Fix: Dropbox fortsetter å lukke i Windows 10

Millioner av brukere stole på Dropbox for å lagre, få tilgang til og dele dokumentene sine. Denne sky lagringstjenesten lar brukerne opprette en dedikert mappe på sine datamaskiner, som deretter blir synkronisert slik at de får tilgang til det samme innholdet, uansett hvilken enhet de bruker.

Dropbox er en kompleks tjeneste, og noen ganger påvirkes det av ulike tekniske problemer. En av de vanligste feilene fører til at Dropbox umiddelbart lukkes når brukerne starter den. Dropbox-mappen forsvinner fra skjermen, og forhindrer at filer synkroniseres.

Hvis du opplever Dropbox-krasj, følger du trinnene nedenfor for å løse dette problemet. Men før det er her noen flere potensielle problemer:

 • Dropbox fortsetter å krasje - Hvis Dropbox krasjer, vil det vanligvis gi deg en feilmelding. Så bruk denne meldingen for å finne ut hvordan du løser problemet.
 • Dropbox holder indeksering - Det er også vanlig for Dropbox å sette seg fast indeksering. Hvis det er det som plager deg, bruk løsningene fra denne artikkelen.
 • Dropbox forbinder ikke - Hvis du har problemer med å koble Dropbox til Internett, må du kontrollere at alt er greit med Internett-tilkoblingen din. Hvis alt er bra, gå videre til løsningene som er oppført nedenfor.
 • Dropbox synkroniseres ikke - Det samme gjelder for synkroniseringsproblemer med Dropbox.

Dropbox-appen lukkes så snart den åpnes

Innholdsfortegnelse:

 1. Avinstaller og installer deretter Dropbox
 2. Oppdater Windows OS
 3. Installer Dropbox fra administratorkontoen
 4. Prøv å installere Dropbox fra Windows Store
 5. Sjekk brannmuren og legg til Dropbox i unntakslisten
 6. Deaktiver antivirusprogrammet ditt
 7. Kjør App Feilsøkingsprogrammet
 8. Avinstaller den siste oppdateringen

Fix: Dropbox fortsetter å lukke i Windows 10

Løsning 1 - Avinstaller og installer deretter Dropbox

 1. Gå til Programmer og funksjoner > Velg Dropbox
 2. Klikk på Avinstaller > start datamaskinen på nytt
 3. Slett Dropbox-metadata-mappen:
  1. Åpne en Windows File Explorer
  2. Skriv% LOCALAPPDATA% i adressefeltet
  3. Slett mappen "Dropbox" fra resultatene
  4. Hvis du ikke finner en Dropbox-mappe inne i% LOCALAPPDATA%, gå til% APPDATA% i stedet, og slett Dropbox-mappen der.
 4. Gå til Dropbox nettsted for å installere appen på nytt.
 5. Bruk eventuelle Selective Sync-innstillinger som er gyldige før du installerer> venter til Dropbox reindexerer filene dine.

Løsning 2 - Oppdater Windows OS

Selv om den nåværende tilstanden på operativsystemet ditt trolig ikke har noe å gjøre med Dropbox, vet du aldri med Windows-oppdateringer. Så før du går videre til andre løsninger, må du kontrollere at operativsystemet er oppdatert. Ikke bare på grunn av Dropbox, men å holde Windows oppdatert, anbefales det for sikkerhet og kompatibilitetsårsaker.

Løsning 3 - Installer Dropbox fra administratorkontoen

Kontroller at Windows-kontoen du installerer Dropbox på, er en administratorkonto . Noen brukere rapporterer også at når de legger til et passord på deres Windows-konto, slutter Dropbox å krasje. Tilsynelatende kan Dropbox-krasjene også skyldes tillatelsesproblemer.

Løsning 4 - Prøv å installere Dropbox fra Windows Store

Du foretrekker trolig den vanlige, win32-versjonen av Dropbox, men det er også en UWP-versjon, og det er ganske bra. I tillegg må UWP-apper (bedre) fungere bedre i Windows 10, slik at du virkelig ikke har noe å tape.

Bare gå over til Microsoft Store, last ned og installer UWP-versjonen av Dropbox, og se om du har lykke med denne appen.

Løsning 5 - Sjekk brannmuren og legg til Dropbox i unntakslisten

Siden Dropbox ikke er et førstepartsprogram, er det en sjanse for at Windows-brannmur vil blokkere den. Hvis det er tilfelle, trenger du ikke helt å deaktivere brannmuren for å få Dropbox til å fungere. Du kan bare legge den til unntakslisten. Dette er hvordan:

 1. Gå til Søk, skriv brannmur, og åpne Windows Defender-brannmur.
 2. Gå til Tillat en app eller funksjon gjennom Windows Defender-brannmur.
 3. Rull ned gjennom listen over apper, og finn Dropbox.
 4. Pass på å sjekke både Privat og Offentlig.
 5. Lagre endringene og start datamaskinen på nytt.

Løsning 6 - Deaktiver antivirus / Legg til Dropbox i unntakslisten

Det samme gjelder for antivirus-løsningen. Hvis Dropbox fortsatt fortsetter å stenge, kan antivirusprogrammet bare blokkere det. For å hindre det, gå til antivirusens innstillinger, og legg til Dropbox i listen over unntak.

Løsning 7 - Kjør App Feilsøkingsverktøyet

Hvis du har problemer med UWP-versjonen av appen, bør du kjøre den innebygde app-feilsøkingsprogrammet for å kunne løse problemene. Slik kjører du feilsøkingsprogrammet for Windows 10:

 1. Gå til Innstillinger.
 2. Naviger til Oppdateringer og Sikkerhet > Feilsøk .
 3. Klikk Windows Store Apps og velg Kjør feilsøkingsprogrammet .
 4. Vent til feilsøkingsprogrammet for å fullføre prosessen.
 5. Start datamaskinen på nytt.

Løsning 8 - Avinstaller den siste oppdateringen

Som vi sa ovenfor, vet du aldri med Windows-oppdateringer. Så det er også mulig for en Windows-oppdatering å forstyrre systemet, og bryte noen programmer eller programmer. Hvis installeringen av de nyeste oppdateringene ikke fikk jobben gjort (eller til og med gjort problemet verre), la oss bla filosofien og avinstallere den nyeste Windows-oppdateringen. Dette er hvordan:

 1. Gå til Innstillinger > Oppdateringer og sikkerhet > Windows Update
 2. Gå til Oppdater historie > Avinstaller oppdateringer.
 3. Finn den siste oppdateringen som er installert på datamaskinen din (du kan sortere oppdateringer etter dato), høyreklikk den og gå til Avinstaller
 4. Start datamaskinen på nytt

Disse åtte løsningene skal hjelpe deg med å fikse Dropbox's irriterende krasjer. Hvis du har kommet over andre løsninger for å fikse dette problemet, må du oppgi feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i desember 2016 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.