Fix Camtasia fullskjerm rekord problemer med denne metoden

Hvis du jobber med videoredigering med Camtasia, er det sjansene for at du vil spille inn hele skjermen. Selv om det ikke anbefales for opptak av full HD-spill-økter, vil det fortsatt ta opp alt annet. Det er imidlertid et problem noen brukere opplevde som Camtasia registrerer ikke fullskjerm. Fortsett å lese nedenfor for løsningen.

Hva å gjøre hvis Camtasia ikke tar opp hele skjermen

Dette er et stort problem, spesielt på Windows 10, hvor skaleringen er en plage for brukerne lenge. Det forstyrrer imidlertid brukere med Windows 7 eller Windows 8 også. Det ser ut som at konfigurasjonen er problemet for noen, da deres opprinnelige oppløsning på store skjermer ikke tillater fullskjermfangst.

Det er ulike grunner til dette, og den beste måten å starte, er å frata Windows med 125% skalering. Denne funksjonen gjør det lettere å lese og det hjelper i noen tilfeller. Det skaper imidlertid en feil med Camtasia, hvor den bare fanger skjermen bare delvis eller registrerer litterære 125% av skjermen.

Det vi foreslår, bytter til 100% skalering for Windows 10-brukere. For andre foreslår vi å inspisere konfigurasjonen. Noen brukere løste problemet ved å redusere oppløsningen mens de ble tatt opp.

Vi er klar over at dette ikke er en løsning, da det er knapt en levedyktig løsning, men det er det eneste som tilsynelatende lar deg fange fullskjerm.

Slik bytter du fra 125% skala og layout til 100% i noen enkle trinn:

  1. Høyreklikk på skrivebordet og åpne Skjerminnstillinger .
  2. Under Skala og oppsett velger du 100% .

  3. Start datamaskinen på nytt og gi opptak på nytt.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Ikke vær sjenert fra å sende billetten til TechSmith Support, da de kan gi bedre innsikt i problemet. I tillegg, fortell oss om skaleringsendringen hjalp deg med å løse problemet i kommentarfeltet nedenfor.