Fix: Markørhopping mens du skriver i Windows 10, 8.1

Det er mange problemer og problemer i Windows 10 og Windows 8.1, og en av de mest irriterende innebærer at markørene hopper når du skriver noe. Tydeligvis har dette problemet også innvirkning på brukere av Windows 7 og Windows 10, men Windows 8.1-eiere synes å være mest berørt.

Det irriterende problemet med musepekeren å hoppe rundt mens du skriver, oppstår tydeligvis oftere hos bærbare eiere, det være seg Windows 7, Windows 10 eller Windows 8.1. Den mest åpenbare forklaringen på hvorfor dette skjer, er det faktum at du ved et uhell berører berøringsplaten på den bærbare datamaskinen. Jeg vet at du kanskje ikke engang føler det, men det er visse berøringsputer som er ultrafølsomme og de vil gjøre musemarkøren bevege seg uten at du vil ha det.

Les også : Booking.com Windows 8 App får mange nye funksjoner

Den enkleste og mest nyttige løsningen ville være bare for å sikre at du ikke ved et uhell berører det, men det er ikke så lett fordi når du skriver, vil dine palmer ha en tendens til å senke og dermed vil du uunngåelig berøre touchpad igjen. Jeg har hatt dette problemet i noen gode måneder, og når jeg endelig bestemmer meg for at jeg står for nær datamaskinen, kjøpte jeg et trådløst tastatur og en mus, og dette har stoppet problemet mitt. I tillegg har det hjulpet lindre noen av ryggsmerter.

Hvordan løse problemer med markørhopping i Windows 10, 8.1?

Men hvis du ikke leter etter en løsning som de jeg snakket om, må du lese videre. Hvis du eier en Lenovo-konvertibel Windows 10, 8.1-enhet, vil du kanskje se her hvis du opplever lignende problemer. Nå, tilbake til vårt problem - hvis du ikke bruker berøringsplaten, og hvis du har en mus, er det kanskje beste å tenke på det midlertidig, slik at du er sikker på at det ikke er mulig å røre ved det.

Men hvis du vil holde berøringsplaten i bruk, må du gå videre og sjekke om innstillingene for musepekeren er i orden ved å følge dette: Kontrollpanel-> maskinvare og lyd-> enheter-> mus-> pekeregenskaper. Derfra velger du Pekeralternativer-fanen, og merker av for " Skjul peker mens du skriver ", og det er det! Hvis alt er greit, bare sørg for at du har de siste driverne for pekefeltet, gå her til Synaptics, da dette er den største programvaren når det gjelder dette.

Les også : Windows 8 Medisinsk Apps: Utvalg av beste

Den siste løsningen er mest sannsynlig den beste løsningen, også, det er hvis du fortsatt har det irriterende problemet. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en programvare som er helt fri og dreier seg om et veldig enkelt, men svært nyttig konsept - det deaktiverer automatisk din bærbare pekefelt mens du skriver tekst. Så, der har du det, absolutt ingen problemer og ingen innstillinger, bare installer denne lille tweak og du er helt klar!

Gjerret når du skriver et dokument og ved et uhell pusser håndflaten på pekefeltet, endrer posisjonen til markøren i dokumentet eller ved et uhell klikker på et alternativ. TouchFreeze er enkelt verktøy for Windows for å løse dette problemet. Den deaktiverer automatisk pekefeltet mens du skriver inn tekst.

Etter at du vil laste ned og installere TouchFreez (lenke på slutten), vil den stille stille i systemstatusfeltet og vil ikke ta nesten alt fra CPU eller minne. Gi meg beskjed hvis dette har hjulpet å løse dine irriterende problemer ved å legge igjen din kommentar i feltet nedenunder.

Men hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi sterkt at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, som for eksempel eksterne enheter og maskinvare feil, skadelig programvare og tap av filer.

Last ned TouchFreeze for Windows 8, Windows 8.1

Ulike markørproblemer i Windows 10, 8.1

Markørhopping er ikke det eneste problemet du kan ha på Windows 10, 8.1. Du kan også ha markører som velger alt, forsvinner, svart skjerm med bare markør og mange andre problemer. Hvis du støter på noen av disse problemene, har vi utarbeidet en liste over reparasjoner for deg. Her er de:

  1. 2018 Fix: Markøren fryser, hopper eller forsvinner i Windows 10, 8 eller 7
  2. 2018 Fix: Windows 10 Black Screen med markør
  3. Fiks: Musmarkøren forsvunnet i Windows 10
  4. FIX: Windows 10-markøren velger alt
  5. Er musen flyttet uregelmessig? Her er 5 løsninger for å fikse det