Fix: VPN jobber ikke med Time Warner

Time Warner er en av de flertallige konglomerer som, foruten underholdning og massemedier, gir (som Comcast) ISP-tjenester. Og Time Warner (som sine jevnaldrende) har en lang historie med uetisk misbehavior mot sine respektive brukere, og starter med å smelte båndbreddehastighetene når andre medier er i bruk (f.eks. Netflix) og når til fullblåst blokkering hvis du krysser en dårlig- definert juridisk linje for uautorisert bruk.

Det er her VPNs kommer inn i spill, og de er den beste måten å overvinne ISP-pålagte begrensninger. Men de vil ikke fungere hver gang eller slet ikke for noen brukere.

For å løse problemer med VPN og Time Warner, gir vi deg noen få levedyktige løsninger. Selvfølgelig er disse planlagt for boligbrukere og ikke for administrerte nettverk og næringsliv. For det, bør du kontakte nettverksadministratoren eller Internett-leverandørens teknisk støtte. Men selv da er det verdt et skudd å prøve trinnene nedenfor, og forhåpentligvis løse problemene ved hånden.

Slik løser du VPN-problemer med Time Warner ISP

 1. Sjekk modemet
 2. Oppdater ruterenes fastvare
 3. Endre kryptering og bytte servere
 4. Installer riktig VPN

1: Kontroller modemet

Første ting først. Uansett om du er privatkunder eller forretningskunder, kan du bruke VPN med Time Warner ISP. Imidlertid er privatkunder begrenset til én IP-adresse når de får tilgang til Time Warner-kabelinnhold. Det vil også være ganske vanskelig å benytte VPN til å få tilgang til Time Warner-innhold fra utlandet.

Tjenesten er begrenset til USA og ganske streng mot utenlandske tilgangspunkter. Men hvis du er en amerikansk statsborger og en boligbruker for den saks skyld, kan du få tilgang til Time Warner fra enhver kvalifisert by i USA.

Med det ut av veien, er det første du må inspisere, ditt ISP-utstyr. Det spesielle fokuset skal settes på den innebygde brannmuren, som kan forhindre krypterte forbindelser som kommuniserer fritt. Så, hva du trenger å gjøre er å aktivere PPTP-protokollen i ruterenes brannmurinnstillinger.

Mens du er der, kan du aktivere alle gjennomgående innstillinger. Som noen brukere oppgav, er det ikke tilrådelig å deaktivere brannmur helt, da Time Warner angivelig har en tendens til å blokkere den utgående tilkoblingen din.

2: Oppdater routerens fastvare

En annen sak med VPN-problemer med Time Warner gjelder utskifting av ruteren. Nemlig oppstod problemer for mange brukere etter at de erstattet den nåværende ruteren med den nye. Plutselig kunne de ikke bruke VPN på samme måte som de gjorde før.

Dette kan selvfølgelig være en bevisst måte for Internett-leverandøren å få mer kontroll over båndbreddetrafikken din med underliggende tekniske forbedringer.

Heldigvis, misliker de ikke offisielt bruk av VPN-løsninger, så du bør være god hvis du oppdaterer ruterenes firmware. Feilen kan like godt være i ruteren programvare.

Det fungerte mange ganger, og det burde også hjelpe deg med å løse problemet. Men hvis problemer senere, bør du kontakte støtten og be om oppløsningen.

3: Endre kryptering og bytte servere

Nå, la oss slå på en mulighet for at VPN, faktisk, den som forårsaker problemer med Time Warner ISP. Det er to ting du kan gjøre, ad hoc, og de er ganske enkle. For det første, hvis du opplever en treg tilkobling mens du bruker VPN, må du sørge for å endre krypteringen.

Med stort sett alle VPN-løsninger, kan du velge mellom de som PPTP, OpenVPN og L2TP. Vi anbefaler OpenVPN krypteringsprotokoll, som ikke er så fort som PPTP, men det er mye tryggere å bruke.

Videre, hvis du bruker VPN til å bare overvinne begrensningene som er innført av Internett-leverandøren, kan du prøve å bytte servere. Noen ganger servere blir overfylt. Selvfølgelig er det avhengig av hva du trenger. Å få tilgang til Time Warner Cable-innhold med en alternativ IP-adresse kan være et problem.

4: Installer riktig VPN

Til slutt, i tillegg til Time Warner og det er tvilsomme handlinger (begrensninger på gass og overfor båndbredde) og utover den generelle VPN-feilsøkingen, må vi understreke betydningen av en skikkelig VPN-løsning.

Alt avhenger av dine behov, og du kan virkelig bruke mer enn noen få gratis VPN-løsninger og nyte den medfølgende tjenesten. For de beste resultatene, bør du derfor se på deres høyeste jevnaldrende.

De beste verktøyene du kan bruke kommer til en pris. I tillegg til ubegrenset båndbredde tilbudet med rimelig gode hastigheter, tilbyr de også et stort antall servere og virtuelle adresser for å etterligne din fysiske IP-adresse. På den måten bør du enkelt overskride de geografiske restriksjonene og begrensningene som Time Warner og mange andre USA-baserte Internett-leverandører har pålagt. Og kom ikke i gang med beskyttelse av personvern, som i dag er truet som aldri før.

Når det gjelder Time Warner ISP selv, har de muligheten til å blokkere ulike VPN-løsninger, så det er av største viktighet å velge den rette. Her er listen over VPN-løsninger vi anbefaler (vi støtter noen av dem, men de er levedyktige valg likevel):

 • CyberGhost VPN (Editor's Choice for beste VPN i 2018)

  (for øyeblikket 50% avslag på alle planer)

 • NordVPN (anbefalt)
 • ExpressVPN

 • VyperVPN
 • PrivateVPN
 • HotspotShield VPN (foreslått)

Du kan prøve dem ut på egen hånd og kontakte deres respektive støtteteam for å bekrefte at de faktisk fungerer bra med Time Warner ISP.

Sørg for å dele opplevelsen din med andre lesere, og ikke glem å informere oss om alternative løsninger. Vi vil være takknemlige.

enhet! = currentEntity): currentEntities.concat (currentEntity) ">

Relaterte artikler

{{L10n}}
  {{#data}}
 • {{merkelapp}}
 • {{/data}}
{{#values}} {{post_title}} {{/ values}} {{#values}} {{post_title}} {{/ values}}