Løsning: En nettverksendring ble oppdaget feil på Windows 10

Alle opplever et dataproblem en gang i en stund, og ett problem som brukere av Windows 10 rapporterte er En nettverksendring ble oppdaget eller ERR_NETWORK_CHANGED i Google Chrome. Denne feilmeldingen hindrer deg fra å få tilgang til Internett, derfor er det viktig å vite hvordan du skal ordne det riktig.

Hvordan fikse En nettverksendring ble oppdaget feil?

Google Chrome er en flott nettleser, men mange brukere rapporterte En nettverksendring ble oppdaget feilmelding når du bruker Chrome. Når vi snakker om denne feilen, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • En nettverksendring ble oppdaget err_network_changed, error 21, Google Chrome - Det er ulike problemer knyttet til denne feilmeldingen, men du bør kunne fikse de fleste av dem ved å bruke en av våre løsninger.
 • En nettverksendring ble oppdaget Windows 7, 8 - Denne feilen kan også påvirke eldre versjoner av Windows, inkludert både Windows 7 og 8. Selv om du ikke bruker Windows 10, bør du også kunne bruke våre løsninger på eldre versjoner. .
 • En nettverksendring ble oppdaget virus - Noen ganger kan denne feilmeldingen vises på grunn av malwareinfeksjon. Hvis det skjer, må du sørge for å utføre en detaljert systemskanning og fjerne all skadelig programvare fra PCen.
 • Forbindelsen din ble avbrutt. En nettverksendring ble oppdaget . Dette er en annen melding som er relatert til denne feilen. Hvis du støter på det, må du bruke Kommandoprompt til å spyle DNS-innstillinger.

Løsning 1 - Sjekk PCen din for skadelig programvare

Hvis du får en nettverksendring, ble det oppdaget feil, problemet kan være relatert til en skadelig programvareinfeksjon. For å fikse problemet, må du utføre en full systemskanning.

Det er mange gode antivirusverktøy som kan hjelpe deg med det, men hvis du leter etter et nytt antivirus, bør du vurdere BullGuard . Dette verktøyet gir god beskyttelse og det bør kunne løse problemet.

Løsning 2 - Start modemet på nytt

En av de enkleste løsningene er å starte modemet på nytt og sjekke om det løser problemet. Noen ganger kan modemet eller datamaskinens konfigurasjon ikke være riktig, og det kan forhindre deg i å få tilgang til Internett.

For å fikse det, trykker du bare på strømknappen på modemet for å slå den av. Vent i 30 sekunder og trykk på strømknappen for å slå den på igjen. Når du har slått på modemet, må du kontrollere om problemet er løst.

Mange nettverksfeil kan oppstå når datamaskinen din har blitt smittet av noe skadelig programvare. Vi anbefaler at du laster ned og installerer Cyberghost (for øyeblikket 77% avslag) . Den skjuler din IP og holder dine personlige data unna tyver og etablerer et skjold slik at du kan surfe på nettet mens du er sikret.

Løsning 3 - Spyl inn DNS-innstillingene

En annen måte å fikse ERR_NETWORK_CHANGED feil på i Google Chrome, er å bruke flushdns-kommandoen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + X på tastaturet for å åpne Power User Menu. Velg Kommandoprompt (Admin) fra listen.

 2. Når Kommandoprompt åpnes, skriv inn ipconfig / flushdns og trykk Enter .

 3. Når du får meldingen om at DNS ble spylt, lukk Kommandoprompt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 4 - Tilbakestill IP / TCP

Du kan også fikse En nettverksendring ble oppdaget feil ved å tilbakestille IP / TCP. Dette er en ganske enkel prosedyre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne kommandoprompt som administrator.
 2. Når Kommandoprompt åpnes, skriv inn følgende linjer:
  • Netsh int ip sett dns

  • netsh winsock reset

 3. Lukk kommandoprompt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 5 - Bruk Googles offentlige DNS

Hvis du har problemer med standard DNS-serveren, kan det føre til visse problemer, for eksempel En nettverksendring ble oppdaget . For å fikse dette problemet foreslår brukerne å bruke Googles offentlige DNS. For å endre standard DNS-server gjør du følgende:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X og velg Nettverkstilkoblinger .

 2. Velg Endre adapteralternativer .

 3. Når vinduet Nettverkstilkoblinger åpnes, finn din nåværende tilkobling, høyreklikk den og velg Egenskaper .

 4. Velg Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og klikk på Egenskaper- knappen.

 5. Velg Bruk følgende DNS-serveradresser og skriv inn følgende verdier:
  • Foretrukket DNS-server: 8.8.8.8
  • Alternativ DNS-server: 8.8.4.4

 6. Når du er ferdig, klikker du OK for å lagre endringer.

 7. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 6 - Fjern nettleserdata i Chrome

Enkelte brukere hevder at du kan fikse ERR_NETWORK_CHANGED feil ved å rydde nettleserdataene. Dette er en enkel prosedyre, og for å gjøre det må du følge disse trinnene:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Innstillinger .

 2. Klikk Avansert .

 3. Gå til Personverns seksjon og klikk på Slett surfingdataknapp .

 4. Angi tidsintervall til All time og sjekk alle alternativer. Klikk nå Slett dataknapp.

Løsning 7 - Fjern eller installer VPN-programvaren på nytt

VPN-programvare er flott hvis du vil beskytte ditt privatliv på nettet, men VPN-programvare kan noen ganger forstyrre Google Chrome og føre til at denne feilen vises. Hvis du har noen VPN-programvare på PCen, anbefaler vi at du fjerner det og sjekker om det løser problemet. Hvis du fjerner VPN-programvaren, løser denne feilen, kan du installere den på nytt og sjekke om problemet vises igjen.

Løsning 8 - Prøv andre nettlesere

Hvis du får en nettverksendring, oppdaget feil i Google Chrome, vil du kanskje prøve en annen nettleser. Hvis dette problemet også vises i andre nettlesere, kan det hende at nettverkskonfigurasjonen ikke er riktig, eller at nettverksadapterdriveren din er utdatert. Vi anbefaler på det sterkeste dette tredjepartsverktøyet (100% trygt og testet av oss) for automatisk å laste ned alle utdaterte drivere på PCen.

Løsning 9 - Deaktivere energieffektiv Ethernet-funksjon

Ifølge brukerne kan noen ganger denne meldingen vises på grunn av Energy Efficient Ethernet-funksjonen. Enheten støtter kanskje ikke denne funksjonen, og det kan føre til ulike problemer. Du kan imidlertid deaktivere denne funksjonen ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Enhetsbehandling .
 2. Finn nettverkskortet på listen, og dobbeltklikk på det.

 3. Naviger til fanen Avansert og velg Energieffektivt Ethernet- alternativ fra listen over egenskaper. Sett det nå til Deaktivert og klikk OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst. Hvis du ikke har et energieffektivt Ethernet- alternativ tilgjengelig, gjelder denne løsningen ikke for deg, og du kan bare hoppe over det.

Løsning 10 - Installer Google Chrome på nytt

En nettverksendring ble oppdaget, meldingen vises vanligvis i Google Chrome, og hvis du stadig får denne feilen, kan du kanskje løse det ved å installere Google Chrome på nytt. Det er flere måter å fjerne Chrome på, men det beste er å bruke avinstalleringsprogramvare.

Hvis du ikke er kjent, kan avinstalleringsprogramvare fjerne ethvert program fra din PC, sammen med eventuelle gjenværende filer og registeroppføringer knyttet til det programmet. Ved å bruke ett av disse verktøyene, sikrer du at programmet er helt fjernet fra PCen.

Hvis du leter etter en god avinstalleringsprogramvare, må du prøve å prøve Revo Uninstaller eller IOBit Uninstaller . Alle disse verktøyene har flotte funksjoner, så sørg for å prøve dem.

Når du avinstallerer Chrome, installerer du det på nytt og kontrollerer om problemet fortsatt vises.

Løsning 11 - Deaktiver prediksjonstjenester i Chrome

Noen ganger kan visse Google Chrome-funksjoner føre til denne feilen, og for å fikse det, må du finne og deaktivere disse funksjonene. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Google Chrome og naviger til Innstillinger- siden.
 2. Bla helt ned og klikk på Avansert .

 3. Nå bør du se to Bruk en prediksjonstjeneste ... alternativer. Deaktiver dem begge.

Når du deaktiverer begge disse funksjonene, bør problemet løses helt. Husk at ved å deaktivere disse funksjonene, kan enkelte nettsteder lastes litt langsommere.

Løsning 12 - Ikke bruk både Ethernet og Wi-Fi på en enkelt enhet

Ifølge brukere, ble det oppdaget en nettverksendring, feil kan vises hvis du bruker både Ethernet- og Wi-Fi-tilkobling på PCen samtidig. Dette kan føre til andre problemer i tillegg til denne, og for å løse problemet, anbefales det å bruke bare Wi-Fi eller Ethernet.

Bare deaktiver et nettverk på PCen, og problemet skal løses helt.

Løsning 13 - Ikke bruk Googles IPv6 DNS

Selv om Googles DNS ofte kan løse problemer, rapporterte mange brukere at IPv6-versjonen av Googles DNS forårsaket denne feilen på PCen. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å følge disse trinnene:

 1. Følg trinn 1-2 fra løsning 4 .
 2. Velg Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6) og klikk Egenskaper .

 3. Når Egenskaper- vinduet åpnes, velger du Få DNS-serveradresse automatisk og klikker OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, bør problemet løses, og du bør kunne besøke et nettsted uten problemer.

En nettverksendring ble oppdaget feil i Chrome vil hindre deg fra å få tilgang til Internett, og siden denne feilen kan være forårsaket av nettverkskonfigurasjon eller ved en feil i Google Chrome, kan det hende at det noen ganger ikke er lett å fikse det. Likevel håper vi at du klarte å fikse denne feilen etter å ha brukt en av våre løsninger.