Fix League of Legends feilkode 004

Nesten alle siste oppdateringer for League of Legends har forårsaket merkelige problemer for noen av brukerne som har installert den. Noen tok feilkoden "004", og vi har løsningen for deg.

Fra og med gir Riot en ny patch for League of Legends for å fikse feil og forbedre spilleropplevelsen. Selv om formålet med oppdateringer er å gjøre spillet bedre, kan installering av en av disse oppdateringene bli et mareritt for noen. Nemlig, så snart spillet er ferdig med å installere lappen, blir det ikke reagerer ved lanseringen, og spillerne kan ikke passere lasteskjermen. Enda verre, ingenting, men den mørke skjermen vises på start. Dette problemet er kjent som " feil 004 ".

Begge spillerne og utviklingslaget har forsøkt å håndtere disse problemene i lang tid, men på en eller annen måte vises den med nesten alle nye oppdateringer. Dessverre er det ingen bekreftet løsning for dette problemet, men noen brukere fant i det minste noe som kan være til hjelp.

Hvordan løser jeg League of Legends-feil 004 med Hextech Repair-verktøyet

En spiller rapporterte på forumene som installerte spillet på nytt med Hextech Repair-verktøyet, klarte å løse feilen 004. Hvis du ikke er kjent, er dette verktøyet brukt til ulike feilsøkingsformål i League of Legends, inkludert reinstallasjon, brannmurbehandling, repatching, og mer.

Hvis du oppdager at spillet ditt ikke reagerer etter at du har installert en bestemt oppdatering, og feilen 004 dukker opp, kan du prøve å bruke dette verktøyet til å reparere det. Dette er et offisielt verktøy levert av Riot Games, og det var ment for alle slags problemer.

Du kan laste ned Hextech Repair-verktøyet fra denne linken - det er helt gratis. Når du installerer og åpner det, vil du legge merke til muligheten til å installere spillet på nytt. Installer League of Legends med dette verktøyet, og se om feilen fortsatt varer etter.

Vi må også fortelle deg at dette ikke er en bekreftet løsning, og det virket bare for noen spillere som rapporterte det. Så, vi kan ikke garantere deg at det skal håndtere problemet ditt.

Hvis du vet mer om feil 004 i League of Legends og andre måter å løse det på, vennligst gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Vi er sikre på at mange av medspillerne dine vil være takknemlige.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2017, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.