FIX: Antivirus blokkering Roblox i Windows

Roblox er den største brukergenererte nettbaserte spillplattformen som er vert for mer enn 15 millioner spill, opprettet av brukere på en daglig basis i en fordybende 3D-opplevelse.

Denne plattformen er lett tilgjengelig på forskjellige operativsystemer og enheter, inkludert Xbox One, slik at flere spillere kan nyte eventyret uansett hvor de befinner seg.

Men med noe innovasjon, kommer feilsøking utfordringer, og derfor denne artikkelen dekker løsningene som skal brukes når du støter på din antivirusblokkerende Roblox-plattform.

Slik reparerer du antivirus-blokkering Roblox

  1. Slå av Internett-brannmurprogramvaren
  2. Oppdater antivirusprogrammet ditt
  3. Legg til Roblox i antivirusprogrammets hviteliste

Løsning 1: Slå av Internett-brannmurprogramvaren

Det finnes mange antivirusprogrammer eller Internett-sikkerhetsprogrammer, hvorav flest prøver å kontrollere programmene som kan få tilgang til internett.

Ofte, disse programmene feiler med forsiktighet, og som standard er mange av disse ikke tillatt tilgang.

En av de enkleste tingene du kan prøve, er å slå av Internett-brannmurprogramvaren, og kontroller om det lar deg delta i spill. Hvis det tillater deg, kan du slå den på igjen, og deretter tillate Roblox å få tilgang til internett.

Her er trinnene du kan ta for å trygt gi Roblox tilgang til internett:

  • Gå til brannmurprogrammets kontrollpanel. Dette finnes vanligvis i oppgavelinjen nederst til høyre på skrivebordet, eller sjekker inn i Windows Kontrollpanel
  • Gå til delen Programtillatelser
  • Finn Roblox
  • Tillat ubegrenset tilgang til Internett for Roblox-programmet

Merk: Hvis du trenger hjelp med en bestemt programvaretype, kan du sjekke med programmets brukerhåndbok eller nettside hvis noen.

  • LES OGSÅ: Kan du ikke chatte i Roblox? Slik løser du dette problemet

Løsning 2: Oppdater antivirusprogrammet

De fleste av oss har antivirusprogrammer eller antimalwareprogrammer installert på våre datamaskiner fordi vi trenger sikkerhet og beskyttelse de gir om vi er på internett eller bare bruker våre datamaskiner.

Hvis du har et antivirusprogram eller antimalwareprogram som kjører i bakgrunnen, kan de trolig virke som en altfor forsiktig brannmur som kan hindre noen viktig kommunikasjon mellom Roblox eller Roblox Studio og de relevante serverne.

I dette tilfellet må du kanskje oppdatere antivirusprogrammet eller antimalwareprogrammet, eller alternativt legge til Roblox i sin hviteliste.

Hvis Roblox har blitt flagget av antivirusprogrammet eller antimalware-programmet som bekymring, vær så bekymret, fordi Roblox er helt virusfri og det har ingen skadelig programvare i den.

Av og til kan antivirusprogrammer feilaktig flagge programmer, en forekomst kjent som en falsk positiv.

Derfor må du sørge for at du har den nyeste eller nyeste versjonen av antivirusprogrammet eller antimalwareprogrammet. Det er sannsynlig at produsentens merkevare for sikkerhetsprogramvaren har løst problemet, men hvis dette ikke virker, kan du prøve den neste løsningen.

  • LES OGSÅ: 7 beste antimalwareverktøy for Windows 10 for å blokkere trusler i 2018

Løsning 3: Legg til Roblox i antivirusprogrammets hviteliste

Hvis du oppdaterte antivirusprogrammet eller antimalwareprogrammet til den nyeste versjonen, men det fortsatt ikke fikser antivirusprogrammering Roblox, kan du markere advarselen som en falsk positiv.

For å sikre at Roblox kjører riktig, må du legge den til i sikkerhetsprogramvarens hviteliste som et tillatt program.

Dette varierer fra ett antivirusprogram til en annen, så sjekk med sikkerhetsprogramvarens program for instruksjoner om ekskludering, eller hvitelisting.

Merk: Når du søker etter utelukkelser hvis du bruker en Windows-maskin, lagres Roblox-filer vanligvis i følgende mappe: C: \ Users \ (Windows-brukernavnet ditt) \ AppData \ Local \ Roblox

Løste noen av disse løsningene antivirusprogrammering Roblox problem? Gi oss beskjed om din erfaring i kommentarfeltet nedenfor.