • Høyreklikk på Windows 10-skrivebordet for å velge Tilpassing og åpne Innstillinger-vinduet.
 • Klikk Temaer til venstre i Innstillinger-vinduet.

 • Du kan ikke slette det aktive temaet (for øyeblikket valgt). Dermed må du først velge et alternativt tema; og høyreklikk deretter temaet du må installere om igjen, og velg Slett .
 • Hvis du har temaet ditt fra Microsoft MS Store-siden, klikker du på Få flere temaer i Microsoft Store . Søk deretter etter temaet ditt der, velg det og klikk på Get .

 • Klikk på Start for å legge til temaet på tema-menyen i Innstillinger-vinduet. Deretter kan du velge å bruke temaet derfra.
 • Hvis det slettede temaet ditt kom fra et annet nettsted, åpner du nettstedet du opprinnelig fikk det fra for å laste det ned igjen. Dette innlegget gir ytterligere detaljer for installering av tredjeparts temaer i Windows 10.

3. Bytt tema bakgrunnsinnstilling til bilde

Hvis temaet er en lysbildefremvisning, og det meste er, kan du bytte til en bakgrunnsfeil ved å bytte til en bakgrunn. For å gjøre det, høyreklikker du på skrivebordet og velger Tilpassing > Bakgrunn for å åpne alternativene som vises direkte nedenfor. Velg deretter Bilde på Bakgrunn-rullegardinmenyen, og klikk Bla gjennom- knappen for å velge et bakgrunnsbilde.

4. Slå av Tema-synk-innstillingen

Windows 10 inneholder en Tema- synkroniseringsinnstilling som er valgt som standard for de som er logget inn med Microsoft-kontoer. Dette alternativet synkroniserer (eller samsvarer) skrivebordet temaet på alle Windows 10-enhetene en bruker kan bruke med den samme Microsoft-kontoen. Brukere har bekreftet at ved å bytte alternativet Tema- synkronisering, løser du Lagre en Tema-feil. Du kan bytte ut denne innstillingen som følger.

 • Trykk på Type her for å søke på oppgavelinjeknappen for å åpne Cortana-appen.
 • Skriv inn søkeordet "synkroniser" i Cortana's søkefelt.

 • Deretter kan du velge Synkroniser innstillingene for å åpne vinduet som vises nedenfor.

 • Bytt temainnstillingen der av.
 • Alternativt kan du slå av Synkroniseringsinnstillinger for å slå av all synkronisering.
 • Start deretter Windows 10 på nytt.

Enkelte brukere har også bekreftet at bytte synkroniseringsalternativet av og deretter på igjen kan også fikse problemet. Som sådan, trenger du kanskje ikke å forlate synkroniseringen. Så du kan prøve å bytte tema synkronisering igjen etter å ha startet Windows for å holde enhetens synkronisering.

Disse resolusjonene vil sannsynligvis fikse feilmeldingen Lagre et tema i Windows 10. Har du en annen løsning for Lagre en tema-feil? I så fall kan du dele den nedenfor.