Løsning: Et problem er oppdaget og Windows har blitt stengt

Har du problemer med Et problem er blitt oppdaget og Windows har blitt slått av meldingen? Dette kan være et alvorlig problem, og i dagens artikkel vil vi prøve å hjelpe deg med å fikse det.

Det er Windows-feil, og det er på et helt annet nivå, den blå skjermen for døden som en ultimate skrekk for alle Windows-brukere. En av de vanligste feilene som resulterer i BSoD, følges av " Et problem er oppdaget og Windows har blitt stengt ".

Som du sikkert er klar over, er den fryktede Blue Screen of Death her siden Windows 95. Nå, selv om mange ting har endret seg i løpet av 20 år, er den fremdeles tilstede, og det er fortsatt mange brukere fra tid til annen tid.

Det er ulike grunner til at noe så ille som BSoD vil oppstå, og i dette tilfellet er vår hovedmistenkt HDD. På den annen side, på grunn av et myriade av mulige opphavsmenn, må du kontrollere alle de angitte trinnene for å løse problemet.

Løsning Et problem er oppdaget, og Windows har blitt slått av feil med disse løsningene

 1. Sjekk hdd helse
 2. Inspiser maskinvareendringer
 3. Oppdater drivere
 4. Tilbakestill Windows 10
 5. Utfør en ren installasjon på nytt

Løsning 1 - Sjekk HDD-helse

BSoD-feilen med den ovennevnte spørringen er for det meste etterfulgt av "NTFS.sys" -feilen. Dette tydeligvis peker mot HDD. Nemlig virker det som om Windows prøver å få tilgang til delen av systempartisjonen, men av en eller annen grunn er det ikke mulig å gjøre det. Mesteparten av tiden skjer dette på grunn av korrupsjon av systemfiler eller korrupsjon (dårlige sektorer) av HDDen selv og resulterer i, ingen andre enn BSoD.

Derfor, hva du skal ta opp først, er HDD. Hvis problemet er fysisk i naturen, og HDD-en din er urepasibel, er vi trist å informere deg om at du må bytte den. Heldigvis er det ikke alltid tilfelle, og kanskje du kan adressere det med prosedyren nedenfor. Pass på å prøve det og håpe på det beste. Du trenger imidlertid installasjonsmediet for denne prosedyren med installasjonen av Windows 10.

Her er hva du må gjøre:

 1. Plugg inn USB eller DVD med Windows-installasjonen.
 2. Start PCen på nytt .
 3. Trykk F11 (funksjonstasten kan variere avhengig av hovedkortet ditt) og gå inn i Boot-menyen .
 4. Velg Windows installasjonsmedia og trykk Enter for å avslutte.
 5. Trykk på en hvilken som helst tast for å starte Windows installasjonsmedia.
 6. Vent til lastingen av systemfilene avsluttes.
 7. Velg dine preferanser og klikk på Neste- knappen.
 8. Velg Reparer datamaskinen din fra nederste venstre hjørne.
 9. Fra feilsøkingsmenyen, åpne Feilsøking .
 10. Velg avanserte alternativer.
 11. Åpne kommandoprompt .
 12. I den forhøyede kommandolinjen skriver du inn følgende kommando og trykker på Enter:
  • chkdsk / f C:

 13. Vent til prosedyren er ferdig (det kan ta litt tid) og start datamaskinen på nytt.

Hvis problemet fortsatt er vedvarende, og du kan bekrefte med sikkerhet at HDD ikke er problemet, må du sørge for å gå videre til flere trinn.

 • LES OGSÅ: Løsning: En gammel HDD vises ikke i Windows 10

Løsning 2 - Kontroller maskinvareendringer

Foruten HDD, kan nesten alle andre utskiftbare PC-komponenter tvinge Windows til å slå ned for å forhindre ytterligere skade. Nå betyr dette ikke alltid at noe er feil. Hvis din en av de essensielle komponentene er "død", vil du ikke kunne starte opp i utgangspunktet. Det betyr at kompatibilitet er problemet her, i stedet for en feil. Fokuset her er selvsagt på CPU.

Så, hva er problemet da? Vel, hvis du installerte CPU eller GPU som ikke støttes av hovedkortet ditt, vil systemet krasje. Forstyrrelsen av homogen systemkonfigurasjon vil helt sikkert resultere i BSoD. Så, hva du trenger å gjøre, er å kontrollere om hovedkortet ditt støtter visse komponenter.

Kanskje ditt hovedkort faktisk støtter den bekymrende komponenten, men det er ikke oppdatert. For å oppdatere BIOS / UEFI, sørg for å ta en titt på denne artikkelen der vi forklarte hele prosedyren.

Videre må du sørge for at alt er på plass. Slå av PCen, og kontroller RAM-plasseringen. Noen ganger kan du endre kontakten og se etter endringer. Dessuten, sørg for at PSU (Strømforsyning) ikke er defekt, og at PCen ikke overopphetes konstant.

Når du er positiv at alt er som det skulle være, og systemkrasj fortsetter å gjenopplive, flytt med trinnene nedenfor.

Løsning 3 - Oppdater drivere

Når vi er forbi de alvorlige oppfordrerne til problemet ved hånden, la oss fokusere på mindre ondskap, eller i dette tilfellet sjåførene. De inkompatible drivere eller driverne som ikke er riktig installert, kan forårsake en rekke problemer. Inkludert BSoD. Nå er mesteparten av tiden fokus på store enheter og drivere, men noen ganger kan selv den eksterne enheten, som en skriver, føre til at systemet krasjer.

 • LES OGSÅ: Kan ikke installere drivere på Windows 10? Slik løser du det

Så vi anbefaler at du starter opp i sikker modus, naviger til Enhetsbehandling, og installer riktige drivere. Videre, hvis du bruker Windows 10, bør denne prosedyren ledsages av blokkering av driver-relaterte Windows-oppdateringer. Windows 10 har en tendens til å installere drivere på egenhånd, og de generiske driverne er ikke alltid de best egnede. Slik gjør du det:

 1. Last ned Vis eller Skjul oppdaterings feilsøking for Windows 10, her.
 2. Start PCen på nytt og trykk raskt på F8 for å gå inn i menyen Avansert oppstart.
 3. Start PCen i sikkermodus med nettverksmodus .

 4. Naviger til Enhetsbehandling og installer riktige drivere eller utfør tilbakeringingsaksjonen.

 5. Kjør Vis eller Skjul oppdaterings feilsøking og forhindrer Windows 10 fra å oppdatere drivere.
 6. Start datamaskinen på nytt og se etter endringer.

Du kan også oppdatere drivere med et tredjepartsverktøy, for eksempel TweakBit Driver Updater . Dette verktøyet vil skanne systemet for utdaterte drivere og prøve å oppdatere dem automatisk.

Løsning 4 - Tilbakestill Windows 10

Hvis du fortsetter å få denne feilmeldingen, er problemet kanskje relatert til Windows 10-installasjonen. Din installasjon kan bli ødelagt, og det kan føre til dette og mange andre problemer. For å fikse problemet foreslår brukerne å utføre en Windows 10-tilbakestilling.

Husk at denne prosessen kan slette alle filene dine fra systemstasjonen, så vær sikker på å sikkerhetskopiere dem på forhånd.

Løsning 5 - Utfør en ren installasjon

Til slutt, hvis ingen av de foregående trinnene viste seg å være fruktbar, er den eneste programvarerelaterte løsningen som krysser våre tanker en ren reinstallasjon. Spørsmål som er så store som dette trenger en grundig tilnærming og hva som er grundigere enn å starte fra en skrap. Hvis du ikke er sikker på hvordan du installerer systemet på nytt, ga vi den detaljerte forklaringen i denne artikkelen, så sørg for å følge den nøye.

Vi håper absolutt at dette var en nyttig lesning, og at du tar i betraktning alle mulige omstendigheter, for at "Et problem har blitt oppdaget og Windows har blitt stengt" -feil. Videre, sørg for å fortelle oss om din erfaring med denne feilen og dele alternative løsninger vi ikke har oppgitt. Du kan gjøre det i kommentarene nedenfor.