Fiks: Windows 10 iCloud Kalender synkroniseres ikke med Outlook

Er din iCloud-kalender ikke synkronisert med Outlook? Dette kan være et stort problem på enhver PC, og i dagens artikkel skal vi takle dette problemet og vise deg hvordan du kan fikse det en gang for alle.

Apples iCloud er skylagring som du kan lagre filene dine til med iOS, Mac OS X og Windows-enheter. Det har også en kalenderapp som synkroniseres med flere enheter. Windows 10-brukere kan redigere og oppdatere iCloud Calendar med Outlook. Eventuelle endringer gjort i kalendersynkroniseringen med Outlook. Kalenderen synkroniseres imidlertid ikke alltid med Outlook (spesielt etter oppgradering til Win 10); og slik kan du fikse Outlook og iCloud-synkronisering i Windows 10.

iCloud for Windows synkroniseres ikke? Prøv disse løsningene

 1. Sjekk iClouds systemstatus
 2. Logg ut og inn
 3. Oppdater Windows 10 iCloud-programvaren
 4. Åpne Outlook med / resetnavpane-bryteren
 5. Rediger registeret
 6. Sjekk at iCloud ikke er din standardkonto

Løsning 1 - Kontroller iClouds systemstatus

Det første du må sjekke er om det er noen kjente problemer som har innflytelse på iCloud. Apple har en praktisk side som viser iCloud-systemstatusen. Klikk her for å åpne Systemstatus siden i øyeblikksbildet rett under. Dette viser deg om iCloud er for øyeblikket nede eller ikke. Hvis Kalender er nede, er det sannsynligvis hvorfor det ikke synkroniseres.

Løsning 2 - Logg ut og inn

Noen ganger er den enkleste løsningen det beste, og hvis du har problemer med iCloud-kalenderen, må du kanskje bare logge deg ut og logge på igjen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Noen Windows-brukere har fastsatt Outlook-synkronisering ved å logge ut og logge seg tilbake til iCloud-kontoer, så denne løsningen kan bare gjøre trikset. Først lukk Outlook hvis det programmet er åpent.
 2. Åpne iCloud for Windows-programvaren.
 3. Deretter trykker du på Logg ut- knappen for å logge ut.
 4. Velg Slett fra datamaskin når du blir bedt om å beholde en kopi av iCloud-kalenderen din og kontaktene.
 5. Vent noen minutter og logg deretter på iCloud igjen.
 6. Velg alternativet Mail, Contacts, Calendars and Tasks i iCloud-vinduet for å synkronisere kalenderen.

Etter at du har gjort det, må du kontrollere om problemet med iCloud-kalenderen fortsatt er der.

Løsning 3 - Oppdater Windows 10 iCloud-programvaren

Det er viktig at du bruker den mest oppdaterte iCloud for Windows-programvaren. For det første er eldre versjoner ikke helt kompatible med Windows 10. For det andre støttes bare iCloud-versjoner fra 5.1 til Outlook 2016. Så hvis du bruker en mer forældet versjon av programvaren, kan det hende at Kalenderen ikke synkroniseres.

 1. Hvis du vil oppdatere iCloud for Windows, kan du avinstallere det via Programmer og funksjoner. Trykk deretter på Last ned- knappen på denne siden for å lagre den nyeste versjonens installasjonsveiviser til Windows.
 2. Kjør gjennom iCloud-oppsettveiviseren for å legge til programvaren til Windows.
 3. Alternativt kan du oppdatere iCloud med appen Apple Software Update. Du kan åpne det ved å trykke på Cortana-knappen og skrive inn Apple i søkeboksen.
 4. Velg Apple Software Update for å åpne vinduet nedenfor.

 5. Hvis appen Apple Software Update lister iCloud for Windows i vinduet, merker du av for dette.
 6. Deretter kan du klikke på Install 1 item for å oppdatere iCloud for Windows.

Løsning 4 - Åpne Outlook med / resetnavpane-bryteren

Outlook har forskjellige brytere du kan åpne programvaren med. En av disse er / resetnavpane som nullstiller og regenererer navigasjonsruten i Outlook. Dette er en annen potensiell løsning for iCloud Calendar-synkronisering som du kan søke på som følger.

 1. Lukk Outlook hvis den er åpen for øyeblikket.
 2. Trykk på Win-tasten + R for å åpne Kjør.
 3. Skriv inn Outlook.exe / resetnavpane i tekstboksen, og trykk OK- knappen på Run-vinduet.

Løsning 5 - Rediger registeret

En registerredigering kan også fikse synkroniseringen. En iCloud-Outlook-tillegg, som overfører innhold, kan ikke lastes inn med Outlook. Du kan fikse det ved å sette opp en ny Outlook-profil og aktivere iCloud-tillegget.

 1. Først åpner du Mail-applet ved å skrive inn Mail i Cortana's søkeboks. Eller du kan skrive inn 'Mail' i kontrollpanelens søkeboks.
 2. Velg for å åpne Mail Setup- appleten.
 3. Trykk på Vis profiler- knappen og klikk på Legg til .
 4. Deretter kan du skrive inn en tittel i tekstboksen Profilnavn, og trykk på OK- knappen.
 5. Åpne nå Registerredigering ved å trykke på Win-tasten + R. Skriv inn regedit i Run, og trykk OK for å åpne vinduet under.

 6. Deretter navigerer du til HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / MICROSOFT / OFFICE / OUTLOOK / ADDINS - Apple.DAV.Addin i Registerredigering.
 7. Dobbeltklikk LoadBehaviour til høyre for vinduet. Skriv inn '3' i tekstboksen Datavare hvis den for tiden er 0.

Løsning 6 - Sjekk at iCloud ikke er din standardkonto

 1. Datasynkronisering mellom enheter virker ikke hvis iCloud er konfigurert som standardkonto i datafiler. Du kan sjekke det i Outlook ved å klikke på Fil, Info, Kontoinnstillinger og deretter velge Datafiler .
 2. Nå kan du se om iCloud er standardkommentarens kolonnekonto. Hvis det er tilfelle, velg en alternativ konto som standard en.
 3. Velg Angi som standard for å justere standardkontoinnstillingene.
 4. Start deretter Windows 10-operativsystemet på nytt.

Det er noen få effektive løsninger for iCloud Calendar-synkroniseringsproblemer. Denne Windows-rapporten artikkelen gir også ytterligere tips for å fikse iCloud for Windows.