Fiks: "Det oppstod et problem å koble sikkert til denne nettsiden" ugyldig sertifikatfeil

Noen brukere av Internet Explorer og Edge har oppdaget en feilmelding som sier: " Det er et problem å koble sikkert til denne nettsiden. Sikkerhetssertifikatet presentert av dette nettstedet er ikke sikkert. "Dette er effektivt et ugyldig sertifikatproblem som kan oppstå i en hvilken som helst nettleser, omend feilmeldingene som presenteres ikke alltid er helt like. I dette tilfellet blokkerer feilen du åpner nettsiden. Her er noen rettsmidler som kan fikse denne feilen.

Det er et problem å koble sikkert til denne nettsiden meldingen vil forhindre deg i å få tilgang til bestemte nettsteder. Når du snakker om dette problemet, er det noen lignende problemer som rapporteres av brukerne:

 • Det er et problem å koble sikkert til dette nettstedet, ikke noe alternativ for å fortsette . Dette problemet oppstår vanligvis hvis klokken din ikke er riktig. Du kan imidlertid fikse det ved å justere dato og klokkeslett.
 • Det er et problem å koble sikkert til dette nettstedet Chrome, IE11, Kant - Dette problemet kan vises i forskjellige nettlesere, og årsaken er vanligvis antivirusprogrammet ditt. For å løse problemet, deaktiver antivirusprogrammet eller bytt til en annen nettleser.
 • Det er et problem å koble sikkert til denne nettsiden Facebook, YouTube, Outlook, PayPal, Netflix, Wikipedia - Noen ganger kan du kanskje ikke få tilgang til et bestemt nettsted på grunn av denne feilen. For å fikse det, må du bare legge til nettstedet til Trusted Websites-delen og sjekke om det løser problemet.

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

I enkelte tilfeller er det et problem å koble sikkert til denne nettsiden, kan feilen oppstå på grunn av antivirusprogrammet ditt. Visse sikkerhetsinnstillinger kan forstyrre systemet, og forårsake at dette problemet vises, men du kan fikse det ved å deaktivere bestemte antivirusfunksjoner.

Hvis det ikke virker, må du kanskje deaktivere antivirusprogrammet helt. I noen tilfeller måtte brukerne fjerne tredjeparts programvare fra PCen for å fikse dette problemet. Ifølge brukere kan antivirusprogramvare som Norton eller Avast forårsake dette problemet, så hvis du bruker det, må du fjerne det.

Når du fjerner antivirusprogrammet ditt, bør problemet løses. Hvis problemet ikke vises etter fjerning av antivirusprogrammet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Hvis du leter etter et sikkert antivirusprogram som ikke vil forstyrre operativsystemet ditt på noen måte, bør du definitivt vurdere BullGuard .

Løsning 2 - Sjekk dato og klokkeslett

En vanlig årsak til at det er et problem å koble sikkert til denne nettsiden, kan feilmeldingen være din tid og dato. Nettleseren din bruker visse sertifikater, og hvis sertifikatene er utløpt, kan du kanskje ikke få tilgang til en bestemt nettside.

Som du sikkert kan innse, er sertifikatene nært relatert til gjeldende dato og klokkeslett på PCen din, og hvis tid og dato ikke er korrekt av en eller annen grunn, kan du støte på dette problemet. For å fikse problemet, er det nødvendig at du justerer dato og klokkeslett. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Høyreklikk klokkeikonet på oppgavelinjen. Velg Juster dato / klokkeslett fra menyen.

 2. Deaktiver sett automatisk innstillingsalternativ. Etter et par øyeblikk, slå dette alternativet på igjen.

Dette vil resynkronisere tid og dato. Når dato og klokkeslett er angitt, må problemet løses. Husk at du også kan justere dato og klokkeslett manuelt ved å klikke på Endre- knappen.

Hvis klokken på Windows 10 er feil, kan det hende at hovedkortets batteri er drenert, så du må bytte ut det. Denne prosessen er relativt enkel, og du trenger bare å koble fra PC-en fra stikkontakten, åpne datamaskinhuset og ta batteriet forsiktig ut av hovedkortet.

Når du har fjernet batteriet, bytt det ut med en ny, og problemet skal løses helt.

Løsning 3 - Legg til nettstedet til pålitelige nettsteder

Noen ganger Det er et problem å koble sikkert til denne nettsiden meldingen kan vises hvis det er et problem med sikkerhetsinnstillingene. For å fikse dette problemet må du legge til nettsiden du prøver å få tilgang til kategorien Trusted Websites.

Når det gjelder kategorien Trusted Websites, må du bare legge til nettsteder du virkelig stoler på, og ikke noen tilfeldige nettsteder du besøker for første gang. For å legge til et nettsted i denne kategorien, trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn internettalternativer . Velg Internett-alternativer fra listen over resultater.

 2. Naviger til Sikkerhet og velg kategorien Trusted sites . Klikk på Sites- knappen.

 3. Skriv inn nettadressen i Legg til denne nettsiden til sonen, og klikk på Legg til- knappen.
 4. Når du legger til nettstedet til den pålitelige listen, lagrer du endringer.

Når du har lagt til ønsket webområde i Trusted Website-sonen, må du kontrollere om problemet er løst.

Vi anbefaler på det sterkeste å sikre din nettleseropplevelse med et godt VPN. Når du prøver å få tilgang til et nettsted, kan CyberGhost VPN sørge for at det er trygt for deg, ved å kjøre en grundig sjekk på nettadressen i en dedikert database. Last ned nå CyberGhost VPN (rabatttilbud)

Løsning 4 - Fjern SSL Cache

I enkelte tilfeller er det et problem å koble seg til dette nettstedet, kan meldingen vises på grunn av SSL-cache. Noen ganger kan denne cachen bli ødelagt, og det kan føre til forskjellige feil. Du kan imidlertid fjerne SSL-hurtigbufferen ved å gjøre følgende:

 1. Hvis du sletter SSL-hurtigbufferen, kan du slette skadede sertifikatdata. Du kan rydde SSL-hurtigbufferen ved å åpne fanen Nettverk og deling av kontrollpanel.
 2. Klikk på Internett-alternativer for å åpne flere innstillinger.
 3. Velg nå kategorien Innhold vist nedenfor. Trykk på Slett SLL- knappen på den aktuelle kategorien.

Løsning 5 - Oppdater rotsertifikatet

Windows oppdaterer automatisk innebygde rotcertifikater, slik at du vanligvis ikke må oppdatere dem manuelt. Likevel kan du også installere de nyeste rotoppdateringspakker fra Microsoft Update Catalog hvis oppdateringer kreves. Åpne denne nettsiden, og skriv deretter inn rotsertifikatoppdatering i søkefeltet.

Søkeresultatene kan vise oppdateringspakker for forskjellige 32 og 64-biters plattformer. Trykk på Last ned- knappen for rotoppdateringspakken som matcher plattformen din.

Løsning 6 - Fjern OpenDNS

Denne løsningen er mer spesifikt for å løse sertifikatfeil når du surfer på bedriftsnettverk. OpenDNS er en tjeneste som forbedrer domenenavnssystemet på mange bedriftsnettverk, men det blokkerer også flere legitime nettsteder. Som sådan kan også fjerning av OpenDNS på nettverks-PCer løse denne feilen.

 1. Åpne kategorien Nettverk og deling i kontrollpanelet.
 2. Klikk på Wireless Connections eller Local Area Connection for å åpne vinduet direkte nedenfor.

 3. Trykk på Egenskaper- knappen der for å åpne vinduet som vises nedenfor.

 4. Nå kan du dobbeltklikke på innstillingen for Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) .

 5. Slett DNS-serveradressenummerene som er oppført.

 6. Velg alternativet Få DNS-serveradresse automatisk .
 7. Trykk på OK- knappen for å bekrefte de nye innstillingene. Nå har du effektivt slettet OpenDNS-serveradressene, tidligere blokkerte nettsteder kan åpne.

Løsning 9 - Prøv en annen nettleser

Det er et problem å koble sikkert til denne nettsiden meldingen kan noen ganger være relatert til nettleseren din, og hvis du vil fikse det, anbefales det at du midlertidig bytter til en annen nettleser.

Hvis problemet ikke vises i en annen nettleser, bør du bytte til den og bruke den i stedet for din nåværende nettleser, for øyeblikket.

En av disse rettsmidler vil trolig fikse feilen " Koble til sikkert på denne nettsiden " -sertifikatfeil for Internet Explorer og Edge-nettleseren. Denne Windows-rapporten artikkelen gir også ytterligere detaljer for hvordan du kan fikse en lignende ugyldig sertifikatfeil.