Fix: League of Legends mus og tastatur problemer

League of Legends er en av de mest populære MOBAene i verden, med millioner av aktive brukere globalt. Og med denne mange spillere er det en rekke konfigurasjoner spillet går på, noe som gjør det uopprielig at mange spillere rapporterer ulike tekniske problemer.

En av dem er manglende evne til LoL-spillere til å bruke sine mus og tastaturer. Nærmere bestemt slutter disse eksterne enheter å svare, og forhindrer spillere i å kontrollere sine mestere. Slik beskriver en spiller dette problemet:

mens jeg er i spillet, er min nøkkelboring og musfrysing og slutter å reagere i noen sekunder, gjør det ganske vanskelig å bo og slåss, jeg har en Razer dødsdag 2013 og en blackwidow ultimate 2013, jeg er ikke sikker på hva som skjer fordi det skjer bare i liga og utenfor å være i en kamp. Hvis det allerede er løst, vennligst len ​​meg. kunne ikke finne noe på nettet

I denne artikkelen kommer vi til å liste en rekke løsningsmuligheter som vil hjelpe deg med å løse problemer med mus og tastatur i LoL.

Slik fikser du League of Legends mus og tastatur bugs

  1. League of Legends-musen viser ikke
  2. Musen reagerer ikke i League of Legends
  3. Liga av legenden tastaturet reagerer ikke

1. League of Legends-musen viser ikke

Hvis musemarkøren ikke viser når en league of legends-kamp begynner, kan dette skyldes Windows-musens innstillinger. Slik løser du dette:

1. Skriv kontrollpanel i Søk-menyen> gå til Maskinvare og lyd > klikk på Mus

2. Klikk på Pointer Options-fanen> fjern merket for Vis pointerbaner og Skjul peker mens du skriver inn alternativer.

2. Musen reagerer ikke i League of Legends

  1. Skriv Enhetsbehandling i Søk-menyen> Gå til Universal Serial Bus-kontroller > Åpne denne klassen, og du vil se en rekke USB-roterende hubber
  2. Dobbeltklikk dem> et nytt vindu vil pop-up
  3. Gå til fanen Strømstyring > fjern avmerkingen for alternativet " Tillat at datamaskinen slår av denne enheten for å spare strøm ".

Du kan også prøve å bytte mellom portene eller i tillegg sette på nytt musemodulen. Noen ganger kan selv den minste utgangen føre til problemer med musen, mens noen porter vil fungere bedre, mens andre kanskje ikke overholder. Videre bør du prøve å installere musemodulen på nytt ved å følge disse trinnene:

  1. Høyreklikk på Start og åpne Enhetsbehandling .
  2. Utvid musen og andre pekeenheter .
  3. Høyreklikk på musen og velg å avinstallere enheten .
  4. Trykk på Alt + F4 til Power-menyen vises, og start datamaskinen på nytt. Hold musen tilkoblet.

Du kan også, hvis du bruker en bærbar datamaskin, slå av enheten, koble fra alt (inkludert batteriet) og hold strømknappen i 60 sekunder. Det bør fjerne elektrisk ladning fra porter og musen skal fungere etter hensikten.

3. League of Legends-tastaturet reagerer ikke

Hvis LoL ikke registrerer tastetrykk, skyldes dette vanligvis feil i inngangskonfigurasjonsfilen. For å fikse dette må du tilbakestille dine bundne nøkler. Slik gjør du dette:

1. Start et tilpasset spill> fanen ut av spillet> åpne konfigurasjonsmappen din.

2. Gå til stedet der du installerte spillet. Standardplasseringen er C: \ Riot Games \ League of Legends \ Config

3. Åpne konfigurasjonsfilen> slett " input.ini " hvis den eksisterer

4. Åpne " persistedSettings.json "> trykk Ctrl + F> let etter " input.ini "

5. Finn den krøllete staven på linjen over den som inneholder "input.ini". Rull ned for å finne avsluttende brace. Slett alt mellom disse armene. Her er hva du bør finne i disse bøylene:

{

"Navn": "Input.ini",

"Seksjoner": [

"Navn": "GameEvents",

. . .

}

6. Lagre endringene> Fliken tilbake til Legends League> avslutt spillet> start på nytt.

Vi håper disse løsningene hjelper deg med å løse dine LoL-mus og tastaturproblemer. Som alltid, hvis du har kommet over andre løsninger, kan du liste opp feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.